hoofdstuk 20

1.1K 48 14
                                    

Ik heb nog nooit zo een rare autorit als net gehad denk ik. De hele tijd zag ik telefoons voorbijkomen waarmee ze selfies waren aan het maken. Of waren ze super luid aan het meezingen met de muziek. Een ding weet ik wel ze voelen zich niet te goed om zich compleet belachelijk te maken dat is zeker, maar dat siert hun wel vind ik. En dat ik me heb kapot gelachen dat mag ik ook niet vergeten.

Ik zit nu backstage te wachten tot de jongens moeten beginnen met het optreden, ze krijgen kleding van styliste waarvan ik de naam weer van kwijt ben. G..Gio...Gio...Giovanni, Ja dat was het giovanni. Ik voel me best wel ongemakkelijk, ik zit hier maar en weet niet echt iets om te zeggen.

"Dus jij bent het meisje waar Sam zijn kop niet over kan houden?" vraagt Kaj dan terwijl die naast me komt zitten en een arm om me heen slaat. Ik haal zijn arm weg en zeg dan: " misschien dat hangt ervanaf met hoeveel meisjes Samuel omgaat natuurlijk" Kaj kijkt me verrast aan omdat hij dit antwoordt blijkbaar niet echt verwacht had en ik hoor de andere lachen. "Weet je ik mag jou wel jij slaat niet optild als je ons ziet" zegt Dioni met een glimlach en gaat aan mijn andere zijde zitten. "Mocht nu een van jullie Justin Timberlake zijn dan zou het een ander verhaal geweest zijn maar nu? naaah jullie zijn maar gewoon 5 jongetjes die kunnen zingen en de looks hebben, maar ik begrijp wel waarom die meisjes buiten zo om jullie schreeuwen hoor!" Zeg ik vastberaden en de jongens moeten weer lachen "maar dan heb je wel de juiste uitgekozen van de vijf want Samuel is de JT van de groep" zegt Giovanni en ik moet nu ook lachen en ik kijk hem aan, hij heeft nog niet veel gezegd van sinds we thuis zijn vertrokken het zal misschien van de stress komen of misschien is hij nog moe, hij ziet dat ik hem aankijk en kijkt weer richting zijn telefoon, achja het zal wel. De jongens worden geroepen dat ze moeten gaan klaarstaan. En we gaan richting het podium.

De intro wordt afgespeeld en ik geef Samuel nog snel een knuffel, weer geen reactie alleen een kleine glimlach, wat is er toch met hem?
De jongens zijn aan het zingen en ik zie zes meiden opeens langs me staan waarschijnlijk omdat zij op het podium mogen, de een is volledig aan het stressen en zit rond te springen zoals een opgepepte sprinkhaan, terwijl de ander heel stil voor zich uit aan het staren is maar je ziet gewoon aan haar gezicht dat ze zenuwen heeft. Ik ga zitten op een krukje dat dicht bij me staat en dan komt een van die meisjes op me afgelopen. "Heej mag jij zometeen ook op het podium?" Vraagt ze "Eeum nee ik ben gewoon een vriendin van de jongens en ik kom kijken naar de show" zeg ik, ze knikt en loopt weer weg naar de rest en begint weer met fangirlen. Okeej dan dat was best raar maar goed.
Ik kijk verder naar de show en als hij gedaan is komen de jongens helemaal bezweet terug het podium af. Zonder ook maar iets te zeggen loopt Samuel langs me door en gaat richting de kleedkamers, pff als het zo zit wil ik hier zelfs niet zijn! Hier niet ver vandaan woont men zus in een appartement misschien kan zij me wel komen halen, want op deze manier blijf ik hier niet hoor.

Ik loop mee naar de kleedkamer en stuur men zus een berichtje. Als we aankomen zie ik Samuel al omgekleed en weer achter die idiote telefoon zitten. Ik zucht diep als ik ga zitten en zie dan dat men zus geantwoord heeft en dat ze mij kan komen halen. "Euh jongens het was heel gezellig enzo maar ik moet ervandoor sorry" zeg ik en sta weer recht ik krijg van iedereen een knuffel en als ik bij Samuel aankom duurt het al even voor die doorheeft dat ik voor hel sta. Als die het dan toch doorheeft geeft die een kort knuffel en gaat weer zitten. "Dag jongens, dag sam!" Zeg ik met een verdrietige ondertoon en vertrek richting de parking. Zou ik iets fout gedaan hebben dat hij zo doet? Of zou er iets anders zijn? Pff ik weet het niet meer. Ik zie men zus staan en stap bij haar in de auto.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeeej een hoofdstuk omdat ik toch niet kan slapen omdat ik te actief ben vanwege men verjaardag (WHIEEEEEE 🎉🎉) en dus dacht dan maar schrijven, zo is iedereen blij.

Greeeetttzzzz _justkeeponsmiling_

P.s: pleaassss en blijven vote en comments plaatsen want het blijft leuk om te zien dat mensen het appreciëren wat je doet :)

Kan ik je helpen?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu