Bölüm 3: Üstün Irk

2.4K 40 5
                                    

Yıl: 1952

30 Nisan 1945′te içmişti zehirini Adolf Hitler. 2011 yılında Adolf Hitler’in gizli deneylerini ve Hitler öldükten sonra Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin eline geçen bu belgeleri ancak öğrenebildi dünya kamuoyu. Henüz kablosuz teknoloji icat edileli ne kadar olmuştu ki bundan yıllar önce bir insan uçan daire icat etmiş olsun?

Hitler’in öne sürdüğü belgelere gülüp geçti sovyet komutanları “Deli saçması bunlar! Bu adam üstün ırk zırvalığı ile ilgilenirken havada saatlerce sabit duran bir uçak hayali için kim bilir ne kadar votka içmiştir. Ha ha ha!”. Kahkahalar içinde Hitler’i anarken votkalarını yudumluyorlardı. Eski bir projektör ile duvara yansıttıkları kasetleri kontrol ediyorlar. Vril kod adı verdikleri ufo’nun atmosfere doğru kalkışı ve saniyeler içerisinde gözden kaybolarak atmosfer dışına çıkışını gösterdikleri çok gizli bu belge oynaken saniyeler içerisinde sovyet subaylarının çoğu sessizliğe bürünmüş, çoğu da şaşkınlıktan püskürttükleri votkaları ağızlarının kenarlarından siliyorlardı.

Çevirisi yeni biten klasöre bakılırsa Vril ufosunu yaratan ekibin önde gelenleri 1944 yılında bu uçan daire ile Aldebaran adı verilen takım yıldızdaki canlılarla iletiim kurmuş ve onlardan yeni teknolojileri öğrenmek için yola çıkmışlardı. Aldebaran takım yıldızı 68 ışıkyılı uzaktaydı dünyaya. Ve yarattıkları Vril ile 20 yılda oraya varmayı düşünüyorlardı.

Daha sonra Amerika’nın eline geçen belgelerde Vril’den sonra genç nazi subaylarının, mühendislerin ve birkaç bürokratın Vril 2 adı ile Mars’a konuşlanıp orada üs kurdukları ve Aldebaran’a giden Vril ekibi ile iletişime geçmeyi amaçladıkları yazılıydı. Amerika’nın Mars’a gönderdiği ilk robotun ortadan kaybolmasının altında oraya konuşlanmış nazilerin sorumlu olduğu dolaşır hala Nasa kulislerinde.

Vril 2 kendilerine Üstün Irk diyordu. Aldebaran’dan Mars’a dönecek olan Vriller ile büyük bir ordu kurup, dünyada henüz yüzbinlerce yıl sonra keşfedilebilecek teknolojik silah ve savunma sistemleri ile büyük bir ordu kurup 2.dünya savaşını çıkarmayı planlıyorlardı. Özellikle avrupa ırklarını yokedip geri kalan ırklara hükmederek Nazi dünyası kurmayı amaçlıyorlardı.

Sirius ŞizofrenleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin