Douăzeci și șase

7.7K 337 32
                                    

☆Din perspectiva lui Niall☆

"Hai sa mergem la mine acasa." i-am spus sarutand-o pe frunte.

"Okay, dar mai intai vreau sa-i salut si pe ceilalti baieti." a zis ea jucandu-se cu breteaua maieului meu in timp ce ma privea in ochi. Wow, as putea sa ma uit si sa ma pierd in ochii ei pentru totdeauna.

"Sigur, babe." am spus, iar ea s-a dus la Zayn, apoi l-a pupat pe obraz si i-a dat o imbratisare. A facut la fel si cu ceilalti, chiar daca lui Louis i-a fost mai greu s a o lase sa plece, iar mana lui Harry era periculos de aproape de fundul ei, care iesea in evidenta in salopeta aia.

"In regula, pa, baieti! Noi mergem la mine acum. Oh, si Harry, controleaza-ti mainile data viitoare." i-am ranjit eu, iar el mi-a zambit inapoi.

"Pa! Katie, mergem luni la cumparaturi?" a intrebat-o Danielle in timp ce se imbratisau.

"Sigur. Pa, baieti!" le-a facut ea cu mana, apoi am tras-o mai aproape de mine punandu-mi mana in jurul taliei ei. Ea si-a adancit capul in scobitura gatului meu si mi-a inconjurat stomacul cu mana apropiindu-ma si mai aproape de ea. Am mers asa tot drumul pana la masina.

"Doamnele primele." am chicotit in timp ce-i deschideam usa de la locul pasagerului.

"Vai, multumesc, domnule." a ras ea si s-a urcat in masina. Am zambit, apoi am ocolit masina ca sa ajung la locul soferului si m-am urcat si eu.

Am bagat cheia in contact, dar motorul a scos un sunet ciudat.

"Rahat." am injurat printre dinti. "Scuze, Katie." nu ar fi trebuit sa injur de fata cu ea. Nu e demn de un gentleman. "Poti sa-mi tii lanterna cat eu ma uit la motor sa vad ce e in neregula?"

"Sigur, babe." a zis ea lund lanterna pe care i-am dat-o. Am iesit din masina si am deschis capota ca sa vad care e problema.

"Katie, poti sa multi lumina chiar aici, te rog?" am aratat spre un loc in stanga, iar ea a facut asa cum i-am cerut. dar tot nu puteam sa vad care era problema. Adevarul e ca nu ma pricep asa bine la masini.

"Aici, babe. Pot sa arunc o privire?" a intrebat Katie intinzandu-mi lanterna, apoi am luat-o ezitand putin la inceput. Katie nu se pricepe la masini, doar e Katie!

S-a aplecat spre motor facand ca fundul sa ii iasa in evidenta. Ranjind, i l-am admirat. Dar e iubita mea, da? Nu e vina mea ca are un fund sexy.

"Te holbezi la fundul meu, babe?" a ras ea.

"Dap." am spus accentuand p-ul. De ce sa o mint? Apoi a inceput sa chicoteasca.

"Ai vreo carpa prin masina pe care o pot folosi?"

"Umm...da. Stai s-o iau." am zis, apoi am luat un tricou mai vechi din masina pe care l-am pastrat pentru asa ceva si i l-am dat lui Katie.

A pus tricoul in jurul unei piese din motor, care habar n-am cum se numeste, apoi s-a ridicat.

"Okay, incearca acum." a zis ea scuturandu-si mainile murdare de ulei negru de la motor.

Am bagat cheia in contact si, surprinzator, a mers.

"Baby, habar n-ai cat de sexy esti in momentul asta." i-am zis seducator la ureche.

Ea a chicotit si mi-a dat un sarut lent si pasional. L-a mai incins plimbandu-si mainile prin parul meu si tragandu-ma putin de el. Am tras-o mai aproape de mine lingandu-i buza de jos. Si-a dezlipit buzele lasandu-ma sa-i explorez intreaga gura. Am ridicat-o de pe pamant, apoi am asezat-o cu fundul pe capota masinii inca sarutand-o.

La un monent dat, am auzit o tuse venind din stanga mea, dar am ignorat-o.

"Ahem!" s-a auzit tusea mult mai tare. Eu si Ketie ne-am rupt din sarut si am dat ochii cu o femeie cam de 50 de ani stand langa noi. "Imi pare rau ca va intrerup, dar puteti sa inchideti usa masinii?" a intrebat ea pe un ton rautacios. "Ma blocheaza din a-mi scoate masina de pe locul de parcare."

Babysitting with Niall Horan [tradusă]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum