28. Spijt

7.8K 296 26
                                    

© Mari_em

___________________________________________________________

Dave

Daar sta ik dan... voor een dichte deur...

Kut...

'Ga weg of ik bel de politie!' is het laatste wat ik haar hoor zeggen.

Haar kennende zou ze het nog doen ook en ik heb geen zin in nog een confrontatie met die "Deputy Dog" Als een gebeten hond loop ik uiteindelijk maar terug naar mijn eigen huis.

Vermoeit plof ik neer op de bank. Ik laat mijn hoofd naar achteren zakken en leg mijn benen op de tafel. Zal ik het niet nog een keer proberen het uit te leggen?
Maar ja wat valt er uit te leggen? Hoe weet ze eigenlijk wat ik gezegd heb?

Toen het mij duidelijk werd wat ze bedoelde stond ik met mijn mond vol tanden. Ik heb het inderdaad gezegd ja op het vrijgezellen feest van Tom, maar ze moet toch wel begrijpen dat het toen anders was en dat ik het niet echt meende. Ik kon amper op mijn poten staan en kon mij, tot net, niet eens herinneren dat ik het gezegd had!

Hoe ben ik in deze achtbaan terecht gekomen? Van haat, naar lust, naar meer dan lust en nu weer naar eenzaam en koud...
Ik had nu met haar in bed moeten liggen...
Of op de bank...
Of onder de douche...

Verdomme...

Ik pak mijn mobiel en scroll langs haar laatste sms'je.
Ze is inderdaad leuk ja en ze moet mij gewoon een kans geven het uit te leggen.

Anne alsjeblieft laat het mij even uitleggen. Ik was stomdronken op dat feestje, ik meende niet wat ik zei..xx

Uiteraard krijg ik geen reactie en het word nog erger dan dat. Niet alleen reageert ze niet op mijn sms'jes of e-mails maar ze lijkt weer totaal van de aardbodem verdwenen zijn. Ik heb al een paar keer bij haar aan de deur gestaan, maar geen een keer deed ze open. Op haar werk zeiden ze dat ze een paar dagen vrij had genomen en in het park ben ik haar ook niet tegen gekomen. Hoe kan ik het uitleggen als ik haar niet te spreken krijg? Misschien moet ik haar even wat tijd geven en komt ze wel bij mij.

Een paar dagen later heb ik nog geen enkel resultaat geboekt en is mijn humeur op zijn zwakst gezegd prikkelbaar te noemen. Om te stomste redenen schiet ik al uit mijn slof. Ik moet echt wat afleiding hebben.

Gelukkig biedt Tom mij die in de vorm van een verjaardagsfeestje van een gezamenlijk kennis van ons. Dat is mooi want ik weet dat er een paar mensen komen die ik al een tijd niet gesproken heb.

Wanneer we er aankomen is het er al aardig druk. Overal staan mensen te praten of kijken naar iets op tv. Oliver en zijn neef zijn er ook. Het gesprek met zijn neef was echt goed gegaan. Ik denk dat ik wel een grote kans maak om een opdracht binnen te krijgen. Misschien kan deze avond mij toch wat afleiding bezorgen, denk ik als ik weer in gesprek raak met Oliver zijn neef...

En dan zie ik iemand op mij aflopen die ik niet op mij wil afgelopen zien.... Melissa...

Oh god nee hè

Wanneer ze voor mij staat deins ik al een beetje terug. Ik ben onze laatste aanvaring bij Tom en Nina echt niet vergeten. Ze heeft een veel te kort rood jurkje aan en volgens mij had ik ook niet opgemerkt dat ze putten in haar dijen had. Haar haren zijn vet, haar make-up te fel, haar luchtje te veel en haar schoenen te hoog.

Zucht... ze is precies het tegenovergestelde van Anne.

'Rustig maar, ik kom in vrede' zegt ze met haar handen omhoog zodat haar palmen naar mij wijzen. Verontschuldigend kijkt ze mij aan en begint dom te grijnzen. Ik heb echt zo geen zin in haar.

Ik kan je niet uitstaan! [Deel 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu