4. Dirty Secret

857 83 6
                                    

"Ty hnusné hovado, jak jsi mohl?!" uslyším její hlas a odtáhnu si mobil od ucha. Promiň, Liz, ale mám před sebou tři měsíce cesty. Nerad bych přišel o sluch.
"Promiň, já-" začnu mluvit, ale bohužel, její ječák jen tak nepřebiju.
"Poslouchej mě, do prdele, já ještě neskončila!" zařve a já bolestně přivřu oči. Sednu si na postel. Adam se sprchuje, mám dost času to tu s ní probrat, bez jeho zbytečných dotazů.
"Ty si jako myslíš, že mi posranej vzkaz v kuchyni stačí?!"
Raději mlčím. Hádka s touhle ženskou by mě mohla stát krk.
"Tommy.." uslyším Adamův hlas z koupelny. Nějak potichu, ne? A proč vůbec neslyším tekoucí vodu? No, když na mě chtěl volat, měl hlasitě.
"Ty seš na pokoji s tou buznou?!" zasyčí na mě a já mám husí kůži. Jak tohle mohla slyšet? Dává mi pořádný kapky už teď, natož tak, až ji uvidím. Brr.
"Jak jsi blond, tak jsi blbý, opravdu," řekne, tentokrát klidnějším hlasem "tohle sis posral. Je konec, Thomasi. Ale však počkej, já ti ještě udělám peklo."
Zavěsila. Teď teprve nastávají problémy.

*
Ani sám neví, co mi způsobuje. Jedno, jenom jedno blbý objetí a já už si představuju, jak ho šukám.
Opřu si hlavu o kachličky ve sprše a rukou si sklouznu k rozkroku. Doufám, že se Tommymu nebude chtít třeba na záchod, nemusí mě vidět takhle. Párkrát si po něm přejedu a skousnu si ret. Musím se hodně držet, aby mě neslyšel. Jenom to, že jsem měl možnost se dotknout tý jeho prdelky, je nezapomenutelný zážitek. Představuju si, jak za mnou v noci přijde a přitulí se ke mně. Jakmile ho ucítím, něco se ve mně vzbudí. Cítím, jak se mi všechna krev hromadí tam dole. Tommy mi líně hodí jeho malou ruku okolo pasu a spokojeně zavrní. Využiju toho a položím svoji ruku na tu jeho, abych si ji mohl přiložit na to tepající místo. Okamžitě pochopí a zajede mi do kalhot od pyžama. Obmotá okolo mého mužství jeho malou dlaň a já jsem hotový jen z toho, že se mě dotkl. Začne pohybovat rukou a i když ho nevidím, vím, že má ten jeho úšklebek. Nějak ztrácím dech. Musím se pořádně nadechnout a vydechnout, jinak se asi udusím. Tenhle nápor všech emocí a pocitů dohromady asi dlouho nevydržím.
*
Povzdechnu si a vyjdu na balkon. Rozhlédnu se. Vidím jen pár ulic, pár lidí naproti, kteří neví, kdo jsem. Konečně někdo. Často se mi nestává, že lidi z okolí mě mají nějak na háku. Zapálím si cigaretu, co jsem našel v kapse a vydechnu kouř. Vlastně bych neměl kouřit, ale koho to zajímá. Stejně všichni jednou umřeme. Ani mi to nechutná.
Típnu cigaretu a odkašlu si. Fuj. Cigarety nebyly nejlepší nápad.
Vrátím se zpátky do pokoje a zamířím rovnou do koupelny. Adam asi něco chtěl, když mě volal. Nahého jsem ho už párkrát viděl, takže žádný problém. Teda, nahý nebyl ve spojitosti se mnou. I když, nebylo by to nejhorší.
Tommy, ty prase, nad čím to přemýšlíš. Rychle zakroutím hlavou, abych se trochu probral a vejdu do koupelny.
Otočím se směrem ke sprchovému koutu. Najednou se zaseknu a nemůžu ze sebe vydat ani hlásku. To, co mám před očima je.. fascinující pohled, sám nevím, jak to popsat.
Nebylo by až tak divné vidět Adama, jak si dělá dobře. Divné je, že u toho vzdychá moje jméno.

Dirty SecretWhere stories live. Discover now