Düzenleme

462 108 0
                                    

Merhaba,sizi çok tutmadan kısaca bir duyuru yapacağım ama önce merakınızı gidermek istiyorum.

Biliyorum hepinizin aklında tek bir soru var.

Yeni bölüm ne zaman?

Hangi hikayem için olduğu fark etmez hepsi için geçerli bu sorunuz biliyorum ve hemen merakınızı gidermeye çalışayım. Hemen hemen her hikayeme bölüm yazıyorum. Gerek yayında olsun gerek taslak olsun.

Buda aklınıza başka bir soru getiriyor tabii ki.

Neden sadece yayında olan hikayelerini yazmıyorsun?

Hemen yanıtlayım,bilgisayarın başına oturduğumda elim hangi dosyaya giderse onu yazıyorum bu bilinçli olarak yapılan bir şey değil.Özellikle bir haftadır sürekli bir şeyler yazıyorum. Bu yazdıklarım bazen bölüm,bazen tanıtım hatta bazen de giriş bölümleri oluyor. Sürekli yazıyorum yani.

Ve bir soru daha.

Madem sürekli yazıyorsun neden biz hiç bir şey okuyamıyoruz?

Ne yazık ki ben bir oturuşta bir bölüm yazabilen bir yazar değilim.Yavaş yavaş içime sindire sindire yazıyorum,mesela size 10 Ocaktan beri My vampire'ın bölümünün %90'ının hatta daha bile fazlasının hazır olduğunu ve sadece son sahnesinin yazılmak için beklediğini söylesem muhtemelen beni topa tutarsınız.

 @Zardeninhikayeleri  yani Yeliz bilir,daha önce yazdığım hiç bir bölüm My Vampire'ın gelecek olan bölümü kadar içime sinmemiştir.Gerçekten yazdığım en iyi bölüm oldu bence.En kısa zamanda onu da bitirip yayınlamayı düşünüyorum ama 3 şubata kadar yetiştirmem gerek bir bölüm var önceliğimi ona veriyorum şimdilik.

Yine bir soru var sanırım akıllarımızda...

Yetiştirmen gereken bölüm hangi hikayeye? 

Çoğunuz bu hikayeyi Geçmişin Hayaleti sanıyor biliyorum ama üzgünüm değil.Bölüm yetiştirmem gereken hikaye Bir Dilek Tut

Yeni soru şu sanırım;

Bir Dilek Tut mu?

Evet,Bir Dilek Tut.Bu benim, Yeliz'in çok seveceğinizi düşündüğü yeni hikayem.Onun için bir sayfaya tanıtım videosu yaptırmak istiyorum ve bunun için şöyle bir gerekçe var,hikaye yayında olmak zorunda.Yazdığım giriş bölümünü 3 Şubata kadar bitirmeli ve paylaşmalıyım.

Ama şimdi her şeyi bir kenara bırakalım ve bölüm başlığına ve hikayenin değişen adına odaklanalım.

Hikayenin yeni adı: My Hero (Düzenlemeye alındı)

Bölümün adı:Düzenleme

Bunun ne olduğunu herkes biliyor.Size kısaca nedenini de açıklayayım;Ben bu düzenlemeye daha kurguyu oluştururken  karar vermiştim.Yazmaya başlayalı 1 yıldan fazla oluyor ve ben kendimce ilk güne nazaran büyük bir gelişme gösterdim.ilk bölümü okuyunca kendi yazdıklarımı beğenmiyorum ve bu büyük bir rahatsızlık.Açık konuşmak gerekirse ben olsam hikayenin ilk iki bölümüne bakarak bu hikaye okunmaz der geçerim.Bence o kadar kötü.Hikayeyi düzenlemeye aldım ve ilk 3 bölümü düzenleyip 2000 kelime ekledim.Bu gidişle hikayenin içinden bir hikaye daha çıkarıcam.

Yazdığım kötü cümleleri düzeltiyor olmaması gereken yerleri çıkartıyor ve en önemlisi aklımda olup da keşke yazsaydım dediğim sahneleri ekliyorum.Mesela çok içime oturan iki sahne var.Biri Yılbaşı bölümünden,yazarken arkadaşlarımlaydım ve fırsatım olmadı hemen paylaşmam gerektiğinden Flashback yazamadım ve daha öncede yazmamıştım

  Şuan okuduğunuz yerlerin devamı da vardı aslında ama Wattpad'de olan bir sorun yüzünden paylaş dediğim halde bütün bölümü sildi.Ben bilgisayarı kapattım ve sinirden ağlamaya başladım sonra aniden cinnet geçirme seviyesine çıkıp bilgisayarı yeniden elime aldım ve hikayelerimin silmek için wattpad'e girmeye çalıştım ama başaramadım.Yarım saatlik bir çabadan sonra girdiğimde yazdıklarımın yarısının burada olduğunu gördüm buna da şükür diyerek son paragrafı yazdım artık sonu çok alakasız oldu farkındayım ama şuan çok sinirliyim hala zor tutuyorum kendimi.Kusura bakmayın.

İyi günler... 

My HeroWhere stories live. Discover now