Capitolul 12

30.4K 1.3K 80
                                    

           Am jurat că nu o să mai fac nimic necugetat și, cu toate acestea, uite-mă în mașină cu Lucy spre cine știe ce loc periculos și plin de delincvenți. Consumarea nesăbuită de alcool la o petrecere plină de adolescenți ale căror judecăți nu mai funcționează cum se cuvine a fost o tâmpenie mare, dar ceea ce facem acum este sinucidere curată.

         "Chase a spus ceva despre partea de sud, poate acolo ii vom gasi." îi spun lui Lucy, strângând puternic tivul bluzei.

           Trebuia să-mi dau seama că pune ceva la cale din clipa în care am observat că e prea calmă și prea tăcută. Nu îi stă în fire  să nu pună întrebări mai ales când a văzut că situația era destul de serioasă. Al doilea indiciu trebuiau să fie hainele negre pe care le purtăm amândouă, ca în filmele cu răfăcători, în loc de pijamale pufoase sau haine confortabile pentru dormit. Toată această  nebunie ne va aduce multe necazuri.

          Sunt într-o mașină cu Lucy, spre o zonă necunoscută a orașului, când Chase ne-a spus foarte concis să nu ieșim din casă. Însă Lucy are nevoie de adrenalină în noaptea asta și s-a gândit să mă determine și pe mine să îl enervez pe Chase. Singurul lucru care mai îmi aducea un plus de siguranță erau pantofii sport care nu ne vor împiedica să fugim în caz de ceva.

           "Acolo se țin cursele. Probabil că se vor întâlni la garajul lui Chase. Nu e o zonă prea prietenoasă, s-au auzit multe despre partea aia, dar nimeni nu face nimic.." îmi spune Lucy, ridicând nonșalantă din umeri, de parcă nu ne întreptam spre acel loc.

            O, Doame! O să murim în noaptea asta! Un tip dubios îmi va rupe gâtul sau mă va tăia bucățele și îmi va folosi oasele pe post de scobitori! Doamne nu vreau să fiu mâncată de vie! Nu am un gust atât de bun.

           Serios? Pe post de scobitori? Cine crezi că are dinții atât de mari? Sunt sigură că nu te vei întâlni acolo cu Godzilla!

          Nu e timpul să ne certăm acum! Dacă nu ai realizat ce se întâmplă, dă-mi voie să te luminez! Ne îndreptăm spre un cartier periculos și nu cred că cei de acolo ne vor întâmpina cu cafea sau ceai cu fursecuri! Nu! Ne vor închide într-o cușcă și ne vor pune să ne luptăm cu leii sau cine știe ce fel de animale sălbatice! Din moment ce și tu ești o parte din mine ar trebui să te panichezi.

       Acum te crezi gladiatoare... Frumos...

         "Dacă acest cartier e așa de rău famat, cum de Chase și Dean umblă pe acolo și mai important, de ce noi ne îndreptăm exact spre el?" încercam să îmi ascund neliniștea, dar nu făceam o treabă prea bună.

         Începe spectacolul! Are cineva floricele?

       Mai taci, creier stupid!

         "Pentru că... Unu: cei de acolo îi cunosc și îi respectă deoarece au câștigat aproape fiecare cursă la care au participat și doi: ne ducem acolo să aflăm răspunsuri. M-am săturat ca Chase să nu-mi spună nimic și să stau mereu îngrijorată că nu se va mai întoarce acasă după ce pleacă noaptea târziu." îmi spune, oftând.

          Îi era destul de greu să recunoască vreun fel de formă de afecțiunea pentru fratele ei. Degeabă neagă mereu că ține la el, acum riscă pentru a se asigura că el e bine.

         "Uău. Nu mi-aș fi imaginat că te voi vedea îngrijorată pentru el." o tachinez, zâmbindu-i.

        "E fratele meu. Nu am cum să mă prefac la nesfârșit că nu-mi pasă de el. Gata, am spus-o. Suna mai bine când doar o gândeam." un zâmbet i-a străbătut fața, dar a dispărut imediat.

Being ChasedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum