My Promise- Part 17

265 19 50
                                    

17 κεφάλαιο

<< Δεν μπορείς να φανταστείς τι χάνεις!>> Ο Harryφώναξε, ήθελε να ακουστεί όσο περισσότερο μπορούσε. Τον ζηλεύω, αλήθεια τον ζηλεύω. Αλλά όχι Elena δεν θα του επιτρέψω να με δει με τα εσώρουχα και εξάλλου είναι αγόρι ούτε που θέλω να φαντάζομαι τι φαντασιώσεις μπορεί να έχει.
<< Ω, έλα τώρα ξέρω ότι το θέλεις πολύ>> σχεδόν έτρεξε έναντι των κυμάτων.
<< Harryόχι>> προσπαθούσα να πάω όλο και πιο πίσω, χωρίς να έχω σηκωθεί έσερνα το σόμα μου κατά πίσω.
<< Θα σου αρέσει, είμαι σίγουρος!>>  τον χαμόγελό του στόλιζε υπέροχα πάνω στο βρεγμένο πρόσωπό του, σταγόνες από τα μαλλιά του μούσκευαν τα πόδια του στην προσπάθειά του να με πιάσει.
<< HarryΜΗ!>>  φώναξα, κουνώντας το πρόσωπό μου. Είχα ακινητοποιηθεί, δεν υπήρχε διέξοδος, ο Harry με έπιασε πάρα πολύ σφιχτά από την παλάμη μου  και με όλη την δύναμη που διέθετε με τράβηξε πάνω στο σώμα του.
Το βλέμμα μου πάγωσε μόλις οι μύες του συνάντησαν το σώμα μου. Τα ρούχα μου σχεδόν βράχηκαν. Ο Harryαπέφυγε να με κοιτάξει.
<< Πρέπει να με εμπιστεύεσαι πιο συχνά!>>  το πονηρό του χαμόγελο με τρελαίνει ακόμα περισσότερο.
Αμέσως έτρεξε μέσα στο νερό τραβώντας με και εμένα από πίσω του.
Ω! Άραγε εδώ ανήκω; Εδώ θέλει να ανήκει η καρδιά μου, αλλά όχι εγώ! Σχεδόν μπήκαμε μέσα. Ο Harryγελούσε δυνατά.
Με κρατούσε τόσο σφιχτά,  για κάποιο λόγο ένιωθα ασφάλεια, ήταν σαν να με τραβάει σε ένα σκοτεινό δρόμο περιμένοντας να φωτιστεί από τα αστέρια; Άραγε αυτό είναι που θέλει η καρδιά μου; Να χαθώ σε μία σκοτεινή άβυσσο περιμένοντας τα αστέρια να μου δείξουν τον δρόμο προς την αυγή.
 Ο Harryμε άφησε και ξεκίνησε να με πιτσιλάει με το νερό
<< Νομίζω είναι καλύτερα χωρίς τα ρούχα, Ω έλα τώρα δεν σκέπτομαι κάτι πρόστυχο>> το νερό έφτανε μέχρι τον αφαλό του. Και τα ρούχα μου πρέπει να στεγνώσουν.
<< Elenaγιατί σκέφτεσαι τόσο;>> γκρίνιαξε. Έχει δίκιο είμαι κάπως παράλογη, αλλά μην ξεχνάμε ότι απέναντί μου βρίσκεται ο  HarryStyles.
<< Δεν ξέρω... υποθέτω ότι χωρίς ρούχα είναι καλύτερα >> έβγαλα τα ρούχα μου κι τα πέταξα πίσω στην αμμουδιά. Είδη το σορτσάκι μου ήταν βρεγμένο. Δεν κατάλαβα και πολύ γιατί το έβγαλα, υποθέτω για να αισθάνομαι πιο άνετα Ελπίζω μόνο να έκανα το σωστό. Κοίταξα τα εσώρουχα που φορούσα, κάτι τέτοιες στιγμές ελπίζω να φορούσα πιο ωραία εσώρουχα.
<< Τι λες παραβγαίνουμε; >> τράβηξε για λίγο τα μάτια του από το στήθος μου. Πρέπει να μάθει τρόπους.
<< Καλή ιδέα>> έβαλα τα χέρια μου μπροστά στο σουτιέν μου.
<< Όποιος κουραστεί, χάνει και σταματάμε >>  ακούγεται πολύ παιδική η φωνή του.
Αμέσως γύρισε την πλάτη του, και βούτηξε.
<< Περίμενε..>> βούτηξα με την σειρά μου κι εγώ.

My PromiseΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα