Hoofdstuk 28

1K 43 7
                                    

Kaj:

"Wel aangenaam Arienne" zeg ik en ze glimlacht zwakjes naar me en laat men hand los "waar blijf je, in die tijd kan ik drie keer drinken gaan halen! Wat ben jij een slak!" Hoor ik een jongen roepen, ik zie dat het Lukas is en hij komt bij ons staan "zo en wat moet jij met MIJN vriendin?" Vraagt die en hij kijkt me vernietigend aan. Ik weet even niet wat zeggen en sta maar wat voor hun die gast is best beangstigend als je hem gewoon voor je hebt staan. Die tatoeages op zijn schouders en die piercings, nogmaals hoe kan een meisje als Arienne op hem vallen. En dan nog maar te zwijgen over hoe hij tegen haar doet "Wel ik wacht hoor blondie" blondie? "Eum niks ik euh..." "Ja en veel inhoud heb je precies ookal niet eh, kom Arienne we zijn hier weg anders krijgen wij die domheid zometeen nog op ons!" Hij neemt haar pols en trekt haar weg naar weet ik veel waar. Wel dat was aardig twee keer beledigd worden in minder als een minuut. Als die gast er nu niet was had ik waarschijnlijk haar nummer wel kunnen vast krijgen maarja meneer "ik denk dat ik stoer ben" moest er zonodig tussen komen. Ik loop weer naar de groep en ga weer bij ze zitten "zo en drinken gevonden?" Vraagt Dioni als die me ziet "was men bonnetjes vergeten" verzin ik "of beter gezegd je wou naar die chick van net" zegt die dan met een grijns en ik kijk hem dood aan. Hij heeft gelijk maar dat moet hij nu nog niet weten anders krijg ik toch alleen maar gezeur aan men oren.

Arienne:

Waar ben ik toch aan begonnen, ik had ook nooit met Lukas mogen afspreken maarja spijt komt altijd telaat. En ik heb al helemaal geen zin om met hem in dat tentje te moeten slapen. Ik moet hier weg gewoon, maar hoe? Terug naar huis gaan is geen optie want dat is te ver. Wat moet ik toch doen? Misschien...nee dat is een stom idee, Weet je wat maakt het uit ik ga met een smoes het terrein af en zie wel waar ik uit kom "eum ik ben even naar de wc" verzin ik en sta recht en Lukas doet me na. "Moet ik meegaan?" "eum nee ik zal het wel vinden tot zo meteen" zeg ik snel en loop weg. Oke en nu? Eerst hier al wegraken.

Als ik de uitgang gevonden heb loop ik naar buiten en ga wat rondlopen alles is beter dan terug naar binnen gaan. het word best wel al laat, Ik besluit maar op een bankje tegaan zitten, uiteindelijk blijkt dit toch niet zo een goed idee te zin geweest.

"Hej ben jij niet dat meisje dat straks bij Lukas was?" hoor ik iemand vragen en kijk naast me, ik herken haar ze was een van die meisjes waar Lukas over had gezegd dat ze niet te vertrouwen waren en dat ze hem en zijn vrienden vanalles hebben aangedaan. Maar ik weet niet ze leken me best aardig. Ik knik naar der en ze komt naast me zitten. "Charlotte trouwens" stelt ze zich voor en steekt haar hand naar me uit "Arienne" zeg ik en schud der hand "waarom ben je hier eigenlijk? Moet je normaal niet bij Lukas zitten?" Vraagt ze dan "ik ben eigelijk een soort van gevlucht van hem, het enige probleem is ik moet wel terug want ik weet niet waar ik anders heen moet en bijna al men spullen liggen er nog" "wacht ik heb een idee" zegt Charlotte dan en staat recht en begint iets verder met iemand te bellen. Als ze terug komt heeft ze een grote glimlach op haar gezicht "als je wilt heb ik een logeerplaats voor je en spullen zijn ook geen probleem tenminste als je het ziet zitten om met acht idioten in een kelder te logeren" ik kijk haar dankbaar aan en er verschijnt een glimlach op men gezicht "kom maar even mee met mij ik moet snel iets gaan halen en dan kunnen we terug naar het festival" "eeuum en wat als Lukas me ziet" vraag ik onzeker "trek je maar niets aan van die kwal en anders beschermd Kaj je wel" zegt ze met een grijns, ik kijk haar niet begrijpend aan "laat maar" zegt ze al lachend en neemt me mee naar binnen in een random huis. Als ze heeft wat ze moet hebben, keren we terug naar de weide. We lopen naar de groep en zie iedereen me aankijken, best akward dit. "Meid jij gaat een zoveel leukere avond te gemoed gaan dan dat je bij die weirdo bent!" Zegt een jongen met een Aziatische look en ik glimlach naar hem. Iedereen begint zich voor te stellen en om een of andere reden komen de namen van de jongens me bekend voor net zoals hun gezicht maar ik kan het maar niet plaatsvinden vanwaar ik hun zou kunnen kennen.

Ik voel dat iemand me belt, ik neem men telefoon erbij kijk wie het is 'Ellemyn' een glimlach verschijnt op men gezicht en neem op. "OMG JIJ BENT TOCH OP DAT BELGISCHE FESTIVAL NIET?" "ook hallo Elle en ja dat ben ik waarom" vraag ik "jaja hey hoi, toevallig b-brave niet tegengekomen want volgens hun tweets zijn ze daar ook" "nee niet gezien, maar ik zal men open extra groot openhouden voor jou goed? Maar ik moet ervandoor see ya!" "Oke is goed byeeee" zegt ze nog snel en ik leg af. Ik heb misschien gelogen tegen mijn beste vriendin maar ik vertel haar later wel, als ik haar zie wat er allemaal gebeurd is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu