Douăzeci și cinci

6.4K 355 36
                                    

☆Din perspectiva lui Katie☆

M-am trezit la 5:30, ceea ce e putin nasol, pentru ca am putut sa adorm de-abia la 1, deoarece sunt prea entuziasmata!

@Katieee94: m-am trezit devreme azi, super nerabdatoareee #astaziemareazi

Dupa ce am postat tweet-ul, m-am ridicat din pat si m-am uitat in oglinda inalta agatata de perete. Oh Doamne, buclele mele erau incalcite semanand cu un cuib de pasari. Machiajul, pe care am uitat sa il sterg aseara, imi facea ochii sa arate ca ai unui raton. Mai pe scurt, aratam ca Muma Padurii.

Hotarand ca un dus e tot ce-mi trebuie, am dat drumul la apa fierbinte, apoi m-am dezbracat de pijamale si am asteptat ca apa sa se incalzeasca. Dupa ce s-a facut pe placul meu, m-am bagat in cada si am lasat jeturile de apa sa-mi maseze spatele. Ahhh. Sunt singura care se gandeste in timpul dusului? Mi-am spalat parul cu samponul meu australian, apoi corpul cu un gel de dus fara miros, pentru ca nu-mi place ca parfumul sa se amestece cu cel de la extraordinarul meu sampon. Dupa aceea, m-am epilat la subrat si pe picioare. Mult mai bine acum. Am iesit din dusul aburind si mi-am pus un prosop gros in jurul meu, apoi am facut tot posibilul sa ma duc in sufragerie fara sa-l trezesc pe Jason, desi cred ca deja am facut-o cu dusul. Cunoscandu-mi fratele, probabil s-a intors pe cealalta parte si a continuat sa doarma pana la 10.

Nu stiam exact ce voi face azi, dar m-am imbracat oricum. Am ales o salopeta neagra, un inel cu o floricica roz si un lantic simplu din aur. Gandindu-ma ca-mi mai trebuie ceva, mi-am pus o curea turcoaz in jurul salopetei. Trecand la par, am decis sa-l indrept la perfectie si sa-mi pun o bentita alba. Machiajul l-am pastrat simplu, ca de obicei, optand pentru fard de pleoape maro-deschis, rimel si ruj roz-deschis care imi facea buzele sa arate cat mai natural posibil.

Dupa ce am terminat cu asta, se facuse 7. Si acum ce fac?

Am decis sa-mi fac unghiile pentru ca eram plictisita. Stergand vechea culoare mov, am pus un strat de oja, ai ghicit, roz-deschis. Nu m-am obosit sa fac ceva foarte special pentru ca am vrut sa le fac simple.

Restul zilei a fost tot asa, gasind lucruri pe care sa le fac doar ca sa treaca timpul, ceea ce a mers de doua ori mai incet, se pare.

Jason a plecat de acasa pe la 11 ca sa ajunga la job-ul lui de vara.

I-am spalat lenjeria, am spalat vasele, le-am uscat si le-am asezat la locul lor. Am mai facut curatenie in bucatarie si in sufragerie. Sper ca el sa stie ca asta se va intampla doar odata.

De la: Nialler

Tocmai m-am urcat in avion. Ne vedem peste 8 orexx

Pentru: Nialler

Sunt asa nerabdatoare

In interorul meu eram atat de agitata. Dupa o luna in care nu l-am vazut urma sa-l vad in 8 ore! Singura problema era ca nu stiam ce sa fac pana atunci.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

"Katie, relaxeaza-te." a chicotit Danielle in timp ce parca masina la aeroport. Bateam din picior si ma fataiam non-stop pe scaun.

"Nu pot! Tu nu realizezi ca avionul lor aterizeaza intr-o jumatate de ora?"

"Ba da. Hai, sa trecem de securitate ca sa nu intarziem." a zis ea, dar eu deja iesisem din masina.

Dupa ce am trecut de securitate, ceea ce ne-a luat mult timp, ne-am dus la poarta la care trebuia sa soseasca baietii.

Am fost surprinsa cand am vazut atatia fani. Nici nu am stiut cati oameni pot intra in partea asta de aeroport, desi erau separati de o bariera ca sa nu-i atace si sa sara pe baieti.

"Oh, Doamne! Sunt Danielle si Katie!" a tipat o fata, apoi toate si-au intors capurile spre noi si ne-au salutat cu multe tipete.

M-am oprit pe o parte ca sa vorbesc cu cateva fane, iar Danielle pe cealalta parte.

"Hey! Ce mai faceti?" am intrebat un grup de fane.

"B-bine." s-a balbait una dintre ele.

"De unde ti-ai luat salopeta, Katie?" m-a intrebat o fata care purta un tricou cu Liam.

"Umm...cred ca de la Topshop." am zambit eu, apoi am auzit o adunatura de tipete isterice venind din spatele meu, dar am ignorat-o.

"OH, DOAMNE! SUNT EI!" a urlat cea cu tricoul cu Liam.

Mi-am intors privirea si totul se misca in reluare. Toti oamenii inghetasera. Eram doar eu si Niall. Deja se uita la mine cu o privire fixa. Am inceput sa alergam unul spre celalalt, dar totul se derula tot cu incetinitorul.

In sfarsit am ajuns la el. Ne-am imbratisat strans si ne-am unit buzele fara sa ne pese de cei din jur. Buzele lui se miscau brutal pe ale mele incercand sa ma sarute si sa ma imbratiseze pentru toata luna in care nu ne-am vazut. Adica ne-am vazut pe Skype si am vorbit mai mereu, dar nu am fost capabili sa ne si sarutam si sa ne tinem in brate.

"Mi-a fost asa dor de tine, Katie." mi-a mormait el in par.

"Si mie, Niall." i-am soptit la ureche.

M-a lasat inapoi jos cu picioarele pe pamant, dar tot nu s-a dezlipit de mine. Si-a pastrat mainile in jurul taliei mele si nu ma mai lasa sa plec. Nu ma asteptam la asta.

Babysitting with Niall Horan [tradusă]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum