6.KAPITOLA

340 22 1
                                    

6.KAPITOLA

Z pohledu Jessicy

Vstala jsem ze země. Oklepala jsem si prach z ramen a zavrtěla hlavou. Otevřela jsem dveře od řeznictví. Vyšla jsem ven do chladného vánku. Zima mi podivuhodně nebyla. Šla jsem prostě rovně a hledala tu ulici Offrtövu. Nedívala jsem se na cestu a o něco zakopla, nebo spíš o někoho. Na zemi ležel nějaký chlap. Byl to sexy chlap v obleku a krk měl celý od krve.

,,Pane bože!" zajekla jsem a sehnula se k chlápkovi.

Rukou jsem zatlačila na ránu na krku a snažila se z tašky vyndat mobil. Zmrzla jsem v tu chvíli,když jsem zaregistrovala papírek co muž svíral. Vytrhla jsem mu papírek z ruky a rozbalila ho.

Mmm ten je pro tebe ;*  

Vystrašeně jsem se rozhlédla. Nikde nikdo. Podívala jsem se zpět na svou ruku která stále tlačila na ránu. Už neměla barvu světle béžové ale tmavě rudou. Fascinovaně jsem si ruku přitáhla k obličeji a slastně si čichla té dokonalé vůně. Byla jsem jako v tranzu. Existovalo pro mě jen já,krev a mužův krk. Naklonil jsem se nad jeho krk.  Svůdně jsem krk olízla. Hrála v tom hodně vášeň a pokušení. Krev byla tak dokonalá. Nejdřív jsem ochutnala na špičku jazyka,potom jsem to nevydržela a prokousla mu krk a sála..

Z pohledu Damona

Poslal jsem jí za paní Jacksonovou. Pomohla i mě se před lovci schovat,ona v tom chodit umí. Za to ta holka v tom chodit rozhodně neumí. Jen tak vběhla do pasti. Kdybych Jazeeho a Vejla nezastavil, zabili by jí ve vteřině. Na zemi jsem jí nechalnějakého chlapa. Ani neví že jí sleduju. Musí být upírkou velmi krátce..

Jak jsem jí tak pozoroval jak pije z toho muže, měl jsem moc dobrý pocit. Užívala si to, pociťovala tu touhu. Vzrušovalo mě to. Najednou vstala a tělo posadila. Byl pořád naživu. Začala vytahovat něco z batohu...

Z pohledu Jessicy

Cítila jsem že mu posledních sil bije srdce. Vytáhla jsem si z batohu termosku. Nevěděla jsem jak bych to udělala. Vzala jsem jeho zápěstí a prokousla ho, ihned začala téct krev. Natlačila jsem zápěstí na termosku a nechala krev stékat do nádoby. Jak moje maminka říkala, "Můžeš bejt blbá, ale musíš si umět poradit! " a vždy na mě křičela. I když jsme mezi sebou neměli takový vztah, měla jsme jí moc ráda. Chybí mi rodina, domov. Chybí mi život. Lidský život.

Podívala jsme se na napuštěnou termosku a vyměnila ji za další. Když už jsem měla napuštěné asi 4 tak jsem je strčila zpátky do batohu. Prokousala jsem mu zápěstí vícekrát, aby mě neodhalili. Vstala jsem a přikryla muže nějakým plastovým pytlme. Tady ve Washingtonu jeden chybět nebude. Stává se ze mě monstrum. Najednou jsem něco zaslechla. Okolo mě prosvištěl šíp a jen tak tak jsem uhla a neměla ho v hlavě Podívala jsem se odkud letěl. Přicházela nějaká parta chlapů s holkou v čele. měla v ruce šíp a už sahala pro další aby vystřelila. Dívala jsme se na ní neschopna dalšího pohybu. Něco mě prudce strhlo do postraní uličky a táhlo mě to za ruku daleko od nich. Jak jen je nazvat? Zavřela jsem oči a čekala co se stane. 

Cítila jsem že jsem se zastavila. Konečně jsem mohla spatřit to co mě táhlo. Nebo toho? Za ruku mě držel nějaký sexy kluk. Černé havraní vlasy, modrozelené oči a v kožené bundě mě svíral v obětí u nějakých dveří.  ,Pššššt!' naznačil na mě prstem u pusy. Vypadal jako když něco poslouchá, ale pořád mě pevně svíral v obětí a tiskl na dveře domu. Jeho pohled padl na mě.

,,Jsi v pořádku? " podíval se na mě vystrašeně.,,Netušil jsem že přijdou tak brzo, strašně moc se omlouvám." a silněji mě objal.  Chtěla jsme se zeptat, kdo je ten kluk a co chce. Jenže jeho obětí bylo tak příjemné. Cítila jsem že jsem v bezpečí, a nechtěla jsem nic kazit, jen jsem si jeho blýzkost užívala.Vzpoměla jsem si na toho kdo mě před chvílí chtěl zabít. Kdo byla ta dívka?

† The Vampires - Agony  CZ †Kde žijí příběhy. Začni objevovat