🌸Prolog🌸

676 14 0
                                    

-Mamă!! Să te întorci la timp pentru ziua mea!!! *Spun eu cu bucurie*

-Bine iubito!! Mami va fi acolo în curând...*îmi zice ea cu o voce dulce*

-Nu mai vorbi cu mine de parcă aș fi un copil mic.. Am 14 ani deja.... Sunt mare!! *mă revolt*

-Bine, bine!!! Ai câștigat!! Voi fi acolo în 4 ore.. *spune ea entuziasmată*

-Yeyyy... Mami vine acasă!!! *țip fericită prin casă*

****

-Alo!!! *răspund la telefonul ce sună de ceva timp*
-*****
-Da!! E familia ei.. De ce? *întreb cu grijă *
-*****
-Nu pot să cred!!! Ce sa întâmplat??! *începând deja să plâng*
-*****
-Bine!! Mulțumesc pentru veste!! *Spun stăpânindu-mi lacrimile*

Închid apelul și încep să plâng cu disperare. De ce ea? De ce? Exact când trebuia să vina acasă, exact atunci a trebuit să moară!!! Exact de ziua mea!!!

****

Au trecut 2 luni de la moartea mamei. Plâng în continuu. Fiecare lucru din casă îmi aduce aminte de ființa care mi-a dat viață,care mă iubea ca ochii din cap,care mereu avea grija de mine.
Tatăl meu după moartea mamei a început să bea, să joace la pariuri, și-a pierdut locul de muncă, și mai nou... Mă bate.. Acum o săptămână mi-a dat vestea că se va căsători.Efectiv fiind șocată că el a trecut peste moartea mamei atât de repede, iar acum vrea să-și întemeieze o familie din nou, dar cu altă femeie...

***

Au trecut 2 ani de la moartea mamei, iar eu trăiesc în chinuri. Locuim în casa mamei mele vitrege care e o scorpie,tatăl meu pierzând casa la pariuri.Ambii nu muncesc și stau acasă toată ziua și nu fac altceva decât să bea și să facă dragoste... Eww... Scârbos...Iar eu să fiu cea care mai și aduce bani în casă, pentru că lucrez de 1 an și 6 luni la o gelaterie.. Asta e viața mea..Evitând că locuiesc într-un infern, un iad... La școală este același lucru. Colegi care se i-au de mine, mă îmbrâncesc și multe alte copilărisme. Prietena mea Melody îmi este mereu alături și mă apară în caz de nevoie.

🌸Atracția🌸Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum