8. Dirty Secret

788 81 2
                                    

Adam se baví se Sutanem. Ale proč u toho zas čumí na mě? To se vážně musí bavit pořád jenom o mně?
Hodím na Adama hnusný pohled a on se hned otočí zpět na Sutana. Zapnu si na mobilu nějakou hudbu a najedu na ikonku twitteru.
Nějaké fotky od fans, pár tweetů o tom, jaký jsem anděl. Milé. Pousměju se a pár jich začnu sledovat, ať mají radost.
"@Brandt_Russo
@TommyJoeRatliff Hej kámo, jenom jsem ti chtěl dát vědět, jestli ještě jednou vztáhneš ruku na Liz a ublížíš jí, ujistím se, že tu ruku znovu nepoužiješ"
Cože? Já a ublížit Liz? COŽE?
Zděšeně se zadívám na mobil. Tohle dělá kvůli tomu, že jsem jí nezavolal? Bože, proč já..
Otevírají se dveře od busu a dovnitř vchází Adam, přičemž na něj okamžitě otočím mobil s tweetem.
"Co to je?" zeptá se a sedne si vedle mě. Nic neřeknu a předám mu mobil. "Tohle řekla Liz, že?" otočí se na mě se soucitným výrazem ve tváři. Přikývnu.
"Nemám tu holku rád," zhodnotí situaci Adam a já se přisouvám k němu. Prostě potřebuju obejmout a on je nejblíž.
"Já taky ne," odsouhlasím. Adam mi dá ruku okolo ramen a tiskne si mě k sobě.

Po deseti minutách jízdy se Adama pořád nepouštím. Nevypadá to, že by mu vadilo, když mě chytá moje přítulná nálada. Dokonce jsem dostal pár pus na čelo, což se často nestává.
Uvědomuju si, že Liz mi dala konec, rozešla se se mnou, po telefonu. A já se pořád ohrazuju tím, že nemůžu nic mít s Adamem, protože "mám Liz". Nemám Liz. Nemám nikoho, kromě Adama a pár přátel. Vsadím se, že moje sestra s mamkou se s ní teď vesele kamarádí. Nikdy se mě nezastanou, nikdy.
"Tommy?" probere mě z myšlenek Adamův hlas. "Hm?" zvednu hlavu, abych na něj viděl.
"Najednou ti nevadí, že se s tebou mazlím?" popichuje mě. "Zatím ne," štípnu ho do žeber "a buď potichu, než si to rozmyslím."
"Za chvilku jsme tam," řekne Adam a začne mi jezdit prstem po zádech. Zjišťuju, že vypadá dost dobře, takhle. Má perfektní oči. A ještě lepší rty.
*
Už čtvrt hodiny sedím s Tommym na sedadle tourbusu a on se mě pořád nehodlá pustit. Někdy mě hrozně překvapuje. Mění nálady jako těhotná ženská, najednou je přítulný a pak na mě háže škaredé ksichty. Opírá si o mě bradu, mám šanci ho políbit. Ale neudělám to, mohl by se zase naštvat.
Najednou přitiskne svoje měkké růžové rty na moje a jazykem mi jede přes spodní ret.
"Co to..?" nenechá mě doříct otázku. Vlastně sám vím odpověď. Prostě mě líbá. Tommy Joe Ratliff mě líbá. A vypadá to, že to myslí vážně. Teď už jen být hodný a počkat, až sám bude chtít, abych ho někde ohnul.
Začíná to brát velmi, velmi vážně. Výměna dechu, slin, jeho jazyk v mojí puse.. Cítím, jako by mi z břicha neměli vyletět jen motýli, ale rovnou celý oddíl hmyzu ze zoo.
Najednou se odtáhne a chystá se odejít pryč.
"Tommy, počkej," snažím se ho zastavit, ale on mě nějak šikovně přeleze a odejde do části autobusu, kde jsou naše postele.
"Nech mě bejt," odsekne a zavře posuvné dveře, "vidíme se na soundchecku."
Povzdechnu si a jdu pryč. Sednu si zpátky tam, kde jsem seděl před chvílí s blonďákem a schovám si obličej do dlaní.
Proč se tohle děje? Můj záměr byl toho kluka jen svést a mít jeho krásnej zadek jen pro sebe. Nechci se do něj zamilovat. Ale obávám se, že tohle se právě děje..

Dirty SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat