ALINTI

6.2K 181 23
                                    


Yarına, yeni bölüme hazır mıyız gençleeer ve hep genç kalanlar? 
O zaman gelsin dokuzuncu bölümümüzden bir parmak bal. <3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Buraya otoritemi sarsmak için mi geldin?"

Sanki bu mümkündü. Düzeltiyorum, sanki bu benim gibi ezik biri tarafından mümkündü. Senin o otoriteni sarsan varsa gelsin elini öpeceğim. Evvela otoriteye bi' sormak lazım seni sarsmak istiyormuymuş.

"Pasta yapmıştım. Beraber yeriz diye düşündüm. Bekleyebilirdim ama beklemek istemedim." Gözlerinin içine bakıyordum ama kaşlarına takıldım. Dediklerimi duyar duymaz sertçe aşağı bükülen kaşlarına.

Çatık kaşlarla gözlerimin içine bakıyor ve elleri hâlâ vücudumu okşamaya devam ediyordu. Hatta popomdan bacaklarıma geçiş yapmışlardı çoktan. "Bana pasta mı yaptın?" Buna biraz şaşırmıştı sanki.

Başımı salladım. "Evet, sana yaptım. Sevmesen bile yemek zorundasın."

"Bana daha önce hiçbir kadın pasta yapmadı, Leyla." dedi duygusuzca. Sonra gülümser gibi oldu ama daha çok kendiyle alay eder gibiydi. "Seninle bir ilk daha."

Alıntı son. Bölümü ufaktan düzenlerken bir alıntı bırakayım dedim. :D Yarın görüşürüz.
Bu arada hikayeyi facebook sayfama da yüklüyorum. Herhangi bir aksilik yaşanırsa, bölümleri oradan da bulabilirsiniz. Ve burada olan herkesi facebook grubumuza da bekliyorum. Gelin sohbet edelim. <3

Facebook sayfam; Fırtına Hamide Romanları
Facebook grubu; Fırtına Fan Club
Facebook profil; Fırtına Hamide
İnstagram; gulbesekerden
Twitter; FirtinaHamide66
Tumblr; firtina-hamide
ask.fm; @firtinahamide  

TUTSAKWhere stories live. Discover now