3.KAPITOLA

404 25 0
                                    

3.KAPITOLA

Z pohledu Jessicy

Slyšela jsem otevření dveří a viděla ho. Jeho boty byly těsně vedle mě, pod stolem mě neviděl. Přišel ke hromadě těl a měl zděšený výraz. V tu chvíli jsem vylezla zpod stolu a bodec mu zabodla zezadu do hlavy. Na nic jsem nečekala a rychle vyběhla chodbou směrující ven.Ještě jsem za sebou zaveřela  a utíkala pryč.

Z pohledu Kaila

Tohle neměla dělat.. Tohle ne.. Nechápu jakto, že je naživu, ale zabiju jí, tohle ne.. Otočil jsem se. Utíkala a marně doufala. Bodec jsem si z hlavy vyndal, ani to nebolelo,jen zalechtalo. Mou vyjímečnou rychlostí jsem jí předběhl a počkal na konci uličky. Dělal jsem,že mě to nezajímá. Prohlížel jsem si ruce jako bych byl holka a díval se na svojí novou manikůru. Když mě zahlédla zbledla. Už věděla, že nemá šanci. Šel jsem k ní a chystal jsem se, že jí zabiju.

„Neměla jsi mi utíkat. Akorát jsi si to zhoršila zlatíčko." smutně jsem jí pověděl a přičichl k ní.

Bože má tak sladkou vůni. Poslechl jsem si tlukot jejího srdce. Bilo jako by se ničeho nebála. Jakoby věděla, že zemře a byla s tím smířená. To se mi nelíbilo. Rozhodl jsem se jinak.

Z pohledu Jessicy

Přičichl ke mně a dělal jakoby poslouchal. Zarazil se. Bez slov mě chytil za ruku a vedl mě zpět do kobky. Zmítala jsem se, křičela. Né já jsem nekřičela, já přímo řvala. Odtáhl mě zpět. Otevřel mříže a vešel se mnou dovnitř. Zvedl mě a položil na lehátko. Svázal mi ruce i nohy k lehátku takže jsem se nemohla hýbat. Strašně moc jsem se bála.

Z pohledu Kaila

,Udělám to. Nezabiju ji, ale proměním ji. Bude jako já. Hodí se na to. Má kuráž, dokonce by se jako člověk chtěla prát s upírem. Blázen! ' uchechtl jsem se sám pro sebe.

Přivázal jsem jí aby mi nemohla utéct. A šel k diktafonu.

„Subjekt po pokousání a částečném vysání krve z těla stále žije. Přeměním ji. Dostane číslo 21051. Prokousnul jsem si žíly a dávám ji to pít. Subjektu zlomím vaz a budu čekat až se přemění. Zkusím projekt číslo 153. Tudíž projekt Potravy." vypl jsem diktafon. Dal jsem ji napít mou krev. Nechtěla pít ,ale potom se poddala. Odtáhnul jsem svou ruku. Nebudu přeci zbytečně plýtvat!

„Proč mi to děláš!! Proč! Psychopate hnusnej! Nech mě jít!!" brečela, řvala, vzpírala se. Kdy ji konečně dojde že už s tím nic neudělá? Boha jeho!

„Jak že se jmenuješ zlatíčko?" chodil jsem okolo ní a přemýšlel zda ji už zabít nebo ne. Chtěl jsem si pohrát. Hladil jsem jí po hlavě .Vlasy měla tak hebké.

,Odtut kde stojí se jí nádherně výstřihem rýsují prsa.' pomyslel jsem si. V kalhotech jsem měl dobrý pocit. Kdybych chtěl můžu ji tu přefiknout bez mrknutí oka. Ale až tak moc si s obětmi nehraju. Nechci aby si užívala, chci aby se mě bála. To je lepší pocit jak nějaký orgasmus. Slastně jsem si olízl špičáky.

Z pohledu Jessicy

Dal mi napít jeho krev a teď se na mě kouká jako by mě tu chtěl namístě znásilnit. Bojím se ho. Je až moc rychlý, přemisťuje se z místa na místo a všude ta krev. Při posledním pojmu se mi zastavilo srdce. Zbělala jsem a zhrozila se.

„Ale copak děvče, nějak se nám rozklepalo srdíčko že?" řekl mi a díval se že ho to moc zajimá.

„ Ne to není možný!! Já vím..vím co si.."poslední jsem zašeptala. Teď už mě určitě zabije.

„Jo? Opravdu? No tak to mi řekni co jsem, docela by mě to zajímalo." a mrkl na mě.

„ Jsi.. jsi .. UPÍR!" zařvala jsem a klepala se strachem.

„Hahaha, ti nexistujou!" začal se smát. „Ne kecám..Máš pravdu." podíval se na mě hrůzostrašným pohledem. „Noo.. jedna dobrá zpráva " pokračoval a mile se usmál „Ty za chvíli budeš taky zlato." políbil mě a zlomil mi vaz.

Z pohledu Kaila

Je to chytrá holčina to musím přiznat. Bude to dobrá upírka. Dokonce by mi mohla stát po mém boku. Podíval jsem se na její bezmocné tělo. Probudí se jako upírka a bude hladová, musim něco přinést. Sebral jsem se a vyšel z jeskyně. Bylo dvanáct hodin a obdivuhodně Brad stál před jeskyní a čekal.

„Waaaw přesně na čas!" řekl jsem překvapeně.

„No čekám tu jakou dobu."odvětil.

„Nebuď mrzutej hošánku!"zavrčel jsem. „dnes budeme potřebovat tři těla" odpověděl jsem.

Divně se na mě podíval, ale dál jsme už šli mlčky. V New Yorku je to výhoda. Nikdy lidi nechybí, je z čeho vybírat a neřeší se to. Dnes zajdeme do centra města. Bude tam hodně lidí jelikož jsou nějaké přiblblé oslavy.

V městě jsem se rozhlížel. Viděl jsem krásnou holku. Žluté vlasy pod zadek. Její tílečko jí krásně rýsovalo objemná prsa a zpod kraťásek jí padal její velký zadeček. Tahle je pro mě.

„Někoho si najdi já už mám." řekl jsem Bradovi a šel za kráskou. Bavila se s jejíma ne tak hezkýma kamarádkama. Dívala se na mě už z dálky. S holkama jsem to měl jednoduché. Jsem sexy a stačí zaflirtovat a už poslušně hopsají jako králíčci. A když ne, mohu je ovlivnit.

„Ahoooj. Neznáme se?" dělal jsem nevinného a mrkl na ní.

„No.. nejspíš ne, ale můžeme se seznámit ne?" hebkým hlasem na mě promluvila. Flirtuje. Mám vyhráno.

Chytil jsem ji za ruku a táhnul pryč od kamarádek. Zasněně se na mě dívala. Zalezli jsme do jedné uličky. Nikdo tu nebyl. Sama od sebe mě začala drsně líbat na rty a sahat mi do kalhot.

„Tak,tak se mi to líbí krásko." sáhl jsem jí na prso a silně ho zmáčkl. Ujel jí sten a mě se moje nádobíčko poslušně zvedlo. Začal jsem ji oblizovat krk. Dlouho to s nimi nevydržím. Vidím v lidech jen potěšení a slast. Potěšení z krve a slast z orgamu. Otevřel jsem pusu a zakousl jí do krku tesáky. Ani si toho v té rozkoši nevšímala. Tu jsem si vybral správně. Vysával jsem ji a potom začala být nervózní.

„Nebudeš křičet ani se vzpírat, pokračuj v tom, co jsme doteď dělali." ovlivnil jsem ji. Je to dobrá vlastnost, která k upírství patří. Lusknu si palcem a mám vše co chci, je to prosté. Stačí se dlouze zadívat do očí,a prostě přikázat-prosté, jak říkám.

Dál jsem ji vysával a ona mě tam osahávala. Co víc si přát. Když jsem dopil poslední kapku vzal jsem ji do náruče. Políbil jsem jí na rty.

„Dobré potěšeníčko, díky krásko." a bezcitně jsem ji hodil do popelnice vedle nás.

Ještě musím najít nějakého chlapce pro mojí 21051.Pro mojí upírku.

Hledal jsem v davu nějakého čistého chlapce. No.. Nás čistých a hezkých je prostě málo. Ušklíbl jsem se když jsem našel jednoho šampóna. Přišel jsem k němu.

„Poslušně půjdeš se mnou. Tvým kámošum se omluvíš že jdeš na záchod. Nebudeš křičet,mluvit ani napovídat tělem. Budeš dělat co ti řeknu." díval jsem se mu do očí a on přikývnul. Směřovali jsme k jeskyni.


*** Děkuju že si mou knížku čtete :) Bude to ještě hodně zajímavé ;) Takže komu se líbí a chce pokračování pište komentáře a dávejte VOTE :)))  děkuju   :) ***

† The Vampires - Agony  CZ †Kde žijí příběhy. Začni objevovat