Out of my mind

687 114 0
                                    

Ada... Hayatı boyunca olgun bir kız olduğu için çok fazla sorumluluğu var. Etrafındaki herkes sırlarını ona anlatır.Ada için bu durum çekilmez hale gelir ve içini dökmek,tutuğu sırları birine anlatmak ve rahatlamak için bir yol bulmak şart olur. Yaptığı uzun bir araştırmadan sonra en etkili yolun daha önce bir çok kez denediği günlük tutmak olduğunu öğrenir.Bu yolun onun için işe yaramaz olduğunu bilen Ada kendince bir yöntem bulur.

Ada,sorunlarını boş bir kağıt parçasına anlatmak yerine yıllar önce hiç sahip olamadan kaybettiği kız kardeşine anlatmaya karar verir.

Ada,edindiği bir deftere yaşadığı herşeyi yazar.Ada'nın hayatı bu sorunlardan ibaret değil. Onunda her geç kızın olduğu gibi bir en yakın arkadaşı birde hoşlandığı çocuk vardır.Hatta Küçük kız kardeşinin büyüsünden midir bilinmez Ada kardeşine ondan bahsettiğinden beri hoşlandığı çocukla daha yakınlar.Bakalım Ela,Ada'nın hayatına başka neler katıcak..

  Evettt,Yeni hikayem.Sadece düşüncelerinizi öğrenmek için şimdi paylaşıyorum yoksa ne zaman başlıycağım belli değil.Ama şu 1 hafta içinde olmıycagı kesin çünkü ev taşıma telasımız var yine ondan sonra eger yazmami isterseniz yazicam her neyse bu sadece aciklamadaki yazi.Profilimden hikayeye giderseniz ordaki kucuk tanitimi okuya bilirsiniz.

Her neyse,biraz yorgunum ondan saçmaladım sanki ama neyse.En yakın zamanda görüşmek üzere. Umarım yeni hikayemi beğenirsiniz...  

My HeroWhere stories live. Discover now