My Hero 14.Bölüm

1.8K 210 17
                                    

Bölüm kısa biliyorum ama yazdığım bölüm kendi bilgisayarımda kaldı ve annem bilgisayarımı bozdu şu an onun kinden bu kadar yazabildim bilgisayarım gelsin daha uzun bölümler yazıcam.Keyifli okumalar.

My Hero 14.Bölüm: Tıkırtılar

Okuldan sonra Stefan'la birlikte yemek yemek için ekipten ayrıldık.Caroline biz bizimle gelmek için çok ısrer etti ama Bonnie Stefan'la özel konuşmak istediğimi bildiği için kendini feda edip Caroline ile alışverişe çıktı.Grill'den içeri girerken Stefan  mızıldanmaya devam etti "Ya neden burdayız ben evde sana yemek yapardım." O mızıldanmaya devam ederken ben boş olan bir masaya geçtim.Burdaydık çünkü babası hakkında evde konuşamazdık Damon'u tanıyorsam "Önemli biri değildi.Öldüğüne seviniyorum."diyerek kestirip atardı.Ciddi bir sesle “Konuşmalıyız.”dedim.Sırıttı ve “Bunu son duyduğumda sevgilim beni terk etti.Dur senin için tamanlıyım.Sorun bende değil sende,daha iyilerini hakediyorum.”dedi.Ona tuğafça bakıp “Onun orjinali ‘Sorun sende değil bende, daha iyilerini hakediyorsun’değil miydı?”dedim.Omuz silkip “Egosu göğüslerinden daha büyüktü.”dedi.Öyle güçlü bir kahkaha attım ki etrafımızdaki insanlar dönüp bize baktı.İşte bu kadar basitti ağızlarından çıkan tek bir cümleyle tüm moralimi düzelte biliyorlardı.Böyle mükemmel bir ailem olduğu için çok şanslıyım. Ciddiyetimi geri kazandıktan sonra "Konu baban"dedim.Stefan'ın gülümsemesi soldu.Eliyle garsonu çağırdı.

 Yemeklerimiz gelmişti.Stefan ellerini çenesinin altında birleştirdikten sonra bana bakıp "Ne bilmek istersin?"diye sordu.Cevap basitti."Damon ve babanız arasında neler oldu?Aslında bunu Damon'a sorardım ama Rick Damon'un kötü olmasının sebebinin babanız olduğunu söyledi."dedim tek nefeste. Başını salladı ve "Babam ve Damon hiç anlaşamazdı çocukluğumzda babam ayrımcılık yapardı. Babamın onu neden sevmediğini bilmiyorum ama Damon babamın ona yaptıkları yüzünden onu sevmiyor.Babam vampirlerde nefret ederdi biz vampir olunca ona vampirlerin ne kadar iyi ola bileceğini gösterdim ama Damon babamı sinnirlendirmek için Bad vampire modunda takılıyordu. Damon devam ettikçe babam daha çok kızdı.Sonra babam öldü ama Damon kendini fazla kaptırdı yaptığı her şeyle babamla ödeştiğini söyliyordu.Taki sana aşık olana kadar."dedi. Benim zavalı sevgilim neler yaşamıştı babası onu neden sevmiyordu ki? Her baba çocuğunu sever değil mi? Gurukça gülümsedi ve "En kötüsü ne biliyormusun?Her erkek çocuğunun kahramanı babasıdır. Her kız çocuğununda annesi.Senin kaframanın Lexi bizimse kaframanımız yok.Abime o şekilde davranan adam benim kahramanım falan olamaz.Ben Damon'a yaptıkları için onu sevmiyordum ama ona saygı duyuyordum."dedi ve yemeğini yemeğe başladı.Yüzünden ne kadar üzgün olduğu belli oluyordu.Burukça gülümsedim ve "Üzgünüm.Kötü anıları hatırlattığım için."dedim.Başını kaldırdı ve "Özür dilemene gerek yok.Aslında  teşekkür ederim.Anılar bana hatırlattı.Suçlu olan babam.Her ceset babamın esri Damon'dan nefret edemem çünkü gerçeği biliyorum. O kötü değil onu kötü olmaya babam zorladı.Abim masukm."dedi.

 ikimizde sessizce yemeklerimizi yiyiorduk gerginlik canıma tak etti ve "Caroline cumartesi gecesi baloda onu öptüğünü söyledi.Benden duymuş olma ama bayağı hoşuna gitmiş."dedim.Gülümsedi ve "Benimde hoşuma gitti.Ondan cidden hoşlanıyorum ve bunu ona söyliyceğini biliyorum bir ilişkimiz olursa ki umarım olur yürümesini istiyorum."dedi.

 Gril'den çıkarken telefonumu kontrol ettim.Lexi'nin Max'le birlikteymiş ve Damon New york'ta yaşayan bir arkadaşıyla takılıyormuş.Damon'u ziyarete gelmiş umarım kız değildir. 

 Eve geldiğimizde duşa girdim veçıkınca üstüme askılı bir badi ve altına ultra mini ev şortumu giydim saçlarımı kuruttum ve çıplak ayakla yatağıma oturdum.Ayağımdaki ve ellerimdeki siyah ojeye bakmayı kesip ödevlerimi yapmaya başladım.Kapım tıklandı ve Stefan kafasını içeri uzattı "Hey ben avlanmaya gisiyorum bir şey istiyormusun?"dedi.Sırıttım ve "Sadece tavşanları yeme!"dedim. Gözlerini devirdi ve vampir hızıyla evden çıktı. Ben küçükken Stefan'ın avlanmaya gittiği bir gün Damon ve ben onu takip etmiştik.Stefan tam bir tavşan yiycekti ki ben çığlık atıp tavşanı kurtarmıştım. Tüm konsantrasyonum bozulmuştu bende kahfe yapmak için alt kata indim.Salon vardığımda mutfaktan sesler geldiğini duydum.Tüm ev halkı dışarıdaydı evde benim haricimde kimse yoktu. Salonda duran kılıçlardan birini aldım ve mutfağa geçtim.

My HeroWhere stories live. Discover now