3. Bölüm : Soğuk Duvarların Sıcak Yansımaları

46.1K 2.8K 1.3K
                                    

Yeniden merhaba

Keyifli okumalar⏳🖤

Edit; tabii ki xmorbidezza 🌺

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Edit; tabii ki xmorbidezza 🌺

Bölüm şarkısı: Selena Gomez,
Lose You To Love Me.

🗝

"Hale Teyze, bu senin en iyi bildiğin şey. Gizlilik en büyük esasımız. Üzgünüm, onun senin oğlun olması, benim danışanım olduğu gerçeğini değiştirmez. Çok özür dilerim ama Cihangir'e bir söz verdim. Ne söylediğini anlatamam ama sana söz, onu bırakmayacağım. Gerekirse ben de onunla yaşayacağım bu acıyı ama atlatmasına yardımcı olacağım. Seni seviyorum, uygun bir vaktinde de kahveye bekliyorum. Haberleşiriz."

Hale Hakverdi'ye tüm meraklı satırlarına cevap niteliğinde bir sesli mesaj bıraktıktan sonra telefonumu kapatıp masaya bıraktım. Son danışanım az önce çıkmıştı ve benim de toparlanıp Altay'la buluşma saatim gelmişti. Çantamı alıp klinikten ayrılırken aklım Cihangir'e kaydı. İlk seansımızın üzerinden tam 2 gün geçmişti. Seansları şimdilik haftada iki kez yapmaya karar vermiştik. Yarın onun evine gidecek ve ikinci seansımız için onun karşısında olacaktım.

Eve ulaşıp hızlıca üzerimi değiştirmek için soyunduğumda, bulduğum aralıkta Gökçe'yi aradım. Telefon kısa bir çalışın ardından açıldığında arkadaşımın sesi kulaklarıma doldu.

"Efendim Devin'im?"

"Hayatım ne haber, konuşamadık bugün?"

Askıdan mavi ve fuşya elbiselerimi indirirken yanlarına yeşil etekli takımı da bıraktım.

"Ay iyi vallahi ne olsun? Şimdi son raporları gönderiyorum Eylem Hanım'a. Sonra da çıkışta koordinatör ekiple yemeğe gideceğiz, toplantı gibi olacak aynı zamanda. Sen ne yaptın?"

"Ben de ne yapayım?" diye seslendim yatağa bıraktığım telefona. Hoparlörü açmıştım ve saçımı atkuyruğu şeklinde toparlamak için aynanın karşısına geçmiştim. "Altay'la yemek yiyeceğiz, evine gideceğim. Ona hazırlanıyordum."

"Ooo, evine falan bir de. Gece yoğun geçecek desenize Devin Hanım." dedi Gökçe kıkırdarken.

"Salak," diye seslendim telefona gülerek. Bir yandan parlak küpelerimi takmaya çalışıyordum. "Cıvıma hemen. Hangi elbiseyi giyeyim diye soracaktım."

"Hmm," diye mırıldandı. "Seçenekler neler?"

Yatağa doğru yürüyüp gözlerimi elbiselerde gezdirdim. "Fuşya uzun kol olan, mavi çapraz yaka mini, bir de mint yeşil etekli takım, beraber aldığımız." Gerçi biz her şeyi beraber alıyorduk. Son detay gereksiz olmuştu.

12:30 SEANSIWhere stories live. Discover now