6. Dirty Secret

863 77 5
                                    

"Tak dostaneš loktem," ušklíbne se na mě Tommy. Potřeboval by tu drzou pusu něčím zacpat. Má nějak moc zbytečných keců.
Nakloním se k němu a políbím ho. Nezdržuju se s tím, abych na něj byl něžný. Tommy by měl vědět, že co chci, to dostanu.
"Adame, ne-.."
Ale ale, blonďáčkovi se zas něco nelíbí. Nenechám ho protestovat a jazykem si vybojuju místo v jeho puse. Snaží se semknout rty k sobě, ale nějak se mu to nedaří. Hah, Tommy, marná snaha, stejně vyhraju..

*

Dobře, chtěl jsi to, máš to mít. Povolím rty a začnu spolupracovat, ale nějak nestíhám, Adam mi hrozně bere dech.
Vytáhnu ruce z jeho sevření a přejedu mu po hrudi směrem dolů. Má celkem pěknou postavu, když ho zkoumám poprvé rukama takhle zblízka. Divím se, že mu ten ručník ještě drží, už se tu válíme slušných deset minut, mezi tím stihl vystřídat dost poloh.

Šikovným pohybem ruky mu stáhnu ručník a neohrabaně mu prohmatám péro, načež mi zavzdychá do rtů. Taky dobrý.
Mírně ho od sebe odstrčím a prsty mu silně stisknu rozkrok. Uslyším bolestné zaskučení a na tváři se mi opět objeví přidrzlý úsměv.
Strčím ho do ramene tak, aby spadl vedle mě a vstanu z postele.
"Moje prdel zůstane panna, Adame," rozesměju se a sednu si na tu prachovku (prachovou pohovku), na které jsem před chvílí ještě plánoval spát. Ale zmýlil jsem se. Spí tu on.
Věčně nadržený Adam se válí naproti mně a snaží se nějak tlumit tu bolest, co jsem mu způsobil.
"Tommy," zaskučí a konečně otevře oči. "Bolí to hodně?" zeptám se, abych působil starostlivě. "Chceš to zkusit?" zavrčí na mě a já z něj dostanu trochu strach. "Ani ne," odmítnu a připlazím se zpátky na postel. "To s tím spaním s tebou v posteli jsi myslel vážně?" přejedu si palcem po rtu a doufám, že po tomhle řekne, že se radši vyspí na zemi, než s někým, kdo mu chce utrhnout penis.
"Jo. Nebudeš spát na té zablešené.. cokoliv to je," podívá se mi do očí a já uhnu pohledem. Sakra.
"Upřímně jsem doufal, že mě necháš spát tam," povzdechnu si. "Ha, to určitě, a nechám si ujít tebe, jenom ve spodním prádle, vedle mě," zasměje se Adam nad mou naivitou. Tentokrát vyhrál.

*
Stačí mi jeden pohled do Tommyho očí a odpustím mu i to, že mám asi rýhy od jeho černých- glitter nehtů mezi nohama. Bůhví, jestli mi tam nenechal třpytky.
Tak hrozně toho blonďáka vytáčím. Nepustím ho od sebe na vzdálenost pěti metrů. Ani náhodou, je můj. Vlastně, budu ho muset pustit, aby mi třeba někdy zašel pro pouta. A on to ještě rád udělá,...
"Nechci ti kazit radost, ale zjistil jsem, že tu není dovážení jídla až do pokoje," řekne Tommy, držící nějaký papír v ruce. "Musíme do jídelny?" řeknu otráveně a povídám se na něj. Blonďatý pramínek vlasů mu spadne před oči stejně, jako tenkrát, když jsem ho viděl poprvé. Pousměju se nad tím.
"Zas ty vlasy," postěžuje si Tommy hned po tom, co mu zastrkám vlasy za ucho "jo, musíme do jídelny. Připrav si tužku, celebrito."
"Co kdybych někdy řekl novinářům, že jsi můj přítel?" plácnu první věc, co mě napadne. Tommy se na mě podívá jako na debila.
"Jsi blbej? Nikdy to nezkoušej. Mám Liz. Navíc.."
"Kdyby ti na ní tak záleželo, nenechal by ses ode mě líbat, andílku," přeruším jeho řeč.
"Sklapni, Adame," ožene se po mně polštářem. "Takže mám pravdu."
"Nemáš," vyhrkne Tommy. "Tak to ověříme, co ty na to?" nabídnu mu.

"Ne," odsekne a položí papír na noční stolek. "Nech mě bejt," dodá a zavře se v koupelně.
"Tak si teď budem střídat místnosti? Fajn!" vykřiknu. "Modli se, ať mě vidíš zítra na snídani, radši se tu spláchnu do záchodu, než spát s tebou v posteli," nevinně se usměje.

Však ty si to ještě rozmyslíš, kitty.

Dirty SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat