One though before i go

11 0 0
                                    

*Povesteste Hailey*
Frate! Ce mai zi !! Baiatul ce tocmai crease aparenta indiferentei si repulsiei fata de mine ,de aceasta data am reușit sa nu mă mai zdrobesc de cuvintele lui aruncate aievea.Cred ca sunt prea acaparata de Tristețea sufletului meu pentru a mai putea observa ceva din ce se petrece in jurul meu. Gândurile si sufletul meu se afla intr-un strigat agonios către un loc ajutător in care sa-mi odihnesc inima . Dar nu,nu pot lasa pe nimeni sa-mi guste din durere ,nu atata timp cat durerea este ceea ce ma reprezinta . Oamenii nu vor oameni triști in jurul lor. Starea asta e deplorabila ,si de obicei uit ca o am ,trăiesc cu ea,dar in unele momente iese către exterior pentru a se face auzita...doar de mine .

Privesc partea plină a paharului , fiecare piatra aruncată ,ma ajuta sa-mi construiesc o temelie mai rigida ,ce nu se va darma la primul uragan . Sunt puternica ,ce Doamne iartă-ma!!! Sunt Hailey Hope si trec peste orice si oricine . Oricum ,oamenii din jurul meu nu ma vor lasa la greu,iar eu am sentimentul ca o schimbare mare are loc sa vina in viata mea . O schimbare ce mă va salva.

     Din cauza circumstanțelor,eu cu Dav a trebuit sa ne mutam la un apartament , coincidenta sau nu ...in același bloc unde sta si Lucas. Dupa ce prietenii nostri au venit sa ne ajute cu bagajele , bagaje pline cu haine si porcarioare de-ale mele , ne-am instalat rapid. Camera mea este de culoare alba,exact cum imi place , simpla ,cu un birou si un laptop alb,draperiile negre cu modele foarte drăguțe ,care dădeau o mica impresie puerilă. Totul era foarte dragut.Pe pereți am Atașat niste tablouri pictate manual , ce exprimau însușiri profunde ale minții omului,cand le priveai iti creau o stare de inconstienta morala,exact ceea ce-mi placea mie. In living ,la insitentele mele,Dav m-a lasat sa am o biblioteca ,plină de carti de psihologie ,lucru pe care l-am adorat . Fratele meu nu-si schimbase camera prea mult fata de cum era cealalta.

    Imediat cum m-am Așezat in noul meu pat...telefonul imi suna."Haileyyy !!!!  ACUM LA ETAJ !!! dam o petrecere de bun-venit in cinstea voastră , ia-l si pe Dav si miscati-va aici ACUM!!!" Aproape ca ma lasa fara auz la țipetele Maliei , se pare ca ea deja e la Lucas . Pentru ca plictiseala era prea mare si Davis isi făcuse si el apariția la mine in camera spunându-mi sa ma pregatesc ... cu chiu cu vai am urcat la etajul următor .

      Intrata pentru prima data acolo,observasem ca apartamentul era destul de încăpător pentru o singura persoana ...iar cand toate aceste gânduri imi străpungeau mintea , il zăresc pe acel zisul "Andreas" cum iese dintr-un dormitor întunecat.Privirile ni s-au intersectat ,iar pentru prima data il simt ca nu ma priveste in niciun fel ,ci doar era rosu la ochi ,avea chipul extrem de schimbat .Tranteste ușa in urma lui ,iar toti au ramas nemișcați,muzica se opri,iar toti se uitau înmărmuriți la chipul lui ce nu exprima cu siguranța ceva pozitiv . " Iesiti afara cu totii! ACUM !!!!!" spune cu un glas foarte tăios si puternic incat s-a auzit probabil tot blocul. Lucas si Dav s-au apropiat de el ,iar dupa ce apartamentul se golise si înăuntru rămăsesem doar eu ,Malia si ei ....vestea avea sa vină.

The story of our soul  Where stories live. Discover now