Chapter4- First day!! First problem!!

1.9K 76 1
                                    

Omlouvám se, že nebyla včera část, ale moje maminka se rozhodla, že je na čase nějak využít prázdnin svých dětí, takže jsem začali dělat dřevo a dnes nebyla dříve, protože jsme pokračovali. :) Uvidím, ale část bude asi, až pozítří :) Budu moc ráda za vote a komentáře :) HOPE YOU LIKE IT 

Týden uběhl jako voda a je tu pondělí! Teda, přesněji škola! Nenávidím školu! Nebudu tu říkat, že nic horšího nikdo nikdy nevymyslel, protože vždy přijdou argumenty typu: „ Jak bys pak mohla číst knížky? Psát si s těma svýma kamarádka na facebook?“ A další kecy, které mě vůbec, ale opravdu vůbec nezajímají.

Zalezla jsem do koupelny a udělala si ranní hygienu. Vlasy jsem si rozčesala a nechala spadnout na ramena. Přešla jsem do šatny a oblékla si bílé tričko s nápisem: „ Hakuna Matata“, pod to jsem si dala bílé tílko, protože samotný top byl dost odhalující a na nohy jsem si dala riflové šortky. Má stále opálená pokožka z LA mi zakrývala dost nedostatků na mé pleti, takže jsem si dala jen řasenku, stíny, linky a korektor. Dobře nedala jsem si toho zas tak málo. Ještě jsem se deset minut prohlížela v zrcadle, protože musím být první den ve škole perfektní a udělat dobrý dojem.

„ Tady máš snídani!“ Podal mi Matt talíř s míchanými vajíčky. „ Děkuji.“ Usmála jsem se na něj. „ Jaký sis vybrala předměty? Ty, které nejsou povinné?“ Přisedl si ke mně v jídelně s šálkem čaje. „ Vybrala jsem si počítačovou techniku a španělštinu. Ty?“ Vzhlédla jsem k němu. „ Já jsem si vybral ruštinu a praktické činnosti!“ Zasmál se. „ O tobě jsem si právě myslela, že si vybereš počítačovou techniku!“ Nadzdvihla jsem obočí. „ Nakonec jsem se rozhodl, že si to nevezmu, protože tam bude zbytečně moc kluků a já chci být s holkama.“ Zasmál se. „ A přesně proto jsem si vzala to, co jsem si vzala!“ „ To já taky!“ Dali jsme si H5 a už jen sledovali, jak se k nám šouravým pohybem přibližuje Connor. „ Ahoj!“ Zívl si. „ Čau!“ Řekli jsme jednohlasně s Mattym. Vzal si třetí talíř s jídlem a sedl si vedle mě.

Po snídani jsme se obuli a vyšli před dům. Matty tady má auto, takže nás odveze. Napřed Connyho na střední a pak nás do kampusu naší vysoké školy. Vytáhla jsem si svůj I-phone a zkontrolovala čas. Půl hodina do začátku první hodiny. Bože! To se tady jako budu 30 minut toulat po úplně cizí škole? Matt hned někam zmizel, takže jsem šla najít nějakého profesora, který by mi mohl říct, kde najdu ředitelnu a kde mám skříňku.

„ Ahoj!“ Najednou mě nějaká holka popadla za loket. „ Ahoj?“ Nadzdvihla jsem obočí. Podívala jsem se na ní a vedle mě šla mladá, krásná blondýnka. „ Jsem Perrie, ale klidně mi říkej Pezz. Ty jsi ta nová, viď?!“ Zasmála se. „ Jo, jsem. Ellie Swords!“ Zasmála jsem se. „ Ukážu ti tady celý kampus a představím tě pár lidem. Musím to udělat dřív, než tě začnou obklopovat ty nafoukané blbky. Skříňku máš hned vedle mě a jdeš se mnou do druháku?“ Nadzdvihla obočí. S tou si budu rozumět, pořád mele pantem tak jako já. „ Jo taky jsem ve druháku.“ Uchechtla jsem se. „ Fajn, jen tě musím upozornit! Na několik předmětů máme úplně tupý učitele, takže musí sedět holka s klukem.“ Zafuněla. „ Na to si zvyknu!“ Kousla jsem se do rtu. „ Koukala jsem se na tvůj rozvrh a máme úplně stejný hodiny! Což se mi moc často nestává! Teda mě. Já s kamarády máme stejný rozvrh!“ Řekla. „ To je super!“ „ Jo, to je! Támhle je moje kamarádka Sophia a naše skříňky! Pojď, představím tě!“ Tahala mě k překrásné brunetě. „ A moc a moc se ti omlouvám, že jsem tak šíleně ukecaná, ale já jsem taková pořád!“ Zasmála se. „ Neboj, to já jsem taky normálně ukecaná, ale dnes jsem strašně nervózní, protože jsem první den ve škole a nikoho tu neznám!“ Prohrábla jsem si volnou rukou vlasy. „ Nemáš být z čeho nervózní! Je tu jen pár krav, který se smějí každému, kromě pěti klukům, kteří by se dalo říci, že kralují téhle škole! Ale upřímně! Jsou to ty nejdokonalejší kluci, které znám! S jedním z nich chodím, ale problém je, že po nich jede každá a já jsem tak strašně žárlivá!“ Zaťala zuby! Zasmála jsem se. „ Ahoj, Soph!“ Přišli jsme k sympatické brunetce. „ Ahoj.“ „ Tohle je Ellie Swords, Ellie tohle je Sophia Smith!“ Představila nás Pezz. „ Těší mě!“ Podali jsme si ruce. „ Tohle je tvoje skříňka! Heslo si můžeš nastavit sama, hned teď.“ Ukázala Perrie na skříňku hned vedle té, do které si dávala ona své věci. Z její druhé strany měla Sophia skříňku.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat