Hoofdstuk 29

989 44 4
                                    

Louise:

Dioni zit me al de hele tijd te irriteren. Ofwel over men lengte, ookal is hij zelf nu ook weer niet van de allergrootste ofwel probeert die Vlaams te praten, wat echt nergens opslaat want hij doet het veel te overdreven. Maar eigelijk zo erg vind ik zijn aandacht ook weer niet, ik vind het misschien zelfs leuk die aandacht. Want komop lelijk is die niet, en hij is best wel aardig en lief. En hij heeft van die prachtige bruine ogen waar je gewoon uren in kunt blijven staren, en hij ruikt super lekker. En hij is echt super sexy met die witte blouse die hij aan heeft. En... pffff laat ook maar, ik mag niet vergeten hij woont in Nedeland en ik in een boerengat in België. It's never gonna happen!

De laatste artiest is juist geweest en we besluiten om terug naar mijn huis te gaan. Als we aankomen loopt iedereen meteen richting de kelder buiten Charlotte "kun je even meekomen?" Vraagt ze en ik knik, we lopen richting de keuken en ik neem 2 glazen die ik vul met cola en geef er een aan haar. "Vertel het eens aan tante Louise, wat is er?" Zeg ik en ze glimlacht "eerlijk? Heel veel!" "Ik heb tijd, nog een hele nacht als je wilt!" En weer glimlacht ze maar lang blijft hij niet op haar gezicht "het is gewoon...ik weet niet wat te doen" "hoezo wat is er dan?"

Samuel:

"Die twee blijven best lang weg" zegt Dioni en hij heeft wel gelijk ze zijn nu al een half uur weg er zal toch niets gebeurd zijn ofzo. Misschien moet ik maar is gaan kijken. Ik loop naar boven en loop door een deur waardoor ik in de woonkamer terechtkom. Ik hoor stemmen uit een andere kamer komen, ik denk de keuken. "Ik denk gewoon dat je het hem moet vertellen, dan gaan er minder problemen komen" hoor ik Louise zeggen. Wat vertellen? Aan wie moet ze wat vertellen? En hoezo komen er dan minder problemen? "Nja je hebt misschien gelijk, trouwens hoe zit dat tussen jou en Dioni?" "Weet niet, hij is wel leuk enzo maar weet gewoon niet of het ooit wel zou kunnen werken" hoor ik Louise zeggen en hoor ze richting hier komen, shit wat moet ik nu doen? "Ach gewoon proberen, wie weet ... Euh hej Sam, wat doe je hier?" Vraagt Charlotte dan als ze me ziet en geeft me een kus "eum ik kwam even wat te drinken halen" verzin ik snel in de hoop dat ze me geloofd, ze knikt maar ik merk dat me geloven niet echt het geval is. Ik loop de keuken in en neem een glas water. "Euh sam, ik denk dat ik je iets moet vertellen" zegt Charlotte dan, ik draai me om en kijk der aan.

Dioni:

Nadat ik zei dat Louise en Charlotte lang wegbleven is Sam denk ik gaan kijken waar ze waren want opeens was hij weg. Ach het zal waarschijnlijk wel niets zijn. "JAI STOP ERMEE!" Hoor ik Sara al lachend roepend en kijk naar hun, Jai ligt half op haar en is haar denk ik aan het kietelen want anders is dit zeer verkeerd. Naast hun zit Cassius wat op zen telfoon te tokkelen waarschijnlijk naar zen nieuwe flow ofzo. Automatisch denk ik aan Louise, ik weet niet er is iets speciaal aan haar. Normaal ben ik goed in flirten en met meisjes omgaan maar als ik bij haar ben word ik alleen maar zenuwachtig en weet ik niet goed wat doen. Waarom gaat het bij haar ook niet zo makkelijk? "Hej dioni gaat het wel?" hoor ik een stem me uit men gedachtes halen, ik kijk op en zie Louise voor me zitten en ze kijkt me bezorgd aan. "euh jaja ben gewoon een beetje moe dat is alles" zeg ik snel "wel dan zou ik maar gaan slapen als ik jou was!" antwoord ze met een glimlach, ze komt dichterbij en geeft een kusje op men wang "slaapwel dioni" zegt ze zachtjes en gaat dan ook op haar matras liggen, men wang tintelt helemaal en ik krijg een glimlach op men gezicht. Ik ga liggen op de matras naast haar en val inslaap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu