Hope-that's who I am

21 0 0
                                    

  *Povesteste Hailey*

  Mereu gandesc prea mult si mereu pun toate variantele negative la înaintare cand e vorba de a face ceva . Mereu ma gandesc de ce se intampla anumite lucruri,de ce intalnim anumiți oameni si de ce purtam cu noi anumite sentimente ce par atat de confuze . Pana acum,sincera sa fiu,sunt de parere ca nu am intalnit oamenii potriviți si mereu mi s-au intamplat lucruri nepotrivite...sau poate i-am intalnit ,dar sunt prea oarba sa-i pot vedea. Cred că teama mea de a nu fi ranita din nou ,imi triază oamenii din jurul meu intr-un mod foarte benefic si distrugător . Am tendința de a-mi pune in joc totul sau nimic si de a ma conforma satisfăcător sau...nu.
Aceste gânduri profunde ,ce mereu mă ademenesc cand ma simt lipsită de putere,se risipesc cand realizez ca ora se terminase iar eu eram mai mult decat adormita . Ii simt degetele micuțe ale Maliei care incercau sa ma gâdile pentru a ma trezi si cum râdea îmbufnat langa mine.
"Să inteleg ca n-ai dormit toata seara si ai stat sa pui la cale din nou un plan malefic sa distrugem oamenii rai si fara suflet asa ca tine?!" spune pe un ton sarcastic iar din partea mea primește doar o incruntatura,dupa care ne îndreptam amândouă spre cantina sperând ca o vom zări si pe Anto si celelalte. Astăzi nu eram in apele mele ,asa ca am ales sa mananc ceva care sa nu-mi pice greu la stomac,si bineînțeles sa fie sanatos.Probabil starea mea deplorabila era si cauzată de vestea ce a reusit sa-mi puna capăt puterii . Mama si tata sunt nevoiți,obligați as putea spune, sa părăsească tara următorii 3 ani ,pt ca li s-a oferit o propunere in care sa-si mențină amandoi locul de munca ,asta sau..am fi ramas pe străzi . Considerând cu totii ca eu cu Davis suntem suficienți de mari sa ne descurcam ,n-am avut prea multe opțiuni.Mama lucrează ca avocata,o avocata foarte renumita ,iar probabil aceasta corectitudine Învățată in acele circumstanțe ,au îndepărtat-o simțitori de noi,mereu avand o urma in suflet ,desi era destul de atenta ,aceasta atenție era de fapt doar superficiala ,dar ma simteam datoare fata de ea sa-i împărtășesc sentimentele mele de iubire,desi nu le primeam in proporții prea mari inapoi. Iar tata...tata ,mereu a fost absent in viata noastra ,mereu dădea vina pe locul de munca ,dar dezinteresul era clar in ceea ce-l privea ,mereu m-au măcinat aceste gânduri . Macar il aveam pe Dav,singurul ce ma susținea in tot,singurul ce a fost mereu alaturi de mine cand lumea încerca sa ma doboare,daca il am pe el...ma voi descurca .
In timp ce mancam si o avalanșa de sentimente imi cuprindeau sufletul,priveam absenta intr-un colț al cantinei ,dar totusi câmpul meu vizual lateral,a reusit sa distingă cateva siluete ce se îndreptau spre noi . Stiam ca e Dav ,Lucas si ceilalti,dar tot ce speram era sa nu se mai ivească sentimente tensionate de orice fel. Nu mai aveam putere ,nu acum ,nu aici . Dav se poziționează in fata mea si-si flutura mana pentru a-mi distrage atentia ,iar in acel moment ma vad nevoită sa arunc un zâmbet cat se poate de netradator celorlalți. Si Dav avea aceasi stare ca a mea ,dar el are o putere interioară pe care o admir enorm de mult . "Ce-i cu fata asta trista ?" mi se adresează Lucas in timp ce le-am facut loc si celorlalti sa se așeze .

*Povesteste Andreas*

Nu mi-au lipsit prea tare orele de chimie in ultima vreme ,dar desi au trecut mai greu ca un melc , soneria se aude si instant eu si prietenii mei ne îndreptam spre cantina . Mi-au lipsit fraierii astia ,si desi nu-mi place sa zic ,mi-au lipsit cei mai buni prietenii ai mei :Lucas si Davis.Nu făcusem vreo năzbâtie fara ca ei sa-mi fie prin preajma si cand începusem sa cresc si sa simt durerea provocată de asa zișii "părinți ",ei mi-au fost ca o familie ,in ciuda faptului ca si Davis nu o ducea prea bine cu ai săi,dar n-am stiut niciodata ca are o sora ,iar acum ca stiu ,n-am idee de ce a ascuns-o si ce se intampla cu ea tot timpul acela,dar maj bine ca a ținut-o departe la cat de multa neliniște provoacă in jurul ei.
Ma așez la masa,întâmplator fata in fata cu ea ,si pare cam abătută ,cine stie ce are ,dar oricum nu ma intereseaza ,d-aia are frate si prietene ,s-o consoleze .
Max,unul din prietenii noștri a incercat sa faca o gluma pe seama fetelor pentru a părea mai interesant ,dar tot ce a reusit a fost sa primească un pumn in gura .

The story of our soul  Where stories live. Discover now