∞ Începuturile.

1.8K 82 18
                                    

În poză este Daphne.

______________________________________________

    Frumoasa Lindsay îşi făcea antrenamentul de dimineaţă prin parcul central,când vede un domn înalt care împărţea pliante stând aşezat pe capota unei maşini.Scoase căştile din urechi şi înjură puţin vântul care i-a stricat coafura proaspătă.

     Verifică ecranul telefonului şi observă cele două apeluri de la fratele său Geoff. Îi trimite un mesaj cu „nu mă mai suna pentru nimicurile tale"  şi îndesă telefonul în buzunarul larg al pantalonilor de trening. Se apropie de băiatul care avea în jur de douăzeci de ani,însă halatul alb îl dezvelea latura matură.În timp ce se îndrepta spre el,o piatră a făcut-o să alunece,adică să cadă.
Se ridică,îşi scutură hainele şi dădu puţin din fund ca să îi cadă.. praful.

-Uhuuu! se auzi un strigăt masculin din spatele ei

    Se întoarce şi întâlnirea privirea unui băiat care tot fluiera şi bătea din palme.Se apropie de el şi îi oferi -cadou- o palmă zdravănă cu toată forţa ei gândindu-se că baieţii devin pe zi ce trece mai idioţi.Amintindu-şi că voia să vadă ce-i cu pliantele îl ingnoră pe şatenul cu ochii verzi din faţa ei şi  se întoarse pe călcâie îndreptându-se spre sursa curiozităţii.
 
    Cum ajunge acesta întinde mână şi îi oferă o bucată de hârtie puţin mototolită pe care se afla  o poză cu o pădure şi un mic anunţ :

    Camping de două luni în Pădurea Galbenă din munţii roşi. Sunaţi la 22 22 22 ca să vă confirmaţi prezenţa. Sunt acceptate numai persoanele între 13 şi 17 ani. Plecarea va fi pe data de 15 iulie.
 
Se scarpină pe ceafă încercând să îşi dea seama dacă îi scapă ceva. Acum nu e toamnă ? Până în iulie mai sunt cam şapte de luni.. Totuşi o să mă înscriu!  gândea mintea ei de morcov asortat în orice situaţie.

     Fred încă îşi ţinea mâna pe obrazul roşu care făcuse cunoştinţă cu palma blondinei. O privi atent cum citea ceva de pe o foaie,apoi apelă pe cineva şi plecă încă vorbind la telefon. Îşi întoarse jumătate de corp holbându-se la şatena îmbrăcată în verde de pe banca din spatele lui.

-Courtney! 

Bruneta îşi ridică plictisită privirea din revista de modă fiind mai mult decât sigură că o întrerupsese din delectat pentru ceva banal.

-Nu am noroc în dragoste.

-Ştiu. De aceea suntem noi prieteni,replică zâmbăreaţă Courtney.

      Fred îşi dădu ochii peste cap şi se îndreptă cu mâinile în buzunar spre băiatul brunet care împărţea pliante. Îşi irosea doar două minute din viaţă dacă ar fi mers să ceară şi el un afiş. Întinse mâna ca şi cum ar fi aşteptat o datorie imensă din partea acelui băiat. Citi cu atenţie cuvintele înşiruite pe foaie albă schiţând un zâmbet şmecheresc.

      Aruncă hârtia într-un coş de gunoi şi se întoarse victorios la amica sa brunetă expunându-i planul. Aveau să meargă în acea excursie din lipsă de ocupaţie. Bruneta acceptă.

       

    În cealaltă parte a oraşului Alb,pe o bancă lenevea un grăsan care tocmai participase la un concurs de mâncat viermi de jeleu.Lenea durea groaznic plus că stomacului său nu proceda aşa.   Se ospătase cu un sac de viermi în şaptesprezece minute,dar totuşi a câştigat un abţipild cu Batman! O să devin un mare bogătaş dacă o să continui aşa,spunea creierul lui. Începuse să se holbeze la o bucată de şuncă uitată pe trotuar plângându-şi de milă că nu are niciun prieten. 

Întâlnirea ciudaţilorWhere stories live. Discover now