10.KAPITOLA

333 16 3
                                    

10.KAPITOLA

Z pohledu Kaila

Pohodil jsem ji na postel a sundal si tričko. Vyzívavě oblečená jen v krajkovaném oblečení ležela na posteli a prstem si kroutila rozcuchané blond vlasy. Sundal jsem si kalhoty a povokativně jsem se zakousl do rtu. Vyjely mi při tom tesáky a z pusy mi začala vytékat krev. Skočil jsem na ní a tvrdě a nenasytně ji políbil. Začala mi sát krev ze rtu. Ohh bože jak miluju když mi někdo saje krev.

,,Ohh Sofie..'' zajel jsem rukou pod tenkou látku která ji kryla ňadra.

Políbil jsem ji na krk. A už jsem to nevydržel. Vytasil jsem tesáky a zakousl se do jejího nádherného krku. Trhala sebou a snažila se vymanit z mého sevření. Ruku jsem jí dal na pusu aby nekřičela. Po chvíli se přestala vzpírat a nehýbala se...

Když jsem cítil že už její srdce přestalo pracovat dopil jsem poslední kapku a vstal. Našel jsem si čisté trenky a oblékl si je. Kalhoty které vysely na židly jsem si vzal pospolu s čistým trikem z mé tašky. Když jsem oblečený a upravený vyšel z kopelny, zbalil jsem si věci a připravil se na cestu..

Ohh Sofie..Tys teda uměla pozbudit a vzrušit. Je mi tě líto. Kdybys věděla co jsem, nikdy bys za mnou nešla.. Ale bylas neodolatelná!

Vzal jsem ji do náruče a políbil ji na rty. Přešel jsem k oknu a vytáhl žaluzie. Následně jsem její tělo prohodil oknem.  Ihned se na ulici objevil hlouček lidí co křičelo o pomoc. Pousmál jsem se nad jejich naivitou. Té už nikdo nepomůže. Odstoupil jsem od okna aby mě nezahlédli. Nechtěl jsem riskovat že by mě měla hledat ješt policie. Vzal jsem si batoh a sjel výtahem dolů. Okolo mě proběhl jeden strážník od FBI. Sakra to je ale rychlost!

Z pohledu Jessicy

Protáhla jsem se a zývla přes celý pokoj. Takhle dokonale jsem se dlouho nevyspala. Otevřela jsem oči a dívala se na krásně vínový pokoj ve kterém jsem byla. Vstala jsem a ustlala postel. Vím, že to dělají uklízečky, ale je to takový zvláštní pocit..Když teď nemám domov, kde bych mohla uklízet. Ano někdo nenávidí uklízení,ale mě nevadí.. Šla jsem do koupelny rovnou k umyvadlu. Opláchla jsem si obličej. Svlékla jsem se a namířila si to do sprchy. Byl to úžasný pocit! Nechat vodu stékat po nahé pokožce. Cítit každou kapičku.. Vlasy jsem si namydlila šamponem a prospěvovala jsem si písničku She wolf. Zajímalo by mě, zda existují také vlkodlaci, když existují upíři.Ze snění mě vyrušil zvuk otevírajícíh dvěří.

,,Damone? '' Pozorně jsem poslouchala, ale nic se neo     ,,Heej Damone??!'' ticho... ,, Hej tohle vážně není vtipný!'' 

Vypnula jsem vodu a poslouchala jsem jestli náhodou něco neuslyším. Bála jsem se, bylo to vážně divný. Vyndala jsem ruku ven ze závěsu a nahmatala ručník. Obmotala jsem ho kolem sebe. Tak jo Jess.. Nic to není, nikdo tam není, prostě se jen koukni. - uklidňovala jsem se. *Raz*Dva*Tři!* rychle jsem vyskočila ze sprchy. Někoho jsem zahlédla, ale rychle zmizel. Obrovskou rychlostí okolo mě něco běhalo. Vyděšeně jsem zírala a rozeběhla se ke dveřím. Něco mě zezadu popadlo za nohu a stáhlo na podlahu. Křičela jsem a kopala nohama. Vstala jsem a zbaběle utíkala k východu. Když se mi zavřeli dveře před očima, zírala jsem a třásla se strachem. Tak jo Jess... Jdeme na to.. Stála jsem zády k místnosti a čekala co se bude dít. Bylo ticho. Třeba už to zmizelo... V tom jsem ucítila škrábnutí na zádech a rychle se otočila. Vytasila jsem tesáky a ohnala se po tom, kdo mě držel...DAMON. PANEBOŽE JÁ HO ASI ZABIJU!!  

,,Co to tu sakra děláš??!!'' ječela jsem na něj a rychle oddychovala. Ještě teď jsem se třásla strachy.

,,Dobré ráno Jess, jak jsi se vyspala?'' mile se zeptal a přiblbě se usmíval,jak kdyby se nic nestalo.

† The Vampires - Agony  CZ †Kde žijí příběhy. Začni objevovat