14. Bölüm: Antikaların Fısıltısı

34.1K 2.5K 1.2K
                                    

Tekrar hoş geldiniz, umarım çok seversiniz🕊🤍

Keyifli okumalar🌸

Edit;  xmorbidezza ♥️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Edit; xmorbidezza ♥️

Bölüm şarkısı: Mehmet Güreli,
Kimse Bilmez.

Elimdeki pijama takımının şortunu katlayarak bavula yerleştirirken göz ucuyla arkadaşımın geldiği andan beri somurtan ifadesine baktım.

O da tuttuğu askıdan çıkardığı gömleği düzgünce ama sinirli hareketlerle katladı. Ardından yatağın üzerine bırakarak başka bir askıya yöneldi.

Üzerimdeki gerginlik zaten had safhadaydı ve ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım. Riva'ya gidecektim ama neler yaşayacağımı, neler olacağını tahmin bile edemiyordum. Bir de Gökçe'nin bu tavırlarıyla uğraşmak, moralimi daha da düşürüyordu. En sonunda daha fazla dayanamadım ve kaşlarım çatıldı.

"Gökçe, ben gidene kadar somurtacak mısın böyle? Anlattım ya, geri geleceğim yakın zamanda."

Bakışlarını bir an dahi bana değdirmezken trip attığını, benimle konuşmamak için direndiğini biliyordum.

"Küs mü ayrılacağız yani? Mutsuz mu gideyim oraya? Zaten aşırı gerginim."

Ardından elimdeki başka bir tişörtü kucağıma alarak yatağa oturdum. Gökçe aynı hareketlerle başka bir gömleği ve eşofmanı daha katladı, ardından bavulun üstüne bıraktı. Sonunda bavul aramızda kalacak şekilde yatağın diğer ucuna oturdu ve normalden daha açık tondaki ela gözlerini bana çevirdi.

"Gitme o zaman. Ben mi söyleyeceğim bunu da? 26 yaşında kadınsın.'' dedi ters bir ifadeyle. Derin bir nefes aldıktan sonra gözlerimi baygın bir ifadeyle ona çevirdim. "Nasıl bu kadar çabuk kabullenebiliyorsun her şeyi anlayamıyorum ki?"

Sesli bir nefes verdiğimde bakışları bana çarptı. ''Neden bu kez bana güvenmeyi seçmiyorsun Gökçe? Her şey yeterince zor zaten. Belki bu şekilde durumu benim için biraz daha kolaylaştırmış olursun.''

Büyük bir nefes alarak başımı iki yana salladım. Üzerine gitmek istemiyordum ama bu kez o benim üstüme geliyordu.

"Sen de biraz beni anlamaya çalışabilirsin. Zor değil."

Sözlerim Gökçe sinirli ifadesini biraz olsun yumuşattığında arkadaşım yatakta bana doğru döndü. Sesli bir nefes aldığında, zaten hissettiğim duygular yüzünden boğuluyor gibiydim.

''Sana zaten güveniyorum. Yalnızca kendini böyle çabuk bırakmana kızıyorum. O adam sizin hakkınızda her şeyi biliyor Devin. Sence bu normal mi?''

12:30 SEANSIWhere stories live. Discover now