🌸Capitolul 3🌸

479 12 0
                                    

Capitolul anterior <=

Brusc de noi se apropie 2 fete...

Acele fete erau Johanna și prietena ei Selena. Johanna mă place de vreo 3 ani iar acum 2 săptămâni am fost de acord să-mi fie iubită pentru că deja mă exaspera și nu mai știam cum să scap de ea. Aceeași poveste este și la Andrew cu Selena doar că el încă nu a spus nimic clar și nu dă nimic de înțeles. Știu că o place prea mult pe Melody pentru a putea fi cu cineva într-o relație.

-Iubitule!! Aici erai... Te-am sunat toată ziua!! Unde îți este telefonul? *spune cu voce pițigăiată Johanna*

-Mda..Nu l-am auzit! *Spune plictisit Adam*

-Și... Andrew? Te-ai mai gândit la un răspuns despre relația noastră? *Zice Selena*

-Eu.... *Zice Andrew*

Atunci vine Melody cu comanda..

-Eu am deja o iubită... Nu-i așa Melody? *și se uita la ea cu ochi rugători făcându-i semne*

-Ahh... De câte ori ți-am zis că vreau să ținem secret un timp,nu mai pot cu tine!! Îți place să te lauzi prea mult!!*Se revoltă ea*

-Nu cred că voi doi sunteți într-o relație!! Când te-am întrebat ieri ai zis ca ești total singur. *Spune Selena *

-Ascundeam relația de ochii lumii, dar apoi am realizat ce iubită frumoasă am...De ce să o ascund? *Zice el*

Andrew vrea s-o sărute pe Melody dar este chemată la o altă masă. Ea merge rapid acolo unde este chemată și Johanna cu Selena pleacă având programare la salonul de înfrumusețare.

-Bine lovit... Două păsări cu o singură piatră.. Ai scăpat de Selena și ți-o faci iubită pe Melody. Respect frate.. Respect!! *Îl laudă Adam*

Asta este Selena:

Asta este Selena:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Melody P. O. V.

După toată faza cu Andrew și Selena rămân complet șocată. Este ora închiderii gelateriei. Eu și Bella mai avem de făcut curățenie și putem închide. După 20 minute, închidem gelateria și ne îndreptăm spre casă. Bella s-a grăbit puțin fiindcă tatăl ei și mama sa vitregă vin acasă din excursia din Caraibe, iar ea trebuia să facă puțină curățenie și ceva de mâncare. Mergând pe stradă, observ în spatele meu o siluetă a unui tip care părea că mă urmărea. Încep să grăbesc pasul până când tipul mă ia de mână și mă lipește de perete vrând să mă sărute. Eu ripostez însă tipul fiind mai puternic îmi dă o palmă peste față. Eu încep să plâng de disperare. Tipul era gata să mă dezbrace de jachetă când cineva îl ia și-l pune la pământ dându-i și câțiva pumni. Acel cineva era chiar... Andrew. Tipul de jos se ridică cu greu și fuge, iar Andrew întorcându-se la mine și văzându-mă speriată și plânsă mă ia în brate și îmi plasează un sărut pe frunte, unde după asta mă așează pe o bancă.

🌸Atracția🌸Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum