Capitolul 22

27K 1.3K 156
                                    

Cand in sfarsit am realizat asta,ochii mi s-au deschis instantaneu,desi buzele mele erau inca lipite de cele moi si gustoase ale lui Chase.Verbul ‘a te indragosti’ imi era total necunoscut inainte si probabil ca nu mi-as fi dat seama de intelesul lui nici daca iubirea vietii mele ma lovea cu un tren pe trecerea de pietoni,dar am devenit mult mai constienta si interesata de ce se intampla in mintea mea.Daca toti acesti fluturasi sau molii sau ce-or fi ele si toata aceasta electricitate ce-mi traverseaza corpul ori de cate ori el ma atinge,se datoreaza faptului ca sunt indragostita ,atunci sunt terminata.

Buzele mele se miscau in ritmul stabilit de Chase si daca am crezut ca primul sarut a fost demential atunci acesta este la un cu totul alt nivel.Ochii mi s-au inchis la loc si mi-am bagat mainile in parul sau des si catifelat,ravasindu-i-l.

Am vrut sa fac asta inca de cand l-am vazut!

Ti-ai indeplinit o fantezie!

Dar nu a fost o fan-...

Replica pe care voiam sa i-o dau propriului meu creier a fost uitata cand mainile lui Chase s-au strans si mai mult in jurul taliei mele ,tragandu-ma mai aproape.

Cred ca mai am putin si lesin!

Crezi?

Ne-am dezlipit amandoi gafaind dupa gura bine-meritata de aer,dar Chase a dus sarutul la un cu totul alt nivel.Si-a mutat asaltul sarutarilor sale fierbinti pe gatul meu.Aveam ochii inchisi,dar ploapele mi-au fluturat deschise cand am simtit cum baiatul de care sunt indragostita pana peste cap imi musca pielea gatului.

Da,am mintit cand am spus ca incep sa ma indragostesc de el.Probail ca inceputul a fost in acea cafenea,dar acum este alta poveste...

Dupa ce si-a infipt caninii in pielea mea,exact ca un vampir insetat de sange,a sarutat portiunea in care sunt sigura ca a lasat o vanataie de toata frumusetea.Cand acesta a revenit  la inaltimea sa impunatoare,eu il priveam umita.Clipeam des de parca nu imi venea sa cred ce tocmai am facut.

O,Doamne!L-am sarutat pe Chase si el m-a muscat!Dupa chestia asta sigur o sa ajung in iad!

Dar a meritat!Cred ca asta va fi singurul tau moment sexi!

Mai taci!

Chase mi-a aruncat unul din zambetele sale de milioane cand a observat expresia mea plina de uimire.Cauta ceva dupa modul in care ochii sai intensi se plimbau pe fata mea,dar nu stiam ce si nici nu aveam de gand sa aflu pentru ca eram prea rusinata.

Cum l-am putut saruta?

E simplu!Deci cand el a facut faza cu momentul romantic:dansul,muzica,etc.Tu nu ti-ai mai putut controla hormonii si ai sarit ca o veverita pe el.

“E-eu...”incercam sa ma scuz,dar  cuvintele nu voiau sa iasa.

“Cred ca ar fi mai bine sa plecam.”imi spune devenind dintr-o data serios.

Ok,domnule Bipolar!In loc sa discutam ca niste oameni maturi ceea ce tocmai s-a intamplat,tu vrei sa fugi de aceasta responsabilitate!Buna idee!

“D-da.”am spus eu repede si mi-am descatusat mainile din parul sau.

Am mers in liniste la masina sa si el mi-a deschis ca de obicei portiera.Am evitat orice contact vizual si asta a fost usor avand in vedere ca si el facea acelasi lucru.Ne aflam aproape de casa lui si am vrut sa verfic ce face Lucy inainte sa ma lase acasa.

“Putem sa trecem sa o verificam pe Lucy mai intai?”il intreb eu plina de speranta si incercand sa-mi ascund emotiile din voce.

“Sigur.”raspunde pe un ton rece.

Being ChasedWhere stories live. Discover now