🌸Capitolul 7🌸

401 10 0
                                    

Adam P. O. V

Este ora 14:30, o zi de sâmbătă obișnuită. Nici nu-mi aduc aminte când am ajuns acasă. Știu doar că după ce am abordat-o pe Turner, iar ea m-a respins, am băut ca un porc o grămadă. Îmi iau telefonul să verific ce mai este nou pe internet și observ pe grupul școlii un anunț foarte interesant postat de bârfitoarea școlii, zis și mica FBI...

Lucy Darson a postat:

Bombă atomică în liceu!!
Bella Turner a fost abordată de către Adam Cross, iar el a fost respins, iar Daniel Ross este oficial iubitul ei.. Imaginați-vă doar... Cross-Cel mai popular băiat al liceului și Ross-Un Romeo al liceului. Nu-mi vine să cred...Va fi război între cei doi verișori.. Voi ce părere aveți, lăsați un comentariu cu părerea voastră 👇⬇️

Jesus Fucking Christ... Cum naiba am ajuns subiect de bârfă?? Cum naiba au ajuns ăștia doi împreună?? Am nevoie de o cafea fiindcă o să leșin după lovitura primită de aceste vești.

Coborând scările simt miros de cafea și clătite arse. Ce doamne iartă-mă se întâmplă?!

Ajuns în bucătărie sunt uimit de persoanele pe care le văd...sora mea Eva, soțul ei Eric, nepoțelele mele Erica și Evelin, nepoțelul meu iubit Erin, părinții mei Lia și Damian, dar cea mai mare surpriză o am când o văd pe Johanna. Oficial ziua asta e dată dracului când o văd pe Eva că le pune mâinile la ochi nepoțelelor mele, Johanna uitându-se la mine cu admirație, tata dându-și o palmă peste frunte, Eric râzând de mine iar mama punându-i mâna la ochi lui Erin, țipând la mine să merg să mă îmbrac. Abia atunci observ că eu m-am dat jos din pat fiind doar în boxeri. Nefiind obișnuit cu vizitele atât de matinale ale familiei mele.

Îmi iau rapid ceva de îmbrăcat din dulap și cobor.

-Mamă, Tata, Eva, Eric, copii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Mamă, Tata, Eva, Eric, copii.. Ce vă aduce pe aici?!

-Cum adică? *zice Eva nervoasă*

-Dragă!!M-a sunat poliția la 4 dimineața să vin să te iau de la secție, fiind mort de beat, iar tu mai ai și tupeul de a întreba ce căutăm aici?!*din ton îți dai seama că acum e ca un vulcan ce e gata să erupă în orice moment.*

-Mai lasă-l dragă că dacă nu se distrează acum.. Își pierde tinerețea*îmi ia tata apărarea ca de fiecare dată*

-Când Damian? Când?Acum când mai are 8 luni și face 18 ani. Dacă acum îl iau de la poliție, la 20 v-a face numai prostii de care va trebui să răspundă.

-Acelea ca fiind? *întreb mai mult în glumă *

-Acelea ca la o beție să nu-ți dai seama ce faci, te culci cu o fată și o lași gravidă. De asta numai vom avea noi nevoie. Să-i calci și tu tatălui tău pe urme?!!

🌸Atracția🌸Where stories live. Discover now