Capitolul 30

23.7K 1.2K 98
                                    

"Crezi ca ar fi trebuit sa o luam pe Lucy cu noi?"il intreb pe Chase, asezandu-mi capul pe geamul masinii.

"Cred ca ar trebui sa-i lasam sa-si rezolve problema.Dean e un orb pentru ca nu vede cat de mult tine Lucy la el.Chiar daca ma calca pe nervi faptul ca surioara mea e indragostita de cel mai bun prieten,care, apropo, are aceeasi reputatie de player ca a mea,nu pot face nimic in privinta asta.Nu o voi face pe Lucy sa sufere doar pentru ca mie nu imi convine ceva."spune atat de serios incat ma lasa cu gura cascata.

Wow!

"Cine esti tu si ce ai facut cu Chase?"il intreb inca cu gura deschisa.

"Ce vrei sa spui?"ma intreaba,aruncandu-mi o privire confuza.

"Nu o voi face pe Lucy sa sufere doar pentru ca mie nu imi convine ceva"ii repet cuvintele de mai devreme."Am crezut ca tie nu iti pasa daca va avea cineva de suferit atata timp cat lucrurile ies cum vrei tu."il atintesc cu privirea,dar nu se intoarce cu fata spre mine.

"Intr-adevar,dar nu i-as putea face asta lui Lucy.E ca si cum m-as rani pe mine.Poate crezi ca sunt egoist..."

"Stiu ca asa esti."imi dau ochii peste cap.

"Da,in majoritatea timpului asa e.De ce sa ma prefac ca imi pasa de binele celorlalti cand de fapt adevarul este altul?Nu ar insemna sa fiu ipocrit?"ma intreaba incruntandu-se.

Stiam ca astepta un raspuns,dar nu insemna ca va trebui sa ii ofer unul.Asa ca m-am intors cu fata spre geam.

Te-ai indragostit de o bestie...Numai tu puteai face una ca asta.

"Dar cu toate astea iti pasa de Lucy si Dean..."nu era o intrebare,ci o afirmatie.

"Normal ca imi pasa de ei,doar pentru ca ceilalti imi sunt indiferenti nu inseamna ca nu tin la prietenii si familia mea."

Eu nu ma incadrez nici in prima categorie si nici in cealalta.

Conversatia pe care o incepusem cu scopul de a afla ce parere are despre relatia dintre Lucy si Dean,a luat o cu totul alta intorsatura.Acum vreau sa aflu daca lui ii pasa de mine la fel de mult pe cat ii pasa de Lucy si Dean.Doar pentru ca e indragostit de mine nu inseamna ca va face  compromisuri,asa cum a facut de dragul surorii sale.

Nu credeam ca va fi vreodata de acord cu sentimentele lui Lucy pentru prietenul sau.Si niciodata nu mi-as fi imaginat ca ar fi in stare sa renunte la ce vrea,la a face lucrurile pe placul sau doar pentru a o face fericita pe sora lui.

Nu m-am indoit niciodata ca o iubeste pe Lucy,dar nu credeam ca o va lasa sa faca ceva asa cum isi doreste ea.

"Nu imi inchipuiam ca voi asista la asta."ii spun zambind.

"La ce?"ma intreaba ridicand o spranceana, oprind motorul masinii.

"La o declaratie sentimentala din partea ta."il tachinez,innabusind un chicot.

Isi roteste ochii si imi zambeste inainte sa se dea jos din masina.Nici nu apuc sa deschid usa pentru ca era deja langa mine.Imi intinde mana si ma ajuta sa cobor ca un adevarat cavaler.

"Multumesc,domnul meu!"mimez o plecaciune.

"Se pare ca ai uitat ce ti-am spus  nu cu mult timp in urma."imi prinde talia si ma trage spre el."Deci ai asistat la mai mult de o declaratie sentimentala din partea mea." ma priveste atat de intens incat zambetul imi piere de pe buze.

"C-ce mi-ai s-spus?"ma prefac confuza,dar din cauza socurilor eletrice care imi strapung pielea,nu imi iese.

"Eu..."imi plaseaza un sarut langa ureche."Sunt..."inca unul pe obraz."Indragostit..."unul langa coltul gurii."De tine."

Being ChasedWhere stories live. Discover now