My hero-Capitolul 5

27 1 0
                                    

         *POVESTESTE HAILEY*

Slavă Domnului că drumul cel  ucigător de suflete (il numesc asa la propriu pentru ca mereu mi-a stat inima in loc ca nu cumva sa zică acel nătărău o vorbă necugetată) si am ajuns in fata cabanei . O cabana numai a noastra ,undeva la poalele muntelui , unde se aflau o puzderie de brazi decorați cu o nea parca extrasa dintr-o carte cu povesti . Am iesit din masina si parca fusesem vrăjită de acel loc încât nu mai vedeam pe nimeni,simteam ca acela avea sa-mi fie singurul moment de liniște . Cum ziceam...singurul ,pentru ca acel imbecil dă peste mine făcându-mă să fiu nevoită să salut solul cu fața si sa-mi împrăștii bagajele peste tot prin jur.Toti începură să râdă până cand isi deschide tot el glasul rățoindu-se la mine desi eu sunt cea la pământ .
      - Ar trebui sa te dai daca vezi că mă îndrept spre tine si nu te observ.In acel moment am simțit cum imi crapă pământul de sub picioare si...am revenit la realitate .
Mă ridic frumos de jos ,mă scutur de zăpadă,imi așez fesul ,îmi fixez privirea pe el si următoarea mișcare era să sar pe el sa-i dau o mamă de bătaie ,dar spre norocul lui ,Malia cum ma cunoaste prea bine stia ca asta urma sa fac,asa că împiedica aceasta tragedie din a se desfășura .
         - Esti incredibil,omule!!! După ce ca tu mă dărâmi ,ditamai omul , tot tu ai glasul mare . Ușurel ,ca nu sunt tipul de fata care sa-ti accepte gesturile de baiat fără prea mult creier,spun eu fiind ținuta de Malia si Silvia pentru a ma împiedica sa fac ceva ce as regreta dupa. Tembelul dă ochii peste cap si se duce sa-l ajute pe Lucas sa care bagajele ,fara ca macar sa-si ceară scuze pentru lipsa creierului.
Am lasăsat zarva la o parte,nu aveam de gand sa-l las pe el sa-mi strice vacanta si am intrat cu totii înăuntru .
Ne-am organizat pe camere si am stabilit să mergem să vizitam împrejurările .
Am inceput cu totii sa ne pregătim ,eu m-am imbracat intr-un costum special pentru schi de culoare kaki ,cu un fes simplu alb si bocanci de aceeasi culoare. Malia la fel ,doar ca costumul ei era mov si fesul tot mov.
Am stabilit cu totii sa ne vedem in salon imediat cum suntem gata ,asa ca eu si Malia am coborât ,unde erau deja Lucas si...el. Nici macar nu stiu cum il cheamă si nici nu ma intereseaza . Amandoi purtau costume de schi negre si fara fesuri,probabil sa nu-si strice frizurile.Imediat cum mi-am facut apariția in încăpere ,il simteam cum ma studia din priviri ,parca eram o piesa din muzeu ce valorează milioane de euro, dar nu zic ca-mi displăcea ,doar imi cunoaștem calitătile fizice ,dar el probabil se uita doar ca sa observe ceva pentru a comenta ,baiatul asta cred ca nu-mi suporta fata .Pentru o secunda privirile noastre s-au intersectat si NU STIU de ce Doamne ,nu-mi puteam focaliza atentia pe altceva,parca nu ma lasa sa-mi iau privirea din ochii lui si ce-i mai straniu,e ca nici macar nu voiam! asta cred că se datora ochilor pe care as fii ipocrita sa nu recunosc ca sunt minunați .In tot timpul asta ,ne-am adunat toti si am pornit la drumeție .
                   ***
Dupa un mers de 3 ore încontinuu ,am stabilit sa intram intr-o cafenea localizata prin apropierea unei păduri ,din auzite ,foarte deosebit acel loc din toate punctele de vedere . Intrați acolo,am fost întâmpinați foarte călduros ,iar fiecare a comandat ce a poftit . Malia si Lucas s-au dus la karaoke ,iar Lu impreuna cu Silvia au zis ca se duc sa mai comande ceva de băut . Mai rămăsesem la masa,eu,Antonia ,Lidia si el,adica enervantul.Cele doua fete au inceput sa vorbeasca cu acesta,iar eu pentru a dispărea din peisaj am băgat scuza că am nevoie la baie . Mi-am refăcut machiajul si am incercat sa mai trag putin de timp ,dar Malia m-a sunat sa ma întrebe de ce întârzii atat,asa ca am iesit din baie si m-am îndreptat către ei . In timp ce mergeam uitându-ma in telefon ,am fost bruscată de un individ,care mă apucase strâns de mana si trăgea de mine ,pentru un moment nu-mi veni a crede ,erau oameni in jur si puteam striga oricând ,dar cand am vrut sa zic ceva ,m-a apucat de ceafa si mi-a soptit la ureche cu un glas foarte sumbru:
-Daca îndrăznești sa scoți vreun sunet, o sa regreți cu vârf si îndesat !
Speriata ,dau din cap in semn ca am inteles .
Cand acel om ,a dat sa iasa cu mine printr-o ușa din spate , cineva strigase dupa el .
-Ti-ai gresit fata ! ,spune enervantul pe un ton foarte aspru pe care nu l-am mai auzit pana acum venind din partea lui.Pentru prima data ma bucur ca-i văd fata de maimuță. In secunda doi il apuca de gulerul tricoului pe acel om si il lovește atat de tare încât acesta a căzut instantaneu .

The story of our soul  Where stories live. Discover now