Treizeci și șase

4.6K 316 37
                                    

☆Din perspectiva lui Niall☆

Au trecut doua saptamani pline pentru mine si baietii. Am fost invitati la cateva emisiuni, am luat niste premii la EMA in Belfast si acum cinci zile i-am organizat o petrecere-surpriza lui Katie de ziua ei intr-un parc de distractii. Pe langa astea, pe Twitter si alte retele de socializare au aparut in continuare poze cu mine si Katie in camera ei din campus. Din cauza asta am fost intrebat de catre paparazzi si fani tot felul de porcarii legate de relatia noastra.

Acum ma aflam in masina in drum spre facultatea lui Katie. Tocmai ma intorceam de la biroul unui patron al unui club de fotbal si am fost invitat si eu, si Harry sa jucam cu ei intr-un meci pentru caritate. Abia asteptam sa-i zic si lui Katie.

Cand am calcat in pragul usii, am gasit-o pe Abby singura stand la birou cu teancuri de hartii in jurul ei si scriind ceva la laptop.

"Hey, Abby! Ce faci?" am salutat-o eu inchizand usa in urma mea.

"Hey! Lucrez la un proiect." a zis tragand imediat ecranul in jos, apoi mi-a zambit fals. Hmm...

Mi-am pus un semn de intrebare in legatura cu comportamentul ei. Imi ascunde oare ceva? Eh, ma rog. M-am apropiat de ea in timp ce isi strangea din hartii si le baga intr-o mapa.

"Katie nu a iesit de la ore?" am intrebat eu.

"Nu stiu, probabil."

Ciudat. Ar fi trebuit sa fie aici de un sfert de ora. Poate ii mai tine vreun profesor sau mai sta de vorba cu cineva. Orice ar fi, eu o astept aici.

M-am asezat pe patul din fata biroului la care statea Abby, apoi mi-am indreptat privirea spre fereastra. Afara era extrem de frig, avand in vedere ca eram in mijlocul lui octombrie, si tocmai observasem ca incepuse sa ploua. Vremea asta ma face sa-mi doresc sa fiu singur cu Katie pierzand timpul prin casa.

"Umm...nu mai lucrezi?" i-am zis confuz lui Abby, care se holba la mine de cand am intrat in camera.

"Pai am terminat."

"Oh, okay atunci." am spus ridicandu-ma.

Am inceput sa ma plimb de colo-colo incercand sa trag de timp. Abby se dusese la baia de pe coridor, cred, asa ca acum era sansa mea. Imediat ce a inchis usa dupa ea, m-am asezat in graba pe scaunul de la birou si am ridicat ecranul laptop-ului. Ha! Twitter! Stiam eu ca minte! Era pe pagina fanei care avea pozele acelea cu mine si Katie facute chiar in incaperea asta. Deci inseamna ca stie de ele. Stai...daca ea a ajutat-o sa le faca? Sau daca contul asta este chiar al ei si si-a pus alt nume ca sa nu-si dea nimeni seama?

Am inceput sa aud pasi venind spre usa, apoi am tras iar ecranul in jos si m-am ridicat de pe scaun. Ma plimbam din nou parand cat mai natural pana cand am vazut-o pe Abby intrand. Am hotarat sa nu zic nimic deocamdata, pentru ca poate am interpetat totul gresit.

M-am indreptat spre usa cu pasi marunti si lenesi punandu-mi mainile la spate. Pe usa era lipit un poster imens cu mine si baietii, pe care l-am studiat cateva momente, timp in care Abby cauta ceva prin dressing.

"Stii, e ciudat sa vezi un poster cu propria ta persoana." am zis eu dupa ce s-a intors in camera propriu-zisa, apoi am primit doar un zambet slab ca raspuns din partea ei.

Am continuat sa ma holbez la poza cu mine avand nasul aproape lipit de ea. Ceva mi se parea mai neobisuit la ochiul meu drept. Era un albastru mai inchis decat celalalt si parca era mai...sticlos. Am studiat ochiul mai bine, pana cand am dezlipit posterul de pe usa, unele bucatele ramanand acolo lipite cu scoci. Huh?! O camera de filmat?!

"Abby...Ce-i asta?" am intrebat putin rece intorcandu-mi trunchiul spre ea si aratand cu degetul mare spre camera minuscula.

In loc sa-mi dea niste explicatii, a ramas impietrita cu privirea spre mine, apoi, dupa cateva momente, pe fata i-a aparut un zambet stramb si malefic. Fata asta ma sperie.

Babysitting with Niall Horan [tradusă]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum