My Promise- Part 11

1K 84 20
                                    

11 Kεφάλαιο 

Κυριαρχούσε ένα έντονο συναίσθημα. Το ένιωθα και εγώ υπήρχε μια έλξη μεταξύ τους. Αλλά ίσως να μην μπορώ να την καταλάβω εγώ η ίδια.



<< Scarlet πως κατάφερες και είσαι πάλι εδώ;>> έχωσε τα χέρια του γύρω από την κίτρινη αέρινη πλεχτή ζακέτα της. Χώνοντας απαλά την μύτη του στον λευκό λαιμό της. Ο τόνος της φωνής του Harry ηχούσε ξανά και ξανά στα αφτιά μου με το όνομα Scarlet.

Ένιωσα ξένη ανάμεσά τους, το οξυγόνο γύρω μου λιγόστευε έπρεπε να φύγω, να φύγω τώρα αυτήν την στιγμή πριν με πιάσει πάλι αυτή η κρίση μπροστά τους.

Μάζεψα ανακατεμένα τα πράγματά μου χωρίς να βλέπω τι βάζω μέσα στην τσάντα μου. Έγειρα την καρέκλα μου προς τα πίσω ακούγοντας τον αόριστο τρίξιμο της καρέκλας στο πάτωμα.



<<Elena που πας;>> φώναξε.
<< Πρέπει να φύγω>> δεν κοίταξα καν τριγύρω μου.Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά ήταν έτοιμη να βγει από το στήθος μου. Άκουγα την κάθε σταγόνα αίματος στης φλέβες μου. Γαμώτο χρειάζομαι αέρα.

Σάββατο.

Άρχισα να τσιτώνομαι από της ακτίνες του ήλιου που εμπόδιζαν τον ύπνο μου, μουρμούριζα ως ένδειξη άμυνας. Γύρισα από την δεξιά πλευρά του κρεβατιού κουκουλώνοντας το πάπλωμα γύρω από το σώμα μου.
Ένας σπαστικός ήχος ξεφυλλίσματος περιοδικού, μου τσίτωνε τα νεύρα χαλώντας την αύρα του ύπνου.
Άνοιξα τα μάτια μου απότομα και αντίκρισα τον Harry να κάθεται πάνω στο σκαμπό του δωματίου μου με τα πόδια του να είναι απλωμένα πάνω στην άκρη του κρεβατιού μου.
<< Μην τρομάζεις>> μουρμούρισε χωρίς να με κοιτάξει, το μόνο που έκανε ήταν να γυρίσει ένα φύλο από το περιοδικό.

Η ανάσα μου ήταν κοφτή πώς να μην τρομάζω όταν έρχεται στο δωμάτιό μου λες και είναι το σπίτι του.
<< Πως ήρθες εδώ;>> έδωσα μεγαλύτερη αισθητικότητα στα βλέφαρα μου καθώς από το πετάρισμα ήταν έτοιμα να ξεκολλήσουν.



<< Περιμένω την Kristin να τελειώσει το μπάνιο και να πάμε μαζί στο κέντρο αδελφότητας.>>

ανασήκωσε τα φρύδια του καθώς διάβαζε το περιοδικό. Φυσικά κλασική Kristin . Ήταν η μόνη που ήταν τριγύρω μου όταν έπαθα την κρίση και σωριάστηκα στο πάτωμα. Και ως δικαιολογία είχε ότι δεν μπορεί να με αφήσει μόνη μου σε τέτοιες στιγμές.

My PromiseΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα