Douăzeci și șapte

6.7K 325 24
                                    

☆Din perspectiva lui Katie☆

M-am trezit fericita urmatoarea zi vazandu-mi perna sforaind sub mine. Hotarand sa-l surprind, m-am dat jos din pat cat de repede am putut, apoi m-am dus la bucatarie sa-i pregatesc micul dejun. Am decis sa fac clatite cu afine, omleta si paine prajita. Dupa ce am asezat tot ce-mi trebuia pe masa, un Niall somnoros si abia trezit a intrat in bucatarie impiedicandu-se.

"Miroase a mancare." a spus cu vocea lui ragusita de dimineata.

"Buna dimineata si tie." am chicotit eu.

"Scuze. Neata." a zis venind langa mine si sarutandu-ma pe obraz. "Mmm, parul tau e asa sexy dimineata." a spus el plimbandu-si mainile prin parul meu incurcat.

"Nu la fel de sexy ca vocea ta." i-am zambit eu. "Oricum, micul dejun e gata." am zis, dar el deja se asezase la masa.

"Vrei frisca pe clatite?"

"Da!" a strigat el cu gura plina de omleta.

Am scos din frigider 2 tuburi de frisca dandu-i lui 1 si pe celalalt pastrandu-l pentru mine. Am facut un mic dejun bun, dupa mine, si eram plina.

"A fost delicios, ca intotdeauna, babe." a zis el in timp ce spalam vasele. "Nu trebuie sa speli vasele. Lasa-ma pe mine."

"Bine." am spus dandu-i farfuria pe care o spalam.

Am luat untul si siropul de pe masa si le-am pus inapoi in frigider. Tinand tubul de frisca in mana mi-a venit o idee in mintea mea creata. Am venit pe la spatele lui Niall si i-am pus mainile la ochi.

"Hmm...ma intreb cine poate fi." a glumit el.

"Inchide-ti ochii si intoarce-te." i-am soptit eu la ureche, apoi a facut cum i-am zis si l-am stropit cu frisca deasupra buzelor (ca o mustata)☺, apoi si-a deschis ochii imediat.

"Ai ratat un loc cand te-ai barbierit." am spus eu, apoi Niall a luat si celalalt tub de pe masa si mi-a pus frisca pe nas.

"Babe, cred ca ai ceva pe fata."

Mi-am umplut palma cu frisca, apoi am trecut-o peste toata barbia lui facandu-l sa arate ca si cand ar fi avut barba.

"Oops!" am chicotit eu.

"O s-o incasezi." a spus el, apoi am inceput sa ne atacam reciproc cu frisca. "Stai, hai sa facem o poza pentru Twitter." a zis Niall, apoi s-a sters pe maini ca sa nu-si murdareasca telefonul.

Dupa ce am facut poza, Niall a postat-o pe Twitter, iar eu m-am dus sa-mi fac un dus. Probabil o sa mai primesc putina ura din cauza asta, dar soarta.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Dupa ce am iesit din cabina de dus, mi-am pus un prosop mic in jurul corpului meu. Si cand spun 'mic' chiar vreau sa spun 'mic', adica prosopul imi ajungea cam pana la fund. M-am furisat pana in dormitor sperand ca Niall sa stea cu spatele la mine ca sa nu ma vada in prosopul ala mini cat timp imi iau hainele pe care am uitat sa le iau cu mine in baie. Dar unele chestii nu se intampla asa cum vrei tu.

"Woo woo! Stiam eu ca trebuia sa-ti dau prosopul ala." a zis el fluierand.

"Foarte amuzant. Prosopul asta e mic si pentru un copil de 8 ani, Niall!"

"Stiu." a ranjit el.

Mi-am dat ochii peste cap si am luat hainele pe care m-a lasat Niall sa le imprumut: tricoul lui pe care scrie 'Free Hugs' (imbratisari gratis) si niste pantaloni gri de trening.

Dupa ce mi-am uscat parul cu prosopul cat de mult am putut si m-am imbracat, m-am asezat pe canapeaua cafenie din sufragerie, unde Niall statea pe laptop.

"Esti un ticalos, Horan."

"Desi iti place." a zambit el lipindu-si fruntea de a mea, iar eu l-am sarutat pe varful nasului. "Cand o sa te muti in campus?" a intrebat el jucandu-se cu parul meu ud.

"Nu stiu. Cred ca (virgula) cand se deschide."

"Pai logic ca atunci." a chicotit el.

"Pai nu stiu sigur cand se deschide. Poti sa-mi dai putin laptop-ul sa ma uit?"

"Sigur. Ia." a zis el, apoi i-am luat laptop-ul din brate si am intrat pe site-ul facultatii.

"Okay...campusul se deschide...pe 17...care e astazi. Super. Ai ceva de facut azi?" am intrebat eu.

"Nup. Sunt numai al tau." mi-am zambit el aratandu-si aparatul dentar. (cum am mai spus si acum cateva capitole, cartea e din 2012, de-aia Niall inca avea aparat dentar si apare si Danielle in carte)

"Perfect." am spus, apoi am inchis fereastra (de la calculator), dar imediat a aparut alta care era deja deschisa.

"Stai, Katie, nu..."

Am izbucnit in ras. Pe ecran erau rezultatele cautarii 'Katie Maynard' pe Google Imagines.

"Ma controlezi?"

"N-nu! Cautam poze cu tine cand eram in turneu si mi-era dor de tine, deci..." s-a oprit el, apoi i-am zambit si m-am pus in poala lui.

"Niall, calmeaza-te. E chiar dragut." am zis sarutand-ul pe obrajii inrositi. "Si daca te face sa te simti mai bine, sa stii ca si eu am facut la fel."

"Da?" a zambit el.

"Da. Acum hai sa mergem la Jason acasa. Asa poti sa-l si cunosti, iar eu sa-mi iau lucrurile si sa ma ajuti sa ma instalez in camera din campus." am zis tragandu-l de mana.

"Okay."

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

L-am tarat pe Niall pana la masina, dupa care am condus 4 minute pana la blocul lui Jason.

"Umm...ar trebui sa fiu emotionat?" a intrebat el in timp ce stateam la usa.

"...Probabil."

❁ ❁ ❁ ❁ ❁

Haaai! Imi pare rau pentru capitolul scurt si plictisitor, dar am postat mai repede. Woohoo!xx Vrea cineva dedicatie? (puteti cere si la celelalte capitole, nu numai la asta)

Babysitting with Niall Horan [tradusă]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum