Șaptesprezece

7.5K 402 19
                                    

☆Din perspectiva lui Katie☆

"Si cum vom face asta?" am intrebat stresata.

"Umm...nu stiu exact." a zis Niall trecandu-si mana prin par. "Ai Twitter, nu?"

"Da, de ce?" am zis incruntand usor din sprancene in timp ce Niall isi lua telefonul de pe pat.

"O sa vezi." a zambit el incepand sa tasteze. Peste cateva secunde, mi-a bazait telefonul anuntandu-ma ca @NiallOfficial ma urmareste pe Twitter. Nu peste mult timp, iar a bazait spunandu-mi acum ca @NiallOfficial m-a mentionat intr-un tweet.

M-am uitat la el rudicand din sprancene, apoi mi-a zambit incurajator si am deschis tweet-ul.

@NiallOfficial: Binecuvantat sa am aceasta fata in viata mea. Nu e draguta? @ Katieee94 pic.twitter.com / asdhcvndvbd

A atasat o poza la tweet. Zambind la ceea ce a scris, am dat click pe imagine. Ochii mi s-au marit. Banuiesc ca a facut-o ziua intalnirii noastre. Parul meu ondulat era putin dezordonat de la vant, iar gura imi era putin deschisa expunandu-mi dintii aratand ca zambeam pe jumatate. Pe fundal se vedea un mic parau si pietrele care inconjurau apa. Lumina soarelui imi batea in par, poza avand o tenta de galben.

Stateam putin mai departe de camera, asa ca ma puteai vedea din cap pana-n picioare in rochia alba cu manecile lungi pana la coapse. Mainile imi erau raspandite si aratau ca si cand ma invarteam.

Sincer, asta era cea mai buna poza pe care am facut-o. Nu sunt genul care se pozeaza mereu, de fapt sunt putin nesigura pe mine. Dar in poza asta arat uimitor.

"Wow." n-am putut spune mai mult.

"Vezi? Ti-am zis eu ca esti frumoasa." a zambit el inconjurandu-si mainile pe talia mea. Puteam sa simt cum obrajii mi se inrosesc.

"Mersi." am mormait eu. S-a uitat putin surprins, pentru ca nu-i prea aprobam complimentele, dar i-a aparut imediat un zambet pe fata.

"Sa vedem ce zic fanii, da?" a spus aprinzandu-si MacBook Pro-ul. S-a logat pe Twitter si a dat click pe mentiunile numelui lui care cresteau pe moment ce trece. M-am uitat si eu la cateva.

@1D_luvurrr: @NiallOfficial asta-i iubita ta? E draguta.

@Vas_happenin_51: @NiallOfficial wow buna alegere, si apropo, oricine e @Katieee94, e foarte norocoasa.

@ThrustMeLouis: @NiallOfficial e asa urata! scuza-ma putin pana ma duc sa-mi sterg hidosenia ei din memorie.

@NiallsNandos: @NiallOfficial ew, de ce iesi cu ea? e o tarfa...si e si foarte grasa, nici macar frumusica.

Ultimele 2 m-au cam ranit. Chiar e ceva sa fii nesigura pe tine. Mereu in mintea ta, oricand te uiti in oglinda, dar niciodata nu o spui cu voce tare ca sa nu stie si ceilalti. Dar cand cineva pune asta pe Twitter unde vede toata lumea, iti frange inima.

Oamenii pot sa spuna ce vor despre mine, dar chiar nu sunt atat de puternica pe cum pare. Am invatat sa-mi pun o masca increzatoare cand e lume prin preajma, dar cand sunt singura, masca se da jos. Si ca un copil mic, simt ca si cum m-as retrage intr-un colt si n-as mai iesi in lume vreodata.

Tweet-urile astea m-au ranit atat de tare. Mi-au adus aminte de cand aveam 7 ani, iar toti oamenii sunt urati la varsta asta. Am alungat aceste ganduri din minte. Cu siguranta incepeam sa plang daca ma mai gandeam la asta si nu vreau ca Niall sa ma vada asa.

Dar se pare ca a vazut si el mesajele, pentru ca a inchis imediat laptop-ul si si-a indreptat privirea spre mine. Expresia furioasa si frustrata i s-a transformat intr-una concentrata si ingrijorata. Cred ca masca mea nu mai era asa convingatoare.

"Katie, babe, nu pune la suflet ce scrie in tweet-urile astea, okay? Esti cea mai frumoasa fata pe care am intalnit-o vreodata. Esti desteapta, amuzanta si mult mai buna decat fetele astea care stau in fata calculatorului si trimit ura. Da?" mi-a zis cuprinzandu-mi fata in palme si privindu-ma drept in ochi si i-qm raspuns cu un "okay" nesigur. "Katie..." a spus el amenintator.

"Da?"

"Am nevoie de un raspuns mai buj decat asta. Promite-mi ceva, okay?" a intrebat el privindu-ma in ochi. "Promite-mi ca nu vei da importanta lucrurilor rele pe care oamenii le zis despre tine, pentru ca eu am facut-o de cateva ori si e cel mai oribil sentiment din lume. Lumea comentand chestii d-astea despre tine, si Harry, cand i se spunea Harry shit a fost complet distrus zile intregi."

"Promit." am mormait, iar el si-a ridicat o spraceana. "PROMIT!" am zis mai tare si mai increzatoare.

"Tot nu te cred." a soptit, apoi si-a presat buzele pe ale mele.

"Pai, atunci poate reusesc sa te conving." am chicotit usor.

Buzele noastre s-au lipit si dupa 2 secunde am simtit ca totul va fi bine. Am simtit ca nimic din ce spun oamenii aia nu va putea sa schimbe relatia mea cu Niall. Pentru ca, sincer, m-am indragostit de el...rau.

❁ ❁ ❁ ❁ ❁

Hello mofos! Sper ca va place cartea...si am o intrebare: sa schimb coperta? xx

Babysitting with Niall Horan [tradusă]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum