Capitolul 31

26.5K 1.2K 130
                                    

       Chase P.D.V.:

"Esti sigura ca esti bine,iubito?Arati de parca mai ai putin si lesini."am oprit la semafor si i-am luat mana micuta in cea mult prea mare a mea.

Ii privesc ingrijorat fata mult mai alba ca de obicei.Trasaturile sale nu incetau sa ma impresioneze ori de cate ori ma uitam la ea.Multi ar fi impresionati de ochii de un albastru pur,insa eu sunt fascinat de absolut totul.De la acei ochi in care se oglindeste o inocenta infinita pana la buzele rozalii pe care am avut norocul sa le sarut in repetate randuri.Si pe care am de gand sa le sarut in continuare ori de cate ori vreau.

Inca nu-mi vine sa cred cat de aproape eram sa o pierd.Doar din cauza ca am fost un prost care a ramas inmarmurit cand fata de care eram indragostit de ceva timp mi-a marturisit ca si ea simte la fel.Era sa pierd singura fata de care mi-a pasat vreodata cu adevarat,excluzand-o pe Lucy.

Eram atat de convins ca Rose nu va putea simti niciodata nimic pentru mine.Mai ales ca a rezistat seductiei mele mai mult decat orice fata pe care pusesem ochii inainte.Existau momente in care ma gandeam ca ar fi mai bine sa fim doar prieteni,dar imediat cum o vedeam,gandul disparea la fel de repede pe cat aparea.

Cand mi-a spus ce simte pentru mine,am fost atat de fericit.Dar nu pentru ca in sfarsit castigasem acel joc prostesc pe care tot eu l-am inceput,ci pentru ca si ea era la fel de indragostita pe cat eram eu de ea.Insa impactul adevarului fusese atat de mare incat chiar imi pierdusem toate cuvintele.

Recunosc ca sunt destul de speriat acum.Speriat pentru ca poate isi va da seama ca nu eu sunt cel potrivit pentru ea si ca odata ce va realiza asta, va pleca.

Dupa ce mi-a marturisit ca e indragostita de mine m-am gandit chiar sa o las sa creada ca eu nu simt nimic pentru ea,ca totul a fost doar un joc stupid pe care eu il castigasem.Nu voiam sa ii fac cunostinta cu lumea mea,cu cea adevarata.Insa sunt prea egoist ca sa o las sa plece.

Mereu am fost si mereu voi fi...

Stiu ca exista riscul de a fugi in directia opusa odata ce va afla adevarul,insa sunt dispus sa mi-l asum.Chiar nu o pot pierde acum,cand relatia noastra abia incepe.As fi un prost daca as lasa-o sa fuga tocmai acum.

Mai bine renunt la tot ce reprezinta un pericol in viata mea decat sa renunt la Rose.

"Da,sunt bine.Mai avem mult?"se uita la mainile noastra impreunate.

"Nu,mai avem putin."ii spun banuitor.

Eram ferm convins ca ceva o deranja.Stiu ca inca nu are incredere in mine, asa cum as vrea sa aiba.Insa as prefera sa nu ma mai minta si sa imi spuna adevarul oricat de ingrozitor este.

Niciodata nu am fost cu o fata pentru mai mult de o noapte sau doua.Si asta,tot ce am cu Rose,este ceva nou pentru mine si stiu ca si pentru ea este la fel.Sunt destul de curios de cum vor evolua lucrurile intre noi.

In mai putin de cateva luni a reusit sa ma aiba invartit in jurul degetului sau micut.Si daca asta m-ar fi deranjat in trecut,acum,cu ea nu mai am nicio problema.

Nu ma voi schimba niciodata doar pentru ca sunt indragostit de ea,nici nu cred ca as putea sa o fac.Insa voi incerca sa devin mai bun,sa nu regrete relatia asta.

Voi deveni mai bun pentru ea...

 Sper ca tot ce am planuit in seara asta sa o faca sa ne acorde o sansa.Si daca nu va fi asa nu voi renunta pana nu imi va da una.Voi insista pana cand se va satura de mine si nu va mai avea ce sa faca.

Da,atat de disperat sunt.

"Am ajuns!"ii spun dupa ce opresc motorul masinii.

"La plaja?"ma intreaba ea confuza si eu zambesc in schimb.

Being ChasedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum