Bölüm 22 : Her Şey Değişir

362 11 4
                                    

Hitler, subaylarıyla video konferans yapmak için İzmir'e doğru yola çıkarken; Dogonlar da Hitler'in verdiği emirleri uygulamak için tüm dünyanın başkentlerine ve önemli şehirlerine varmışlardı.

Loka, Giza'ya vardığında bir otele yerleşti. Oda arkadaşı Waffen askeriydi; esmer, parıldayan bir mutluluk saçan kahverengi gözlü ve atletik yapılı, oldukça kibar bir intiba bırakıyordu. 

Tarihsel sayfalarda okuduğumuz her şey gerçek olabilir mi? Daha önce muhabbet etme fırsatı bile bulmadığımız insanların üzerine bombalar yağdırırken hiç sorgulamıyoruz. Çünkü gerçek; her zaman bildiklerimizden daha fazla acıtır. 

20 yaşını doldurmamışlar haricinde Dogonlar'ın tümü ayrı şehirlerde önceden belirlenmiş otellere yerleşmişlerdi. Kimisi zengin bir öğrenci gibi koruması ile gelmişti, kimisi sevgilisiyle güzel bir haftasonu geçirme bahanesiyle bulunduğu şehre gelmişti, kimisi de hammadde alabilmek için gelen zengin Afrikalı tüccardı. Her birinin kıyafeti ve rolüne büründüğü karakter farklıydı, eşlik eden askerler ise, refakat ettiği Dogon'un yanında dikkat çekmeyecek şekilde giyinip, davranıyordu.

İzmir Adnan Menderest Havaalanı'na iniş yaptıktan sonra, neredeyse görünmeden, özel uçağın çıkışında bekleyen minibüse binerek, Albay Gettlob'un yerleşmeden önce satın alınan otele doğru yola koyuldular. Albay Gettlob gayet rahat tavrıyla Hitler'e olan bitenle ilgili rapor veriyor, sunduğu dosyada ise anlattıklarına paralel evraklar bulunuyordu.

- Efendim Video konferans için tüm subaylar hazırda bekliyorlar. İzleme yapılamasın diye 12 gün önce Illuminati'nin buradaki bürosunu fesh etmiştik. Roger ve yardımcı olması için görevlendirdiğimiz subayımız Roz, "Mercury"ye hazırlar efendim. 

- Peki Dogonlar'dan güncel olarak haberdar mısınız?
- Evet efendim, yaklaşık bir saat önce tüm askerlerden rapor aldık, yerleşimler tamamlandı.

- Evet.
Hitler duraksadı ve Strateji Uzmanı olan General Lewie'yi işaret ederek;
- Şu anki durumu bir de sizden duymak isterim General.

General, elindeki dosyayı Hitler'e uzatarak cümleye giriş yaptı.
- Efendim, İstanbul ve New York metrolarındaki eylemlerimizden sonra tüm dünya yeni bir saldırıyı beklediği için tetikte o yüzden Dogonlar'ın işi daha kolay. Herhangi bir silah taşımadıkları için normal vatandaşlar.Örgütün Dini ve Eğitim kollarını ele geçirdiğimize göre, kurtuluş bugün başlayacağı için mutluyum efendim. Sayenizde dünyaya özgürlük vaad edeceğiz.

- Teşekkürler General. Bunu yapmamız gerekiyordu.

Otele geçtiler. Hazırlanan geniş bir odaya geçerek 6 ekrana karşı oturarak söze girdi.

-Generaller, hizmetleriniz ödülsüz kalmayacak, hepimiz sizlere minnettarız. Rahip Jones'un 911 müridi ile birlikte intihar etmesiyle başlattığımız Mercury hareketi; İkiz Kuleler, Ay, Newyork ve İstanbul olayları ile birlikte istediğimiz seviyeye gelmiş bulunmaktayız. Bu olaylarda aklını ve yaşamını yitiren insanlar sayesinde evreni düzeltebilme şansımız var. Size daha önce de bahsettiğim, dünyadaki ilk kabile olan Dogonlar eğitimlerini tamamladı ve sizin onayınız ile görevlerini yerlerine getirmek için bekliyorlar.  

 (Aynı saatte Mısır'da)

Son kez planların üzerinden geçerken, Giza Piramitlerine bakan odamıza servis edilen gnocchi'lerimizin tadına bakıyor, kutlama için açtığımız şampanyanın buruk tadı ile damağımızda dans ediyordu. Dostlarım ve öğrencilerimle haftasonunu değerlendirmek için buradaki Alfredo italyan restoranında ziyafet çekmeden evime dönmüyordum. İskenderiye Üniversitesi'nde benimle birlikte ders veren ve aynı zamanda Dogon olduğunu sonradan öğrendiğim Sart, Loka ve  Loka'nın rehberi olan SS askeri Meinrad ile birlikte geniş odamda planları inceliyorduk.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 02, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sirius ŞizofrenleriWhere stories live. Discover now