Winkelen

11K 337 9
                                    

Zayden's p.o.v 

Wanneer ik terug kom in de slaapkamer hoor ik Allison huilen. Ik kan er zo niet tegen als ze huilt. Ik ga naast haar liggen en sla mijn armen om haar heen. "Sorry dat ik er nu over begon" zegt ze zacht terwijl ze zich omdraait en me aankijkt. "Sorry dat ik je niet daar heen laat gaan" antwoord ik. Ik zie iets in haar ogen wat me niet bevalt. Er is iets wat ze me niet verteld. Daar kom ik nog wel achter. "Slaaplekker" zegt ze. Ze legt haar hoofd op mijn borst. Ik geef haar een kus op haar hoofd en val langzaam weer in slaap.

Allison's p.o.v

Wanneer ik mijn ogen opendoe zie ik dat Zayden niet meer naast me ligt. Zachtjes klopt er iemand op de deur. "Binnen" roep ik terwijl ik rechtop ga zitten. "Sorry dat ik stoor, maar ik kom de alfa's handdoeken terug brengen" zegt Ella zachtjes. "Oh ga je gang hoor." Ze loopt snel naar de kast toe en legt de handdoeken in de kast. "Ella, mag ik je iets vragen?" "Tuurlijk" antwoord ze. "Waarom doe je dit allemaal voor Zayden?" Ze kijkt me verbaasd aan. "Het is een handige manier om wat geld te verdienen" zegt ze. "Ja, ik mis het wel om zelf dingen te kunnen kopen" zeg ik eerlijk. Ella schrikt wanneer Zayden de kamer in komt lopen. "Waarom gaan jullie twee vanmiddag niet samen winkelen?" Wow, Zayden die mij laat gaan? "Wel onder toezicht natuurlijk" zegt Zayden wanneer hij mijn verbaasde blik ziet. "Dat zou ik fijn vinden" antwoord ik. Ik weet hoeveel het van hem vraagt om mij even te laten gaan. "Ella, vind jij dat ook leuk?" Ik kijk haar vragend aan. "Natuurlijk, Allison" lacht ze. "Top. Twee uur?" "Prima" zegt ze wanneer ze de kamer uitloopt. Ik loop op Zayden af en omhels hem. "Waar verdien ik dit voor?" Hij begint te lachen. "Omdat je me laat gaan" grijns ik. 

Een paar uur later

Ella en ik staan bij de voordeur te wachten op Daxton. "Waar blijft hij toch?" Ik merk dat ik een beetje ongeduldig begin te worden. Uit mijn ooghoek zie ik Zayden aan komen lopen. "Daxton is bezig dus ik ga met jullie mee" zegt hij vrolijk. Ik voel dat Ella zich opeens een beetje ongemakkelijk begint te voelen. Weer een voordeel aan een witte wolf, ik kan soms voelen hoe anderen zich voelen. "Geeft niks, ik ga wel gewoon alleen samen met Ella" zeg ik terwijl ik snel de deur open doe. "Oh nee, dat gaat niet gebeuren. Ik ga mee" zegt hij vastberaden. 

"Sorry" fluister ik tegen Ella als we eenmaal buiten zijn. "Geeft niks" giechelt ze. "Lopen of met de auto?" vraag ik. Ik kijk om me heen en zie dat Zayden al bij de auto staat. "Auto dus" grinnikt Ella.

Zijn bezitWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu