2.BÖLÜM: "Akademi"

412 24 4
                                    

Sınavım  beklendiği gibi çok güzel geçti ve Cross Akademisine kabul edildim. Sonunda KURTULDUM.  Yarın da Amerika'ya kaydımı yaptırmak için yola çıkıyorum.  Ondan sonra da yurt ayarlayıp tamamen Amerika'ya taşınacağım. Normal şartlarda ailem beni Amerikalara kesinlikle göndermezdi ama rüzgar orada olacağı için bunu sorun etmiyorlar.

                                                              1 HAFTA SONRA...

Cross Akademisi'ne yerleştim. Şimdi de okul öncesi İngilizce hazırlık kursları başladı ama okulda tahminimden daha garip bir durum var. Gece ve gündüz sınıfı.  Ve bu sınıflar arasında bir ayrım var galiba.  O kadar araştırmama rağmen daha önce Gündüz ve Gece sınıfı hakkında hiçbir şey duymamıştım. Rüzgar da bana hiçbir şey söylemedi.  Çok ilginç.

Gece sınıfı öğrencileri okulda Gündüz sınıfı öğrencilerinden çok ilgi görüyor. Özellikle de kız öğrencilerinden. Çünkü Gece sınıfı öğrencileri çok dikkat çekici. Bir kere okul önlükleri bizimkilerden farklı. Yatakhaneler ortak kullanılmıyor hatta okul binaları bile farklı. Ayrıca geceleri gündüz sınıfı öğrencileri dışarı çıkamıyor ve "Gardiyan" denen denetçiler var. Bu denetçiler özel bir yetenek sınavıyla seçiliyor ve geceleri uyanık kalarak gündüz sınıfı öğrencilerinin güvenliğini sağlıyorlar.  Gardiyanlığın güzel yanı ise gece sınıfı öğrencileri kadar saygın olmaları ve gece sınıfı öğrencilerine yakın olmaları. 

Sanırım bu gardiyanlık sınavına gireceğim.

NOT: Bu seferki biraz kısa olu ama umarım beğenirsiniz

Cross AkademisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin