My Hero 15.Bölüm

1.6K 201 13
                                    

Merhaba!Gecikti biliyorum ama bilgisayarım bozuktu ve bu gün geldi. Bölüm kısa çünkü aklıma hiç bir şey gelmedi,ikizimle telefonda konuşurken tıkandığımı söyledim ve @prenses_gizemli bana harika bir fikir verdi. bir sonraki bölüm ikizlerin ortak çalışması olucak ;) Bu bölüm,gelicek bölüm için bir geçiş bölümü şeklinde.Umarım beğenirsiniz en kısa zamanda İkizlerin bölümüyle karşınızda olucam.

My Hero 15.Bölüm: İstenmeyen misafir!

Karşıma sarışın ve yakışıklı bir çocuk çıktı.Kılıcı savurduğum gibi karnında uzun ve derin bir çizik oluşturdum.Karşımda kine güçlü bir tekme attım ve karşı taraha savurdum.Tam yanına gidip kılıcı boynuna dayamıştım ki arkamdan iki güçlü kol beni sardı ve kollarımı haraket ettirmemi engelledi. Gelen kahkaha  sesiyle olduğum yere çivilendim. Kulağımın dibinde atılan bu seksi kahkaha  tabikide benim seksi vampirime ağitti. Damon beni bırakırken “Bebeğim sakin ol.O benim New york’tan gelen arkadaşım Sebastian.”dedi. Damon önüme geçerek elimdeki kılıcı alıp arkadaşına  doğru alayla savururken “Benim minik prensesim seni altetti ha?”dedi. Çocuk yerden kalkarken “Özür  dilerim.Evde kimsenin olmadığını sanıyrdum ve ben görsel ikizim kıçımı kollamam gerek.”dedim.Beni süzdü ve “Haklısın kollanması gerlek.Yazık olur sonra.”dedi sırıtarak.Ben ona ters ters bakarken “Hem ateşli hemde vahşi. Hoşuma gitti.”dedi bacaklarıma bakarak.Onu yok sayarak Damon’un yanına gidip ona sarılarak “Dışarıda olucağını sanıyordum.”dedim. Arkadaşından rahatsız olduğumu göstererek. Bana sahiplenircesine sıkı sarılıp “Lexi’nin dışarıda olduğunu biliyordum ama Stef’le konuşunca avlanmaya gittiğini öğrendim bende seni yalnız bırakmamak için eve geldim.” dedi ama söyleyiş tarzından sözlerine ‘Keşke gelmeseydim.’ Diyerek devam etmek istediğini ama sustuğunu tahmin edebildim.Bunları söylerken bana bakmamıştı bile gözleri Sebastian’ın üzerindeyi.Eğildi ve kulağıma yakın bir yerden öpüp “Git ve üzerini değiştir”diye fısıldadı. Başımı salladım,arkadaşı bir vampirdi -bunu az önce açtığım yaranın artık sadece yırtık bir tişörtten ibaret olmasından anladım- bizi duymuştu Damon’da zaten duymasını istiyordu rahatsız olduğunu belli etmek için. “Neyse ben odamdayım ders çalışmam gerekli.” dedim ve dönüp Damon’un harika dudaklarından uzun bir öpücük aldım ardından Abaza’nın yüzüne bile bakmadan odama doğru yol aldım. Gözlerinin popomda olduğuna kalıbımı basarım.

 Hemen dolabıma ilerledim ve kot-tişört ikilisini üzerime geçirdim. Bu gün olanları kızlara anlatmak için laptop’umu alıp yatağıma oturdum. Kızlarla açtığımız ortak konuşmaya her şeyi yazıp gönderdim. Damon ve babası ile ilgili olanlar, Stefan’la Caroline hakkında olanları ve Abaza’yı anlattım.Bonnie bu konu hakkında olan düşüncelerini yüz yüze anlatmak istediğini ve Caroline bu konular hakkındaki düşüncelerini raapor haline getiriceğini hatta Abaza’yı kendi gözleriyle görmeden hiç bir şey yazamıycağını bu yüzden annesi işe gider gitmez bize kalmya geleceğini yazdı.Bonnie bunu duyunca Kızlar gecesi için plan yapmaya başladı. Bonnie,babası ile yemek yedikten sonra Caroline’ı evinden alıp geleceğini söyledi.Yemek kelimesini okur okumaz karnım guruldadı.Anlaşılan Damon’un beni beslme vakti geldi.Odama kapanalı bir saat olmuştu yataktan kalkıp uyuşan  bacakklarımı gerdim ve alt kattan gelen kokuları takip etmeye başladım. Neden berbat yemek yapıyorum? Damon “Hey!Bende tam seni çağırıcaktım yemek hazır.”diyerek önüme atladı. Gülümseyerek elini tutum ve ardından mutfağa ilerledik.

 Damon yine mükemel aşçılık yeteneğini konuşturmuştu. Biscolata erkeği gibi herif eksiği yok fazlası var ;) “Ben doydum.Her zamanki gibi muhteşemdi.”dedim ve masadan kalktım. Kalkmamala dengemi kaybedip yere yığılmam bir oldu ardından gözlerim kararmaya başladı ve Damon’un “Elena!” dediğini duydum.Ağzımdan çıkan tek kelime “Damon.”oldu....

My HeroHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin