Optsprezece

8.2K 370 12
                                    

☆Din perspectiva lui Katie☆

Urmatoarea dimineata mi-am deschis ochii si am fost intampinata de sforaiturile usoare ale lui Niall si de razele calde ale soarelui care straluceau prin fereastra. Am zambit in timp ce m-am cuibarit mai adanc in corpul calduros al lui Niall. E ciudat cand te gandesti ca am devenit atat de apropriati in ultimele 2 saptamani, iar deodata zambetul mi s-a sters de pe fata. Inca odata mi-am amintit ca Niall trebuia sa plece pentru o luna si in acest timp eu voi avea prima saptamana de scoala. NU de asta mi-a disparut zambetul, totusi, ci pentru ca Niall trebuia sa plece maine. Am oftat adanc si am inceput sa trasez cerculete pe pielea lui Niall ceea ce stiu ca ii placea.

"Mmm..." l-am auzit deasupra mea, desi nu s-a trezit inca.

In timp ce dormea, nu m-am putut abtine si am admirat cat de frumos era. Felul in care gura i se contracta la colturi cand dormea, parul dezordonat care-i cadea pe frunte cand se misca in somn. Momentul meu de admiratie a fost intrerupt de un zgomot bataios. What the fuck?

Cat de repede am putut, m-am dat jos de langa Niall si m-am dus la usa de unde mi s-a parut ca a venit zgomotul. Am deschis-o usor, cu frica sa nu-mi trezesc iubitul. (Hihi am zis iubitul, ce bine suna)

Am deschis usa ca sa dezvalui misterul...Freddy!

"Freddy! Catel prostut. Nu ai voie sa zgarii usa!" am soptit eu.

Awww...era asa dragut! Arata de parca vroia ca cineva sa se joace cu el.

L-am luat in brate si l-am carat inapoi pana in pat cu mine. L-am strans in brate ca pe un bebe si i-am asezat capul lui Niall in poala mea jucandu-ma cu parul lui fin si ciufulit. Iar m-am gandit la Niall. Daca gaseste pe cineva mai interesata, mai draguta, mai slaba si mai buna pentru el? Stiu ca va fi inconjurat de fete 24/24, iar majoritatea sunt fane de 14 ani, dar nu sunt chiar asa speriata ca mi-l vor lua. Nu sunt genul de persoana prea protectiva si nu am de gand sa-i zic sa nu vorbeasca cu ele, ar fi ridicol, dar sunt genul de persoana geloasa. E o diferenta intre prea protectiv si gelos.

Stiam ca pot avea incredere in Niall. Nu aveam in fufele care-i urmareau pe baieti. Fufele vopsite blonde, bronzate la solar, acoperite cu tone de machiaj, fufele imbracate cu haine care nu ar incapea nici pe un baietel de 8 ani si care se dau la fiecare baiat pe o raza de 5 mile.

In timp ce ma gandeam, n-am vazut ca Freddy incepuse sa-i linga fata lui Niall. Colturile gurii lui s-au strans intr-o strambatura.

"Mmm, Katie." a mormait el, iar eu mi-am inabusit rasul in palma si am decis sa duc asta mai departe.

I-am suflat usor in ureche cat timp Freddy ii lingea obrajii, barbia si gatul.

"Culca-te la loc, Niall." i-am soptit foarte incet la ureche. Mi-am dat seama ca era jumatate treaz si jumatate adormit.

"Limba ta e chiar fina..." a mormait el inainte sa se intoarca pe cealalta parte, apoi invers.

L-am alungat pe Freddy din camera si mi-a fugit si somnul uitandu-ma la ceas. 9:38. Nu-i rau. Hotarandu-ma sa-l trezesc, am scris repede un biletel pentru Niall inainte sa ma duc sa-i pregatesc un mic dejun dragut.

Draga Niall,

Aratai prea dulce cand dormeai si n-am putut sa te scol.

Daca nu te-a trezit mirosul mancarii, sa stii ca-ti fac micul dejun, asa ca vino jos imediat ce te scoli si citesti asta.

De-abia astept sa mai petrec inca o zi alaturi de tine, babe.

-Katie

P.S.: Aia care te saruta asa pasional de dimineata nu eram eu. Era un catel prieten cu mine.

Multumita de biletel, l-am pus pe perna mea libera. Era putin racoare afara, asa ca i-am furat lui Niall un pulover si mi l-am pus peste maieul larg si pantalonasii scurti.

Mi-am sarutat irlandezul preferat pe frunte si am fugit pe scari pana la parter. Am intrat in bucatarie unde, surprinzator, era doar Harry.

"Buna dimineata, Katie!" a zis el in timp ce isi termina cerealele, apoi a spalat bolul.

"Neata, Harry! Unde-i toata lumea?" am intrebat cat timp imi scoteam ingredientele pentru vafe.

"Oh, toti am hotarat sa iesim undeva astazi, ca tu si Niall sa va petreceti ultima zi impreuna."

"Awww, mersi." i-am zambit si el mi-a raspuns la fel. "Nu trebuia sa faceti asta. Ce o sa faceti toata ziua?"

"Pai, de fapt, Louis si Jonah ma asteapta chiar acum si o sa mergem la un magazin Lego, nu stiu. Ei au vrut. Si cred ca Zayn si Liam se duc cu Sam si Sophia la acvariu."

"Oh, atunci distractie placuta!" am zambit eu.

"Mersi, Katie. Apropo, misto pulover." a ranjit el.

"Pe mai tarziu, Hazz." mi-am dat ochii peste cap.

Imi plimbam degetele pe tejghea in timp ce asteptam sa se faca vafele. Am decis sa fac mai multa mancare, asa ca m-am apucat si de niste bacon. Dupa ce l-am terminat, a piuit si masina de facut vafe, semnaland ca sunt gata. Am luat niste capsuni si niste afine din frigider si le-am pus pe tejghea, apoi am taiat niste felii de bacon. Am pus cate 2 vafe in fiecare farfurie si fructele intr-un bol, dar cunoscandu-mi iubitul, am decis sa mai fac mancare. Dupa ce am mai facut cateva vafe cu ciocolata, m-am concentrat mai mult pe bacon. Am marait usor pana cand am simtit o pereche de maini puternice inconjurandu-ma.

"Miroase asa bine!" mi-a mormait el in ureche.

"Buna dimineata si tie, Niall." am chicotit eu intorcandu-ma si punandu-i bacon-ul in farfurie.

"Ma scuzati, stimata doamna." a spus el cu un accent elegant. "Am vrut sa zic neata." a spus cu vocea lui normala in timp ce ma imbratisa si ma saruta pe toata fata si pe gat.

"Pai, multumesc, domnule manierat." am chicotit cu acelasi accent sofisticat. "Ai vrea sa ma insotesti la micul dejun?" am intrebat tinandu-mi mana intinsa.

"As fi incantat." a zis, apoi si-a impreunat mana cu a mea. Am inceput sa radem de prosteala noastra si ne-am infipt in mancare.

"Wow, Katie! E super bun!" a mormait Niall cu gura plina.

"Ma bucur ca-ti place, Nialler." i-am zambit eu.

"Stii..." s-a sters el la gura inainte sa termine. "Nu avem porecle speciale pentru fiecare."

"Hmm...ai dreptate." am spus mangaindu-mi barbia. " Poti sa-mi zici Moo Moo. Multi oameni imi spun asa. Ma rog, doar familia."

"Mda..." a zis el. "Doar ca eu o sa-ti spun Moo Moo Bear, pentru ca imi place mai mult si asta ar fi propria mea porecla pentru tine. "Iar tu poti sa-mi zici..." s-a oprit el gandindu-se.

"Hmm...sunt blocata. Toata lumea iti poate spune Nialler, asa ca asta nu-i atat de special." am zis, apoi el a dat din cap afirmativ.

"Ce zici de...Snuggle Bear? Din moment ce tu esti Moo Moo Bear, am putea sa fim amandoi ursuleti. Si ai mormait ceva noaptea trecuta spunand cat de mult iti place sa te giugiulesti cu mine. (snuggle=a se giugiuli)"

"Atunci Snuggle Bear ramane. Bun, ce vrei sa facem azi?"

"Hmm...Oh! Stiu!" a exclamat el zambind. Am asteptat un moment sa continue, dar n-a facut-o.

"Imi spui ce idee ti-a venit?" am ranjit eu.

"Nup." a zis accentuand p-ul.

"Of, bine atunci. Inca una din surprizele tale." mi-am dat ochii peste cap si m-am indreptat spre scari ca sa ma imbrac.

"Oh, Katie?" vocea lui Niall m-a intrerupt in timp ce eram pe la jumatatea scarilor.

"Daaa?"

"Ti-am citit biletelul. Tu si prietenul tau caine ar trebui sa va asteptati la putina razbunare." a ras el malefic.

❁ ❁ ❁ ❁ ❁

Hello bello cupcakes! Ok, deci capitolul nu se termina aici de fapt si de drept. L-am impartit in 2 pentru ca asta-i doar jumate si oricum e super lung deja + ca trebuia sa mai asteptati ceva timp (cam inca o saptamana) pana postam.

P.S.: am schimbat numele cainelui, so don't judge me, okay?

Babysitting with Niall Horan [tradusă]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum