13.KAPITOLA

276 18 1
                                    

Within Temptation - All I Need

http://www.youtube.com/watch?v=6jdA7vFlXEk

**Flashback of Jessica***

,,Proč??! Můžeš mi prosimtě vysvětlit proč si nám nic neřekla?!!" mamka na mě řvala ale já jí neposlouchala.  

Podívala jsem se na ní pohledem ,,mučíš mě, nech mě být" . Obrátila jsem oči a otáčela se, že půjdu k sobě do pokoje.

**PLESK**! V udivení jsem otevřela pusu a padala na dřevěný stolek. Mamka mi dala facku.. Nikdy mi jí nedala, až teď.. Se slzama v očích jsem se na ní koukala. Rukávem jsem si utřela slzu a když jsem se podívala na mamku, už tam nebyla. Místo ní tam stál neznámý chlap s kapucí. Vyděšeně jsem se na něj dívala.

,,Nechtěla tě uhodit. To já chtěl. Jsi tak zvláštní.. " sklonil se ke mě a přičichl k mým vlasům. 

Něco mi pošeptal do ucha, ale já mu nerozuměla. Najednou se ke mě naklonil. Usmál se odhalil řadu špičatých zubů. Otevřel pusu a zaryl mi tesáky do krku. Zařvala jsem a omdlela..

**End of Flashback**

Z pohledu Damona

Jely jsme dost nezajímavou krajinou. Občas jsem cítil nějaké zvíře a téct říčku. Uvědomil jsem si, že jsem pil krev naposled na parkovišti, to je den zpátky. Jess si lehla do auta a celý den spí. V radiu nehrají nic zajímavého. Celkem se nudím, když Jess spí. Podívám se na ní, je tak roztomilá. Vypadá to, že se jí něco zdá. Nejpříjemně se vrtí a najednou vykřikne. Leknu se a strhnu auto ze silnice. Auto mě už dál neposlouchá a mi zajedeme do příkopu. Naše auto narazí do stromu a airbagy se vystřeli a přilepí nás k sedačce. Následně pomalu vyfukují.

,,Ehh.. Jess jsi v pořádku??" starostlivě na ní koukám, ale ona jako by mě nevnímala. Hledí před sebe zadumaným výrazem. Nakloní hlavu doleva a rukou od sebe odtlačuje vzduch. Jakoby chtěla odtlačit někoho ze sebe.

Opatrně jsem na ní sáhnul. Otočila na mě hlavu takovou rychlostí až jsem se lekl. Teď už jsem ji viděl, te´d už mě plně vnímala.

,,Panebože , co se stalo? Jsi v pořádku?!" vystrašeně se na mě dívala.

,,Já se ptám, jestli TY jsi v pohodě! Najednou si ze spaní vyjekla a já se leknul, a proto jsme tady.."

,,Oh, promiň.. Zdál se mi opravdu divný sen.. Já, myslím že jsem v pořádku.."

,,Můžeš ven?" zeptal jsem se jí a snažil se odpoutat. Teprve až teď jsem si všiml svého stavu. měl jsem zlomenou pravou nohu, vykloubené levé rameno a zlomený všechny prsty na pravé ruce. Docela to bolelo, musím to spravit než to zaroste.

Jess otevřela zničené dveře a vylezla ven. Protáhla se a šla ke mě. Moje dveře nešly otevřít i když se snažila.

,,Jess.. Jsi upír.. Použij sílu, nemáš jí jen na parádu.." zakroutil jsem hlavou.

,,Jsi jak moje matka.." zamumlala a urvala moje dveře. No konečně!

Když mě viděla, zakryla si ústa aby nevykřikla.

,,Emm.. můžeš mě vytáhnout ven? Potřebuju to nahodit zpátky než to sroste.." netrpělivě jsem na ní koukal.

Vzala mě za ruku a tahala z auta ven. Nemůžu říct, že to nebolelo, bolelo to jak něco. Odtáhla mě od auta a položila mě na trávu. ,, Co mám dělat?"

,,No.. nejdřív tu nohu.. Je zlomená, takže musíš tu kost posunout k tý kosti aby mohly srůst. Dokážeš to??" vykulenýma očima mě sledovala. Hlavou jsem jí pokynul na znak, že je to dobrý. 

† The Vampires - Agony  CZ †Kde žijí příběhy. Začni objevovat