Chapter46- Game!

654 49 3
                                    

Nakonec jsem se rozhodla, že část dám, už dnes, jelikož má nás Daddy narozeniny ♥ Není tam to velký tajemství, jak jsem slibovala, ale i přes to doufám, že se vám taková oddechová část bude líbit :) 

---

„ Jelikož se k nám připojili další dva členové naší partičky, tak bychom měli začít hrát znova!“ navrhl Niall. To by nebyl on, kdyby naší malou skupinku nenazval partičkou. Měla jsem ho sto chuté praštit svojí taškou přes hlavu, ale Perrie jako by věděla, že se to chystám udělat, a ihned mě zastavila svými slovy.

„ Ani an to nemysli, Ellie.“ Až po tom, co se podívala na mojí pravou ruku, mi došlo, že už v ruce držím tašku a připravuji se jí vší silou praštit Nialla.

„ Eemmm.“ Zabrušela jsem a tašku položila. Nenávidím, když o mně lidi ví takovéto maličkosti. To nemůžu udělat ani nic nečekanýho.

„ Když nikdo nic nenamítá, tak Ellie začni!“ Kouknul se bratránek na mě a já protočila očima. Vymýšlení otázek a úkolů mi zrovna moc nejde. Ještě k tomu, když je tu skoro každý zadaný.

Převzala jsem si od nej tašku, ktereou mi podával a roztočila jí. Dlouho jsem byla nervózní, na koho padne, protože já to čím velmi dobře. Bohužel, nebo bohu díky, to ještě nevím, podle toho, co si vybere, padla horní část láhve na Zayna. Podle mě si určitě vybere otázku. Pomalý rozjezd preferuje každý, no ne?!

„ Úkol!“ Uškrnul se na mě. Tak to v Londýně asi neplatí. Protočila jsem očima. Asi se z toho vážně stává můj zvyk. Sakra. Co teď mám vymyslet? Je to Zayn, má holku, která tu navíc sedí s námi, takže… takže mysli, Ellie.

„ Ukaž nám tvoje nejodvážnější tetování!“ Začnu z lehka. Teda, zhleka. Podle toho, kam si nechal udělat nejodvážnější tetování.

„ Jestli to půjde takovýmhle tempem, tak ho stejně uvidíte!“ Sundal si tričko a hodil ho na stůl jako fant.

„ Tak dobře!“ zasmála jsem se a dala ruce do obraného gesta. Nechtěla jsem hned začít fantem, ale jak myslí. Já bych svoje nejodvážnější tetování ukázala. Mám ho na zádech.

Zayn roztočil flašku a jako každej kluk k tomu začal mluvit: „Doudám, za tebe, že to nepadne na tebe Harry, to bys byl v pytli. Mám pro tebe vymyšlenou, jak otázku, tak úkol. Těš se.“ Mrkl na něj a všichni se rozesmáli. „ Niall!“ Zařval výtězně, když to dopadlo na mého milovaného, hodného a vždy ohleduplného bratránka.

„ Nechtěl jsi náhodou Hazzu?“ Řekl rozzuřeně. Jak jsem řekla, je velmi hodný.

„ Chtěl, ale i ty mi vyhovuješ!“ Řekl znovu posměšně. „ Otázka nebo úkol?“ Skousl si spodní ret.

 „ Nezapoměň, že ty tu svobodné Ellie ukazuješ své vypracované bříško!“ Objal mě okolo zad. Samozřejmě, že musí mluvit ironicky.

„ Dej ty pracky pryč!“ Setřepala jsem mu ruce z mých ramen, dřív, než si mě k sobě více přimáčkl.

„ Ha-ha. Ellie má každá večer výhled na Louisovi buchtičky. Moje jí nejdou určitě dost dobrý. A odpověz! Otázka, úkol?“ Provokoval mě Zayn. Hodila jsem po něm vražedný pohled a on se uchechtl.

„ Otázka!“ Zasmál se i ten vůl Nialler.

„ Kdy jsi měl naposledy sex?“ Necáhal ani sekundu, a ihned na něj vybalil otázku. Tohle jsem nečekala. Takhle rychlej rozjezd jsem ještě nezažila. Ale není to zdaleka to nejhorší. Jednou v LA mě měl kluk udělat. Před všema a oba jsme byly jen ve spodním prádle. Problém byl ten, že nebyl zrovna nejatraktivnější, a navíc jsem měla asi hodinu po sexu, takže mě prostě neudělal a byl z toho dost špatnej.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat