17.KAPITOLA

204 24 5
                                    

Prosím, pusťte si tohle. :  http://m.youtube.com/watch?v=PP-AkaT4fLg.    (Depeche mode- Precious. )

15+

Z pohledu třetí osoby

Gina,Jess,Damon a Dezzy přijeli do domu Geralda a Jorgie. Nebyli moc šťastni, protože se v blízkosti tolika upírů cítili nesví. Damon se zavřel do pokoje a šel spát. Jorgie Dezzyho ošetřuje-nezbylo mu málo a ležel u nich na smrtelné posteli-Gina a Jess vedou důležitý rozhovor o Damonovi v parčíku na zahradě.

Z pohledu Jessicy

,,...a tak se to stalo." dopověděla mi Gina celý příběh. Od Damona ležícího, umírajícího na poušti po chladnokrevného Damona co vypnul emoce.

Bylo toho na mě moc. Mrzí mě, že jsem si myslela, že na mě Damon kašle. Ale také nemohu uvěřit, jak mi to mohl udělat. Co když ho ztratím? Co bude potom? Bude mě zas milovat, když se nám podaří ho zlomit a nahodit mu zpět jeho emoce? Je pro mě Gina konkurencí? Přece jenom s ním strávila tři dlouhé týdny.. Jak říkám, nic nevím a přesto vím vše. Je toho na mě příliš.

,,Dobrá. A jak své emoce může vrátit? Bude chtít sám?"
,,Nebude chtít to určitě ne.Vypl své emoce, aby se Kailovi pomstil a zachránil tebe. Bál se, že tě nezachrání, protože se zlomí, protože tě miluje Jess.." to co mi právě řekla mi vyrazilo dech..

***Fleshback of Gina***
Podíval se na mě těma jeho krásnýma očima. Chytil mě za rameno a hluboce se na mě díval. Jakoby chtěl vidět, co mám uvnitř sebe. To jeho tělo, vůně, jeho blízkost. Bylo to jako silná droga, od které se chcete držet dál, ale čím vic chcete, tím vic vás to k ní táhne. A já to prostě už nevydržela. Přitáhla jsem si Damona drsně blíž k sobě a začala ho zuřivě líbat. Jednou rukou jsem mu hrábla do vlasů a druhou držela jeho tvář. Damon začal spolupracovat, chytil mě za zadek a zvedl mě. Poslušně jsem si obtočila nohy okolo jeho pasu. Sedl si na stůl a dál jsme se líbali. Najednou Damon přestal a strhl mě ze sebe.

,,Gino! Panebože co to děláš!" ,,Damone já.. Nešlo se už držet dál, promiň.." ,,Jsem tu jen proto, že společně hledáme Kaila. A já sám za sebe hledám Jess. Holku kterou miluji, tak to pochop a už na mě nic nezkoušej,jinak to dopadne zle Gino. " sebral se a odešel z pokoje. V tu chvíli jsem se pustila do nekonečného pláče. Bylo mi to líto, ale moje vnitřní já to chtělo a za to nemůžu...
***End Fleshback of Gina***

Z pohledu Giny
Odvrátila jsem od Jessicy pohled. Bylo mi trapné, že jsem vyjela po jejím příteli. Ale stalo se, a ona se to nesmí dozvědět, jinak mi nebude věřit a Damon zpět nezapne své emoce.

,,Musíš u něj probudit jiný pocit. Teď cítí jen nenávist a to nenávist v Kaila. Bohužel to přebíjí i lásku k tobě. Vyvolej v něm cokoli, to je začátek. Lásku, smutek, vzrušení, pocit viny, cokoli Jess. Poslouchej, budeš mít pocit, že se s ním nedá njc dělat, že je ztracený.. Ale nevzdávej to s ním..."
,,To ani nemám v plánu Gino." přerušila mě Jess.

Pokynula jsem jí, ona poděkovala a odešla. Znovu jsem přemýšlela o tom co se s Damonem stalo. Co když jsem se do něj zamilovala? Je to vůbec možný? Ne nemůže.. Miluji pořád Kaila. Musím, u Damona nemám šanci, miluje Jessicu.

Sedla jsem si do parku na lavičku a uzavřela se do mích myšlenek...

Z pohledu Jessicy

Nechala jsem Ginu v parku za domem a pomalu kráčela do domu. Gina je v pohodě. Jen mi přišlo, jak řekla že mě Damon miluje, že to řekla poněkud zklamaně. Ale asi mi to tak jen přišlo. Bojím se. Bojím se Damona. Ano jeho. Miluji ho, ale bojím se ho. Nedává to smysl. Ale teď když má vypnutý emoce, mohl by mi něco udělat? Ublížil by mi?  Ne, nesmím nad tím přemýšlet, miluji ho a udělám cokoli jen aby zapnul své emoce.

† The Vampires - Agony  CZ †Kde žijí příběhy. Začni objevovat