10. kapitola

859 62 10
                                    

Podívala jsem se na Willyho. "To tys ty střepy uklidil?" zeptám se, ale on zakroutí hlavou. "Ne, já nic neuklízel, navíc tu nic rozbitého nebylo." řekl klidně a rozdělil míchaná vajíčka do dvou soust. Dal k tomu na talíř chleba a odnesl to do jídelny, kde dal talíře na stůl. Já jsem jen zmateně seděla na zemi.
...
Po snídani jsme zapli televizi a chvíli se na ní dívali. Nijak moc jsem nevnímala, co v té televizi běželo, musela jsem pořád přemýšlet, kdy skončí teror od té ženské... "Proč jsi mě ráno nevzbudil?" Willy se na mě zmateně podíval. "Zmeškali jsme školu..." dodám a on se krátce zasměje. 

"Tobě vadí, že jsme nešli do školy?" smál se dál. 

"No. A co má být? Já jen, že už jsem zmeškala školu asi druhý den, co si o tom pomyslí učitelka a hlavně moji rodiče?" 

"Klid. Mie jsem řekl, ať tvojí třídní řekne, že jsi onemocněla a, že přijdeš až v pondělí." mrkl na mě. 

"Cože jsi jí řekl?!" vyhrkla jsem naštvaně. Věděla jsem, že to nemyslel ve zlém, ale nikdy jsem neměla ráda, když jsem chyběla a to hlavně na gymnáziu. Je toho pak hrozně na dopisování. I když musím uznat, že se mi i trochu ulevilo, že tam nemusím. "No dobrá, a co ty?"

"Budu tu s tebou do té doby, dokud nepřijedou tvoji rodiče."

"Cože?! Zbláznil ses?" vykřikla jsem. "Ne." odpověděl a dál sledoval film. "Tvoje mamka už to ví?" 

"Ne, ale táta jo. A taky jsem se s ním domluvil, že mámě nic neřeknem. Prostě jí řeknu, že budu teď pár dní u táty a je to." nechápala jsem, jakto, že mu to táta dovolil, ale mamce se o tom nezmínil. Jo u něj to není problém, jeho rodiče spolu nebydlí. Ano, tím myslím, že nejsou rozvedení a nežijou spolu. Vím, že jeho táta mu tu omluvenku klidně napíše. Má s otcem takový zvláštní vztah, který jsem nikdy nepochopila.

"No, jak myslíš." řeknu, vstanu a jdu udělat ranní hygienu. 

Vlezla jsem do sprchy a pustila na sebe vlažnou vodu. Omyla jsem se a vylezla ven. První, co jsem viděla v místnosti byla ona. Ano zase tu je.

Stála tam a šíleně se smála. Couvla jsem o krok zpátky a málem spadla do sprchy. V ruce držela něco ostrého, ale nemířila tím na mě. Vypadala hrozně šíleně. V levé ruce měla ten kuchyňský nůž a v pravé něco držela. 

"Co po mně sakra chceš?!" vykříkla jsem, ale ona dostala další šílený záchvat smíchu. Vzala nůž a o něco se přiblížila. Zase jsem několikrát za sebou zakřičela "Nech mně být!" ona se zastavila a nůž si přoložila k pravé ruce. Začala se řezat, její krev vystříkla všude okolo. Chtělo se mi z toho zvracet. Nůž odtáhla. "Zabiju tě!" vykřikla a to co měla v druhé ruce si vrazila do jazyku. Celou dobu držela v ruce injekční stříkačku. Toto už bylo opravdu nechutné. 

S vyplazeným jazykem se pomalu přibližovala ke mně. Já si zalezla do rohu sprchovýho koutu a doufala, že zmizí a já budu v pohodě.

***************

Ahoj.. :) 

Tak jo tady máte další kapitolu, tak doufám, že se vám bude líbit.. :) 

Tentokrát je to nechutné.. O.O někdy se divím, co mě to vůbec napadá.... O.O 

Jinak omlouvám se, že kapitolu přidávám po dlouhý době a je krátká... -_- :/ Ale konečně zase nějaké to napětí na konci... :3 :D 

Děkuju vám za vote a komenty... strašně si toho vážím... :))) 

My friend ghost   ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat