20. BÖLÜM

73 2 0
                                    

20 Bölüm

yazar : hayalet yazar M.T

Min hoo her zaman ki aile toplantısının yapıldığı odanın önünde merekla o da Ana kraliçenin sözlerine odaklanır . Bir an panikler kalbi nedense hızlı hızlı atmaya başlar . Aklından bin bir türlü şey geçer - '' prensesle sevgili olduğumu öğrendiler yoksa suikastla ilgilimi '' diye diye o da kendini yemeye başlar . Tekrar Ana kraliçenin sesi duyulur .

Ana kraliçe torunları Sona ve Yona ' ya dönerek ;

- '' size iki haberim var bu iki konuyu uzun uzuna oğlum Kral Vanca ve gelinim Kraliçe Haynan ile enine boyuna düşündük en nihayetinde de karara varabildik şimdi de bunları size açıklıyorum . Öncelikle ilk konuya gelecek olursak '' birden bakışlarını Sona ya çevirir .

Sona şaşırır meraklı gözlerini iyice açar içinden - '' hadi ama büyükanne ne söyleyeceksin '' der .

Ana Kraliçe nin ciddi bakışlarının yerini hüzünlü bakışlar alır biraz titrek bir ses tonu ile - '' Sona beni iyi dinle bu ilk konu seninle ilgili '' der .

Sona nın nedense kalbi hızlı hızlı atmaya başlar , bir yandan da kızarır gözlerini Anakraliçeden kaçırarak kahyasına çevirir - '' yoksa Min Hoo ile benden mi bahsetti '' der .

Sadece böyle hisseden Sona değildi odanın hemen arkasın da kapıda duran Min hoo da aynı durumdaydı o da iyice heyecanlanmıştı gözlerini kapatarak - '' artık ne söyleyecekse söylesin artık '' diyordu .

- '' geçmişte annene yapmış olduğum haksızlıklardan ötürü gerçekten çok üzgünüm hatalarımı günahlarımı nasıl telafi ederim bilmiyorum ama en azından bir nebze olsun bir yerden başlamalıyım bu yüzden annene iadei itibar getirilecek ve sen annenin adına onursal Kraliçe olacaksın '' der .

Sona bu sözleri duyunca tüyleri diken diken olur , göz yaşlarını tutamaz ve ağlamaya başlar . Titrek sesiyle - '' teşekkür ederim büyükanne gerçekten çok teşekkür ederim '' der ve büyükannesine sarılır .

- '' beni Kraliçe yaptığınız için değil annemi yok saymadığınız için teşekkür ederim '' der hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlar .

Ana Kraliçe ilk defa despotluğunu bırakarak o da gülümseyerek ağlayan torununa sarılır onu sımsıkıca kavrar büyük bir şevkatle torunun sırtını sıvazlar . Kral Vanca kıskanmış gibi gülerek - '' ne o bize sarılmak yok mu '' diyerek kollarını kızına açar ...Sona - '' agioo canm babcım benim '' diyerek babasının yanağından şap diye öper . Herkes çok şaşırır ve gülmeye başlar , öpmek ve sarılmak Kraliyet ailesinde değil Kore de pek görülen bir şey olmadığından biraz yadırgarlar ...

Ana kraliçe - '' genlerinde Türk kanı var tabi ondan bu kadar sıvak '' der herkes gülmeye başlar . Sona hatırı kalmasın diye Kraliçe Haynanı da öper . Kraliçe haynan şaşkınlıktan yanağını tutarak gülmeye başlar . Yona kıskanır gibi yapar - '' ne o sadece sen mi öpersin ben de öperim '' diye sırasıyla o da bütün ailesini öper ortam bir anda sevgi yumağına döner ...

Ana Kraliçe tekrar devreye girer - '' gelelim ikinci haberimize '' der . Tekrar Sona ile Yona yı büyük bir merak kaplar .

- '' yaşınız artık malum evlilik yaşınız geldi de geçiyor ''

Sona şaşkınlıktan gözlerini iyice açarak '' ne geldi de geçiyor mu anne biz henüz yirmili yaşlardayız nerden çıktı şimdi bu '' der .

Tek şaşıran onlar değil tabi Min Hoo nun da şaşkınlıktan nutku tutulur .

- '' Kraliyet ailesin de evlilikler erken yaşlarda olur son zamanlar da yaşananlar malum ailemizi büyütmemiz ve güçlendirmemiz gerekiyor karar çoktan verildi adaylar belirlendi ''

İki PrensesWhere stories live. Discover now