Hoofdstuk 15

1.1K 43 6
                                    

Hellooowwwtjes

Hoofdstuk 15 alweer en ik begin dit hoofdstuk door nog is iedereen te bedanken die dit boek leest en voor de paar die stemmen het zijn er niet veel maar ik vind het wel super dat jullie dat doen :) en mocht je nog niet gestemd hebben of gereageerd zou je mij zeer blij maken door dat wel te doen zodat ik kan zien wie eigenlijk dit allemaal leest.

Dus hier was weer het zeurmomentje met als gevolg dat het hoofdstuk eindelijk gaat beginnen veel plezier :)

Greeeettttzzzzzzz _justkeeponsmiling_

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Samuel:

"midgetgolfen? serieus haha?" zegt Charlotte al lachend als we voor de ingang staan " Heb jij een beter idee misschien?" zeg ik al lachend terug "genoeg, maar nu zijn we hier toch dus kunnen we maar beter naar binnen gaan". We lopen naar de kassa en halen golfstokken en golfballetjes. "oke laten we er een weddenschap van maken de verliezer moet..." "De verliezer moet in de kleren van de winnaar een foto ervan op twitter zetten!" zegt Charlotte snel met een grijns "oke deal" zeg ik en we schudden handen. We lopen naar de eerste hole "Oke ik ben hier echt verschrikkelijk slecht in, het is maar dat je het weet" zegt Charlotte. ze zwaait me de stick naar het balletje maar raakt hem nog niet eens waardoor ik in men lach schiet "zie je ik zei het toch" zegt ze begint dan ook te lachen. ik denk nog steeds aan het feit dat ik gewoon een vriend voor haar ben misschen kan ik er wat aan veranderen nu. "wacht ik help je!" zeg ik en ga achter der staan en sla men armen om der heen en pak nu ook de golfstick vast "meer cliché kon het niet zeker?" zegt ze met een glimlach "nee eigenlijk niet nee" en ze begint te lachen. we slaan tegen het balletje en hij gaat rechtstreeks in het gat aan de overkant "maar zoals je ziet het werkt wel" zeg ik met een grijns "je bent een echte geluksbrenger!" zegt Charlotte en geeft me een kusje op men wang. Ik voel men wangen een andere kleur krijgen.

We hebben net de laatste hole gedaan, ik vraag me af wie gewonnen heeft. We hadden besloten de punten pas op te tellen als we alle holes gedaan hadden "punten tellen terwijl we iets gaan drinken?" vraagt Charlotte aan me en ik knik. We dienen de golfsticks en de balletjes in bij het onthaal en gaan richting het cafeetje dat gelegen ligt bij het midgetgolf terrein. 

"wat wil je drinken?" vraag ik aan Charlotte, ze kijkt me met een grijns aan "laat me raden appelsap?" zeg ik dan "je kent me al zo goed" zegt ze overdreven en luid. Iedereen kijkt haar aan en dan schiet ze in de lach en doe ik automatisch mee. Normaal irriteer ik me snel aan zulke mensen die luidruchtig zijn maar bij Charlotte is het anders. De ober komt naar ons toegelopen en we bestellen beide een appelsap. "oke mooiboy laat maar zien dat er ook wat in dat mooie kopje van je zit, jij mag tellen!" en ze geeft me de papiertjes en een pen. Ik zucht en begin te tellen. De ober komt terug met de drankjes en zet het voor ons neer. Ik wil het flesje nemen maar Charlotte is me voor. "eerst tellen dan drinken" ik kijk haar verbaast aan "Ik wil zeker weten dat jij in mijn kleren mag rondlopen" zegt ze met een glimlach "Zou ik nog niet zo zeker van zijn" zeg ik en begin weer met tellen. 

Ik heb gedaan met tellen en kijk haar aan "En?" vraagt ze nieuwsgierig, zelf ben ik ook verrast met het resultaat "wel de winnaar is..."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu