My Hero 19.Bölüm:Noel özel bölümü

1.8K 180 19
                                    

Yeni yılınız kutlu olsun! Bu sefer üç kardeş yazdık.Umarım beğenirsiniz.

My Hero 19.BÖLÜM: Noel özel bölümü

Stefan:

"Burda ne işin var Klaus?" dedim şaşkınlıkla. "Beni içeri davet etmiycek misin?" dedi sahte bir alınganlıkla. "Hayır, etmiycem ve bunu sende biliyorsun. Hem istesem bile edemem.Burası arkadaşımın evi. Arkadaşlarımı tehlikeye atmıycağımı sende biliyorsun." Dedim. Elini kalbine götürüp alayla "Zarar vermek mi? Beni hiç tanımamışsın Stefan. Sen kız kardeşimle çıkarken arkadaş olduğumuzu sanıyordum."dedi ve güldü. "Sahi Klaus Rebekah nerde onu 1920 yılından beri görmedim. Yoksa hançeri kalbine saplıyıp onu tabutuna mı koydun?"diye sordum alayla. Büyük kahkaha patlattı erdından "Beni iyi tanımışsın.Sen onu terkedince fazla mızmızlandı. Bende tabutunda huzur içinde yatmasına izin verdim."dedi.

Ciddileştim ve "Neden burdasın?"dedim. "Cadılarım sevgili Elena'ya zarar vermeden uzaktan büyü yapmaya çalıştı ama büyü buradan engellendi. Bende kendi işimi kendim halletmek istedim.Şimdi Elena nerde?Yada şu şekilde sorıyım sevgili abin nerde?" dedi oda ciddileşmişti. "Ben burdayım Klaus. Ama Elena burda değil." dedi Damon. Yani sahte Damon.Damon Sabrina'ya bir büyü yaptırdı. O Elena ile romantik bir gün geçirirken Rick Damon gibi görünücekti.İlk başta normal birine büyü yapmayı düşündük ama sonra Rick burda Damon'un müdahele etmesi gereken bir durum olursa diye büyünün ona yapılmasını istedi.

"Elena'n nerde?"dedi Klaus alayla. "Burda değil."dedi Damon gibi görünen Rick. Klaus derin bir nefes aldı ve "Bak ona zarar vermiycem. Melezlerimi dönüştürmek için onun kanına ihtiyacım var. Siz bana zorluk çıkarmadan kanı verin bende ona zarar vermiyim aksine onu korumanıza yardım ediyim."dedi.Ona şaşkınca bakıp "Ne demek istediğini anlamadım."dedim. "Bir barış anlaşması teklif ediyorum. Siz ben istediğim zaman Elena'nın kanını bana verin bende ona zarar vermek istiyenlere karşı onu korıyım. Kabul edin çocuklar korkutucu olabilirsiniz ama benim kadar etkili olamazsınız. Benim korumam altında olduğunu öğrenince ona zarar vermeyi bile düşünmezler. Hadi ama çocuklar beni karşınıza almak istemezsiniz değilmi?" dedi. Buna gerçek Damon olmadan karar veremezdik. Hatta bunu biz değil Elena kara vermeliydi. Sonuçta kan onun damr onun :P Neyse Stef cıvıma. "Buna Elena olmadan karar veremeyiz.Oda haftasonu için teyzesinin yanına gitti."dedim. "Pekala.Elena gelince konuşup bana haber verirsiniz."dedi ve vampir hızıyla yokoldu. Bakalım Damon buna ne diycek ? Sıçtım.

Elena:

Damon'la bilikte yemek yemiş ve göl kenarında biraz yürümüştük. El ele! Tanrım rüyalarım gerçek oldu. Romantik Damon benim hayalleriden daha hariaydı. Yada yeni takıntım olan 'Gizemli adam' kitabındaki Gwen'in tabiriyle gündüz düşlerimden bile daha harikaydı.Kadının tanımadığı bir adamla -İsmini bile bilmiyor- tam bir buçuk yıl boyunca sevişmesi çok tuğaftı ama kitap güzeldi.(Kitap çok güzel tavsiye ederim.Yazarı Kristen Ashley )

Arabada giderken Damon'a döndüm ve "Tüm gün ortalıkta yoktuk.İkimiz birden dikkat çekmezmi?"dedim. "Senin haftasonu için teyzeni ziyarete gittiğini sanıyorlar bende zaten ordayım."dedi sırıtarak. "Nasıl ordasın? Anlamadım?" dedim şaşırmıştım. Güldü ve "Sabrina o kadar işe yaramaz değilmiş.Bir büyü yaptı Rick benim gibi görünüyor.Yani ben aslında ordayım."dedi ve göz kırptı.Vay canına herşeyi düşünmüş.

Damon'un telefonu çaldı elini cebine attı ve telefonu çıkardı. Açıp "Bir günlüğüne ortada yoktum neler oldu? Dur tahmin ediyim. Cadılar Mystic falls'ı elegeçirdi yada daha iyisi piskopatın teki kasabayı havaya uçurdu. Bu sabah kahraman saçımı değil seksi romantik saçımı yaptım. Kahraman saçını bir günlüğüne sana bıraktım ve kasabayı kaptırdın."dedi gülerek.Bende güldüm bir yandan da onu dikizliyordum.Gülerken çok seksi görünüyordu. Birden gülümsemesi soldu. Düşüncelerimi duymuş ve rahatsızmı olmuştu." Eğer şaka yapıyorsan uykunda ağzına mine tıkarım Stef!"dedi. Stefan bie şey söyledi ardından Damon hızlıca "Yoldayız!"diyerek telefonu kapatıp arka koltuğa fırlattı. Ardından direksiyonu yumruklayarak "Kahretsin!" diye bağırıyordu. "Damon ne oldu?" dedim korkuyla. Damon sinnirlenirdi ama bu kadar sinnirlendiği nadirdi. "Klaus! O burda! Geçen sefer ki büyüyü o yaptırmış!Senin kanını istiyor!" dedi.

My HeroWhere stories live. Discover now