Chapter40- Dinner!

737 54 2
                                    

Vlasy jsem si vyčesala do vysokého drdolu a jako naušnice jsem si dala velké zlaté kruhové naušnice. Přešla jsem do šatny a z věšáku si vytáhla tmavě růžové šaty, které sahají v některých částech po kolena. Z přední šaty jsou rozdělené na dvě části a a v oblasti pasu je pozlacený kovový pásek, který obepíná celý pas. V některých částech je zakritý růžovou látkou. Podle popisu byste si nemysleli, že jsou krásné, ale ony opravdu jsou. A jsou i docela elegantní, takže jsou na dnešní večeři vhodné. Domluvila jsem se s tetou, že pokud budeme do deseti s večeří hotovy- což rozhodně nebudeme- tak přemluví mého otce a budu moci jít na ten večírek.

Šaty jsem si na sebe navlékla a přešla znovu do koupelny, kde jsem si nanesla jemný make-up. Pouze řasenku a rťenku podobné barvy, jako jsou šaty.

„ Vypadáš dokonale, Ellie!“ Zaslechla jsem za sebou hlas tety, což mě donutilo vzhlédnout od šuplíku plného líčidel.

„ S tím nemohu víc, než souhlasit!“ Smál se ode dveří Matt a zaním jsem si nemohla nevšimnout Connora. Oba na sobě měli obleky. Matt má tmavě modrý oblek s motýlkem, zatím co Connor má černý s kravatou. Oba vypadají naprosto úžasně. Matt má vlasy vyčesané nahoru, jako vždy, a Connor má tu svojí typickou patku. Upřímně- není to tím, že je Conny můj brácha-, ale Matt yvpadá 10x líp. Takový ti uhlazení týpci mě, už neberou. Matt vypadá elegantně a velice slušně. A Connor je… Connor je prostě Connor.

„ Děkuji!“ Pohled jsem znovu stočila k zrcadlu nad umyvadlem. Kluci přišli blíž ke mně, stejně jako teta si stoupla přímo za mě a ruce si položila na moje ramena. Svojí halvu si opřela o moje levé rameno. Matty mě objal z pravé strany. Connorovi vůbec nevadilo, že je jako páté kolo u vozu, ale komu by vadilo, když má na sebe výhled v zrcadle.

„ Vypadáme naprosto úžasně!“ Zkonstatoval Matt.

„ Dokonale!“ Nadzdvihla jsem pravý koutek úst.

„ Ne! Nejlíp vypadá moje malá sestřička!“ Objal mě zepředu bratr. Je o hlavu menší, jak já, takže to vypadalo dost vtipně.

„ To musí na instagram!“ Vyjekl Matt.

„ Brácha, jen ti chci připomenout, že ty jsi tu ten malý!“ Víc jsem ho stiskla. Oba jsme natočili hlavu na Matta, který už nastavoval svůj i-Phone, aby nás vyfotil. Napřed jsem se jen usmívala, ale pak jsem se začala různě šklebit!

„ Dost bylo fotek! Musíme se co nejdříve najíst, aby tady naše kráska Ellie, mohla jít na ten vysokoškolský večírek.“ Vlítla Mattovi do záběru Kate a bylo po další z mnoha sourozeneckých fotek. Mám Connora moc ráda, ale oba se moc rádi fotíme, což znamená, že máme strašně moc společných fotek a dokonce máme i společný instagram plný našich fotek. Dneska tam určitě nějaké přibudou.

„ Jdeme!“ Vyhnala nás teta z mého pokoje a my jsme znudeně sešli ze schodů.

***

Pravou nohou jsem vykročila z dlouhé černé limuzíny a následně na to se zhoupla a vyšla z auta. Nemůžu se dočkat, až se dostanu na ten večírek. Teď bude totiž následovat dlouhá, několika hodinová, večere s otcem a dalšími lidmi, které mám ale na rozdíl od táty ráda.

„ Hurá na večeři, Ellie!“ Popohnala mě teta dovnitř restaurace, když už všichni vešli dovnitř, ale já pořád stála venku. „ Jestli chceš na tu party, tak bys měla zrychlit!“

„ No jo, pořád!“ Protočila jsem očima a pomalu se došourala, až k otevřeným dveřím.

„ Dělej, Ellie!“ Zaúpěla teta.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat