SORU

563 111 5
                                    

Öncelikle yeniden merhaba ve iyi bayramlar.
Şu sıralar çok fazla duyuru yayınladım biliyorum ama vaktimin olduğu her an yazmaya çalışıyorum. Pek vaktim olmuyo ondan yazmak için fırsat bulamıyorum hemde bilgisayarlar hiç boşta kalmıyo.
Tabletten yazarken hızlı hızlı yazıyorum ama bu seferde harf hataları oluyo ve daha sonra bilgisayara oturup onları düzeltmekte fazla zaman kaybı oluyor.

Bu bölüm gelmemesinin sebebi ama konumuz bu değil.

Az önce arkadaşlarımla birlikte şirinyerdeydim ve şimdi eve dönüyorum ve aklımda olan tek şey My hero.

Bur taraftan yürüyüp bir taraftan yazmak zor ama olsun.Uzun zamandır size bölüm paylaşamadığım için bunu hakettim.

My Hero nun nasıl aklımda olduğunu sorarsanız eğer şunu düşünüyordum; Yazmaya baźlayalı nerdeyse bir yıl oldu.Nasıl olurda bu kadar zaman geçmiş olabilir diye düşünüyordum.

Ne kadar zamandır yazdığımı merak ettim ve hikayeyi paylaşmaya başladığım gün arkadaßlarımdan birine kapağı atmıştım.Gir onu buldum ve yolladığım tarihe baktım.

1 kasım

1.yıla özel bir şey yapmak istiyorum. Aklıma ilk gelen hikayenin finalinden sonrasina dahir bir bölümdü ama sizi uzun zamandır beklettiğim için My vampire a yeni bölüm yazmaya karar verdim ama sonra yine kararsız kaldım ve en iyisinin size sornak olduğuna karar verdim.

Ne dersiniz,finalden sonrasina dahir bor bölüm mü yoksa MV ye yeni bölüm mü?

Cevaplarınızi bekliyorum ama acele etnemiz gerek çünkü 1 kasıma şurda ne kaldı değil mi?

Edit:Yazar hala eve varamadı sjsjsj
Not:OOMM 1. Bölüm bitmek üzere son sahnesini yazıcam yazabilirsem.bu akşam paylaşırım. Spo:OOMM'nin ilk bölümünün adı John Green hayranıydın değil mi?

My HeroHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin